Inventum KK600

Specificaties
Uitvoering
tafelmodel koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
158 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KK600 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lara 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel inhoud voor prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
Om de ruimte in mijn keuken zo optimaal mogelijk te benutten was ik op zoek naar een afzonderlijke koelkast en vriezer . Op die manier kon ik mijn werkblad vergroten. Het probleem dat zich stelde was een degelijke inhoud te vinden en met deze Inventum KK600 in combinatie met de Inventum VR550 heb ik nauwelijks moeten inboeten aan inhoud in vergelijking met de combo die ik hiervoor had. Deze koelkast heeft een zeer logische ruimteverdeling en je kan er 1,5 L flessen in kwijt. Het geluid is minimaal en het zicht strak. Ik ben uitermate tevreden.

Pluspunten

  • inhoud
  • geluid
  • indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoon 12-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

koelkast inventum kk600

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
Ik heb deze in de garage staan als 2e koelkast voor frisdranken en bier. Tevens gebruik ik hem voor maden en wormen voor de hengelsport.
Veel ruimte en heel erg stil.
Ik kan hem aanraden

Pluspunten

  • geluidsarm
  • veel ruimte

Minpunten

  • zie graag 1 glasplaat meer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bunjan 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime, stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
Mooie ruime koelkast met glasplaten i.p.v roosters ,60 cm breed hierdoor past de 4 pits inductiekookplaat van hetzelfde merk er mooi bovenop.

Pluspunten

  • stil
  • Ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eri 27-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

8,0
Eenvoudige koelkast, solide materialen, weinig geluid, bevalt goed
Klein minpuntje: handvat heeft grote holte waar zich makkelijk stof /vuil verzameld

Pluspunten

  • Goede product / prijs verhouding

Minpunten

  • Handvat onderhoudsonvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.van der Pluijm 10-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
Zeer fijne koelkast, koelt perfect ,je hoeft hem helemaal niet zo hoog te zetten. Heeft een grote inhoud.
Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Peeters 11-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkasten

Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
Mooie grote koelkasten met veel overzichtelijke ruimte voor alles in te koelen. Zeer zeker een aanrader als je op zoek bent naar een degelijke koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoon 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime koelkast voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
Dit heb ik gekocht bij BCC als 2 koelkast in mijn garage.
Ruim van binnen (158 liter) en zeer geluidsarm.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zoekt u een ruime vrijstaande koelkast, dan kan ik deze aanraden.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • ruim

Minpunten

  • zie graag 1 glasplaat meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kolthoff 09-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima keus

Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

9,0
Zag er uit als beste prijs / kwaliteit aanbod. Ook qua garantie termijn uitzonderlijk goed
Bij installatie bleek ook geluidsniveau veel lager dan onze vorige koelkast
kortom erg tevreden

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • geluid
  • benutte ruimte

Minpunten

  • vind de handgreep niet ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.van der Pluijm 20-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel veel ruimte en koelt prima op lage stand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK600

Algemene score

10,0
Prima product veel ruimte en hij koelt prima op lage stand. De prijs kwaliteit verhouding is prima. We zijn er heel blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer