Samsung RB37J5009SA

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
267 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB37J5009SA op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 26-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er prachtig uit, koelt goed en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

8,0
Na een teleurstelling met een ander merk deze fraaie koelkast gisteren geleverd gekregen. De functionaliteit kan ik nog niet echt beoordelen, maar het ziet er veelbelovend uit. In ieder geval koelt hij goed, is erg stil en heeft veel goed ingedeelde ruimte. Vooral de weinig geluid producerende motor is een verademing in onze open keuken.

Pluspunten

  • Ruim en stil
  • Koelt goed (fijn voor een koelkast)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 23-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er prachtig uit, koelt goed en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

8,0
Na een teleurstelling met een ander merk deze fraaie koelkast gisteren geleverd gekregen. De functionaliteit kan ik nog niet echt beoordelen, maar het ziet er veelbelovend uit. In ieder geval koelt hij goed, is erg stil en heeft veel goed ingedeelde ruimte. Vooral de weinig geluid producerende motor is een verademing in onze open keuken.

Pluspunten

  • Ruim en stil
  • Koelt goed (fijn voor een koelkast)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 23-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er prachtig uit, koelt goed en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

8,0
Na een teleurstelling met een ander merk deze fraaie koelkast gisteren geleverd gekregen. De functionaliteit kan ik nog niet echt beoordelen, maar het ziet er veelbelovend uit. In ieder geval koelt hij goed, is erg stil en heeft veel goed ingedeelde ruimte. Vooral de weinig geluid producerende motor is een verademing in onze open keuken.

Pluspunten

  • Ruim en stil
  • Koelt goed (fijn voor een koelkast)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan H9 15-01-2020

Lekker stil en zuinig !

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

8,0
Deze week gekocht en super blij met deze koelkast, is erg stil en veel ruimte. Ook de 3 vries laden zijn lekker ruim en overzichtelijk. En de koelkast is makkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

RonaldVos 14-01-2020

Niet slecht

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

8,0
Opvallend stil, strak design. Wel dusdanig ingericht dat je ondanks het formaat van deze kolos je er een teleurstellende hoeveelheid waar in kwijt kan. Maar zo heerlijk stil en zuinig!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

R vd Want 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille en zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
Het is een mooie, stille koelkast. Daarnaast verbruikt hij ook weinig energie. Aan de binnenkant is het allemaal heel ruim en dankzij de led-verlichting ook prettig in het gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marion van den Berg 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ECHT VEEL RUIMTE EN GOEDE VERLICHTING

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
Super erg veel ruimte mooi design echt een aanrader de verlichting is ook super en de vrieslades groot genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sokie 18-12-2019

Awesome energy efficient fridge

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

8,0
Very energy efficient fridge. It has good performance and makes very little noise.
Very happy with it.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Peter 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast voor z'n buitenmaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
Deze koelkast neemt net zoveel ruimte in als onze vorige koelkast, maar is toch aanzienlijk groter van binnen. Doet verder wat hij beloofd. Stil en efficient.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gio 1995 13-12-2019

Top koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Vorige week heb ik de koelkast aangeschaft, ziet er super mooi uit en de indeling van de koelkast de koelkast is ook super past veel in en hij is heel erg stil.

Ik beveel deze aan mensen aan super tevreden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Timothy 11-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Mooie en strak design, snel temperatuur selecteren. Goede vershoud vakken en handige bakjes indeling.

Pluspunten

  • Handige indeling
  • Vershoudvakken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneman 10-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
Koelkast koelt goed en is ontzettend overzichtelijk, Heel veel ruimte in de koeling en vriesladen, sierstuk in mijn keuken, zit alleen een heel klein ratel geluidje bij het koelen.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • veel ruimte
  • sierstuk

Minpunten

  • rateltje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

TimothyGD 07-12-2019

Top koelkast !

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Voldoet compleet aan de verwachtingen. Heeft een mooi strak design en is handig ingedeeld met verstelbare bakjes en vershoudlades.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Blisty 03-12-2019

heerlijke grote combinatie

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Heerlijke grote koel-vries combinatie. Zeer makkelijke indeling en grote lades.
Ziet er mooi uit en is zeer stil.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Proeme 03-12-2019

Wat een kanjer van een kast

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Naar veel zoeken en lezen over koel-vries kast kwamen we tot een besluit om de
RB37J5009SA te kopen. Noch geen minuut spijt gehad hij voel doet aan al onze eisen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lvanh 02-12-2019

Doet precies wat hij moet doen!

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Zeer mooie koelkast met erg veel ruimte. Ideaal zijn de in de deur te verzetten vakjes waardoor je in hoogte de gewenste ruimte kan creëren. De koelkast is erg stil.

Alles voelt solide en stevig aan. Ik ben zeer tevreden met deze koelkast.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Steven31 02-12-2019

Mooi en zeer praktisch in gebruik

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Deze koelkast heeft een moderne tijdloze uitstraling. Het materiaal is erg mooi en straalt luxe uit. De indeling van deze koelkast is optimaal. Door de nulgradenzone blijft vlees langer goed, maar deze zone is ook goed te gebruiken voor biertjes, zodat ze lekker koud zijn.

Naast de mooie uitstraling en handige functies biedt deze koelkast erg veel ruimte, is hij zuinig in gebruik en zeer stil. Een echte aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

C. 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Geweldige koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een goede koelvriescombi met veel ruimte en dit model voldoet volkomen aan onze verwachtingen. Hij is mooi, veel ruimte, goede verlichting, maakt weinig herrie en we zijn tot nu toe heel tevreden over onze aankoop!

Pluspunten

  • mooi apparaat
  • overzichtelijk en veel ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Connyt 28-11-2019

Super koelvriescombinatie

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

10,0
Wij hebben deze koelvriescombi vorige week gekocht en zijn er uitermate tevreden over. Hij is mooi, ruim en maakt weinig herrie. Een aanwinst voor onze keuken!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Angie 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5009SA

Algemene score

9,0
werkt prima! mooie koelkast voor een mooie prijs. veel inhoud. vriezer is niet heel groot maar groot genoeg voor ons

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • handig in gebruik
  • veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews