Samsung RB37J5009SA

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
267 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB37J5009SA op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wirumada 17-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelt magnifiek

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
WE zochten een energie zuinige maar ruime koeler in combinatie met vriezer
Dit model voldeed precies aan onze zoek parameters.
Nu een paar weken in gebruik, voldoet zelfs nog beter dan we dachten.
Lekker stil, koelt geweldig
En wat voor techniek het ook is, alles lijkt wel langer fris te blijven
Je gooit dus minder snel wat weg omdat met name groente langer fris blijft
Ik vind dit een echte aanrader

Na een paar weken gebruik merk je vooral dat de kast handig is ingedeeld
Veel ruimte die je ook echt kunt gebruiken zonder dat het onoverzichtelijk word

Pluspunten

  • koelt geweldig
  • energiezuinig
  • veel ruimte
  • mooie kleur ook

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joycie 03-03-2020

Perfect Design

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Sinds 27 februari in mijn bezit en wat een prachtig design! Veel (jaloerse) complimenten gehad van: "Ooee die wil ik ook wel!" Maakt wel af en toe geluid, dat is jammer.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wirumada 28-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
WE zochten een energie zuinige maar ruime koeler in combinatie met vriezer
Dit model voldeed precies aan onze zoek parameters.
Nu een paar weken in gebruik, voldoet zelfs nog beter dan we dachten.
Lekker stil, koelt geweldig
En wat voor techniek het ook is, alles lijkt wel langer fris te blijven
Ik vind dit een echte aanrader

Pluspunten

  • energiezuinig
  • Lekker stil
  • Koelt geweldig
  • Handige indeling
  • Mooie kleur ook

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 17-02-2020

Mooi design, heerlijk ruim, stil en Energie A+++

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Samsung - Koel-vries combinatie RB37J5009SA, gekocht, en dik tevreden ermee, mooi design, heerlijk ruim en stil en Energie A+++, precies wat ik zocht, en heel belangrijk voor
een goede prijs, zeker de moeite waard.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

D 13-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
Het is een top ding. Maakt amper geluid en doet wat hij moet doen; koelen! Hij ziet er daarnaast ook mooi uit. Een strak ontwerp. De indeling vinden wij ook ideaal. De vriezer heeft tot op heden nog geen ijsvorming.

Pluspunten

  • Geen ijsvorming
  • Mooi design
  • Koelt ;)
  • Goede indeling
  • Amper geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmm 06-02-2020

Luxe Koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Afgelopen week deze koel-vries combinatie gekocht. Het is een zeer ruime koel-vries combinatie die er lux uit ziet, nagenoeg niet hoort, snel koelt en weinig stroom verbruikt. Ik vind deze kleur uitvoering het mooiste en de temperatuur bediening aangenaam.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kay1986 06-02-2020

Mooi , goede kwaliteit !

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

8,0
Ik heb vorige week toch gekozen voor dit koelkast werkt verder perfect! Enigste waar ik erg mee zit is toch een ratel geluid van de moter en constant, Ik zit zelf ruim 12 meter van de koelkast en nog goed hoorbaar erg jammer! als ik dit wist had ik hem zeker niet gekocht koelkast Samsung RB37J5009SA/EF
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Hans 26-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er prachtig uit, koelt goed en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

8,0
Na een teleurstelling met een ander merk deze fraaie koelkast gisteren geleverd gekregen. De functionaliteit kan ik nog niet echt beoordelen, maar het ziet er veelbelovend uit. In ieder geval koelt hij goed, is erg stil en heeft veel goed ingedeelde ruimte. Vooral de weinig geluid producerende motor is een verademing in onze open keuken.

Pluspunten

  • Ruim en stil
  • Koelt goed (fijn voor een koelkast)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 23-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er prachtig uit, koelt goed en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

8,0
Na een teleurstelling met een ander merk deze fraaie koelkast gisteren geleverd gekregen. De functionaliteit kan ik nog niet echt beoordelen, maar het ziet er veelbelovend uit. In ieder geval koelt hij goed, is erg stil en heeft veel goed ingedeelde ruimte. Vooral de weinig geluid producerende motor is een verademing in onze open keuken.

Pluspunten

  • Ruim en stil
  • Koelt goed (fijn voor een koelkast)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 23-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er prachtig uit, koelt goed en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

8,0
Na een teleurstelling met een ander merk deze fraaie koelkast gisteren geleverd gekregen. De functionaliteit kan ik nog niet echt beoordelen, maar het ziet er veelbelovend uit. In ieder geval koelt hij goed, is erg stil en heeft veel goed ingedeelde ruimte. Vooral de weinig geluid producerende motor is een verademing in onze open keuken.

Pluspunten

  • Ruim en stil
  • Koelt goed (fijn voor een koelkast)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan H9 15-01-2020

Lekker stil en zuinig !

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

8,0
Deze week gekocht en super blij met deze koelkast, is erg stil en veel ruimte. Ook de 3 vries laden zijn lekker ruim en overzichtelijk. En de koelkast is makkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

RonaldVos 14-01-2020

Niet slecht

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

8,0
Opvallend stil, strak design. Wel dusdanig ingericht dat je ondanks het formaat van deze kolos je er een teleurstellende hoeveelheid waar in kwijt kan. Maar zo heerlijk stil en zuinig!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

R vd Want 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille en zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
Het is een mooie, stille koelkast. Daarnaast verbruikt hij ook weinig energie. Aan de binnenkant is het allemaal heel ruim en dankzij de led-verlichting ook prettig in het gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marion van den Berg 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ECHT VEEL RUIMTE EN GOEDE VERLICHTING

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
Super erg veel ruimte mooi design echt een aanrader de verlichting is ook super en de vrieslades groot genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sokie 18-12-2019

Awesome energy efficient fridge

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

8,0
Very energy efficient fridge. It has good performance and makes very little noise.
Very happy with it.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Peter 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast voor z'n buitenmaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
Deze koelkast neemt net zoveel ruimte in als onze vorige koelkast, maar is toch aanzienlijk groter van binnen. Doet verder wat hij beloofd. Stil en efficient.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gio 1995 13-12-2019

Top koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Vorige week heb ik de koelkast aangeschaft, ziet er super mooi uit en de indeling van de koelkast de koelkast is ook super past veel in en hij is heel erg stil.

Ik beveel deze aan mensen aan super tevreden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Timothy 11-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Mooie en strak design, snel temperatuur selecteren. Goede vershoud vakken en handige bakjes indeling.

Pluspunten

  • Handige indeling
  • Vershoudvakken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneman 10-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
Koelkast koelt goed en is ontzettend overzichtelijk, Heel veel ruimte in de koeling en vriesladen, sierstuk in mijn keuken, zit alleen een heel klein ratel geluidje bij het koelen.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • veel ruimte
  • sierstuk

Minpunten

  • rateltje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

TimothyGD 07-12-2019

Top koelkast !

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Voldoet compleet aan de verwachtingen. Heeft een mooi strak design en is handig ingedeeld met verstelbare bakjes en vershoudlades.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews