Siemens KG36NXB45

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
237 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KG36NXB45 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Natascha 06-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, Energiezuinig, Ruim en strakke vormgeving

Geschreven voor: Siemens KG36NXB45

Algemene score

10,0
Voor de Siemens koelkast gekozen vanwege de prijs en kwaliteitsverhouding. Voor de mooie prijs krijg je een supertop A klasse koelkast die helemaal voldoet aan deze tijd, duurzaam, zeer stil, energiezuinig, no frost en zeer ruim! De beste prijs- en kwaliteitskoelkast die ik tot nu toe heb gezien en dan hebben wij het niet eens gehad over de strakke vormgeving. Een koelkast die gezien mag worden passend bij open keukens, wij zijn zeer blij met deze aanwinst!

Pluspunten

  • Ruimte om te bergen
  • Stil
  • Zeer makkelijk in gebruik
  • No Frost
  • A+++ energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemijn 13-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Miskoop qua geluid

Geschreven voor: Siemens KG36NXB45

Algemene score

2,0
Ik heb deze koelkast eind oktober 2019 gekocht, toen er alleen nog maar enthousiaste recensies te vinden waren over hoe stil hij zou zijn. Ik weet niet wat Siemens in de tussentijd veranderd heeft, maar wat een miskoop qua geluid, en zeker voor dat bedrag! Wel twintig soorten gepiep, geratel gezoem en gekraak, om gek van te worden. Hij is heel af en toe even stil. Ik heb een monteur van Siemens laten komen, die beweerde dat ik te veel harde oppervlakken in huis had. Maar ik heb gewoon een stoffen bank, een tapijt en gordijnen. En is een keuken niet altijd vrij 'hard'? Ik kreeg ook een verhaal over de moderne koelvloeistof die zoveel meer geluid zou maken. En dat het vanzelf minder zou worden. Een half jaar later is het helaas nog steeds de grootste ergernis in huis. Ik had een andere kwaliteit van Siemens verwacht. Koop hem niet als je een open keuken hebt!

Minpunten

  • Maakt veel te veel geluid

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

Anoniem 11-03-2020

erg mooi design maar niet stil

Geschreven voor: Siemens KG36NXB45

Algemene score

6,0
Erg mooie koelkast indeling is even wennen en zoekennaar de juiste verdeling maar genoeg ruimte.
Vooral de grote lades vinden wij erg handig.
Enig tegen valler is het geluid wat de koelkast maaakt.
Had vooral gekeken naar de DB`s wat als geluid was vermeld maar heb sterk deindruk dat dit meer is.
Lastig om hier over te reclameren omdat het voor een deel ook een persoonlijke ervaring is.
Ook het idee dat hij vrij regelmatig aanslat ook als de deurniet open is geweest. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ben Tim 28-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design maar zelden zonder bijgeluiden

Geschreven voor: Siemens KG36NXB45

Algemene score

6,0
Mooie kast qua design en kleur, handige indeling van beide vakken.
Boekje waarschuwt voor diverse bijgeluiden en daar is niets aan gelogen: In open keuken zeer irritant door 50 minuten van het uur het gorgelen, ratelen en tikken te moeten horen van vermoedelijk het antifrost systeem. De brom van compressor is wel gering maar valt helaas in het niet bij de rest van de geluiden. Technisch deze kast gekozen vanwege combinatie van A+++ met no-frost systeem, keuze voor deze combi was beperkt.

Pluspunten

  • vormgeving
  • A+++
  • No-frost

Minpunten

  • geluid 1
  • geuid 2
  • geluid 3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Redelijk 6 12-12-2019

Redelijk

Geschreven voor: Siemens KG36NXB45

Algemene score

6,0
Koelkast werkt wel goed, maar voldoet niet aan de verwachtig wat geluid betreft. Te veel soorten geluid. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sanne 26-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en heerlijk koel en fris

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG36NXB45

Algemene score

9,0
De Koel vriescombi bewust gekozen vanwege laag energieverbruik. Het is een stil apparat en de groenten blijven langer vers dan in de oude koelkast. Er is veel ruimte voor bewaren groenten en fruit. De koelkast is overzichtelijk . Het vriesvak vriest razendsnel alles in waardoor het eten verser blijft. Ook ijsblokjes worden snel gemaakt. De koelkast oogt mooi en strak.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • snel invriezen
  • mooi exterieur
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 05-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG36NXB45

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving geruisloos goede kwaliteit zwarte koelkast wilde ik en mooie matte buitenkant en zijkant

Pluspunten

  • Geruisloos en mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Margreet 31-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven koel/vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG36NXB45

Algemene score

9,0
Mooie energiezuinige koelvriescombinatie met handige extra’s, zoals geluidssignaal waarschuwing als de deur te lang open staat, verschillende lades voor vleeswaren en groenten enz.

Pluspunten

  • Praktische indeling
  • Koelt en vriest prima
  • Mooie vormgeving
  • Handige opties
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GTJ 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi, stil, koelt fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG36NXB45

Algemene score

10,0
Die staat strak in mijn keuken, completeert en complimenteert mijn andere Siemens apparaten. Het heeft een goed indeling. koelt efficiënt en zeer stil, en hopelijk zie ik dat ook terug op mijn electra-rekening!

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • mooi

Minpunten

  • geen minpunten tot zo ver!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer