Siemens KG39NXI35 - Reviews

8,8 Lees 35 reviews
Best Reviewed sep 2016 Siemens KG39NXI35
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
279 liter
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 35 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirk van Driel 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie robuste uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koel/vries combinatie werd onze keuze door zijn inhoudverdeling, koelsysteem, indeling en goede materiaalkeuze van de omkasting.
Kortom een mooi en goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
D.de Lange 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Koel/diepvries combinatie

Algemene score

8,0
Uitstraling, stilte,ruimte, sieraad in de keuken, de naam Siemens is voor mij voldoende om het apparaat aan te schaffen

Pluspunten

  • Stil
  • Mooie afwerking
  • Goede temp. Regeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
wouter 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

TOPPERTJE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze kast is net door een vriendelijke jonge man van Expert bij mij geplaatst... mooie ruime kast en eindelijk eens een koelkast die gezien mag worden!

Pluspunten

  • rvs design
  • no frost
  • goede service/advies
  • geniale handgreep
  • niet duur voor zo'n grote/luxe kast

Minpunten

  • hij is 2 cm dieper dan mijn vorige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Marike 20-11-2016

Grote koelkast en vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie koelkast vriezer met veel ruimte, vooral het langer vers gedeelte sprak me aan. Mooie ledverlichting in de koelkast.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Ledverlichting
  • Handgreep
  • Kleur
  • Langer vers gedeelte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Rene 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Rustgevend design

Algemene score

9,0
Ruime koel/vriescombinatie doch door design niet in het oog springend. Stille motor en een doordachte indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
TvdK 15-11-2016 Product paar weken in bezit

Zeer mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie ruime koelkast met vriesgedeelte. Wat een top uitvinding zo'n nul gradenzone. Vlees blijft langer vers, gehakt behoudt zijn kleur.

Pluspunten

  • nul gradenzone
  • ruim
  • mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Martin 13-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooie aanwinst voor de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ruime koel-vries combinatie met een strak uiterlijk en door het spiegelende oppervlak valt de omvang mee.
Veel ruimte met variabele indeling en no-frost, dus onderhoudsarm.

Pluspunten

  • Ruim
  • Overzichtelijk in te delen
  • Fijne verlichting

Minpunten

  • Maakt redelijk veel geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
ramesh 31-10-2016 Product paar weken in bezit

mooie ruime koelkast

Algemene score

8,0
het is een mooi apparaat met veel ruimte en energie zuinig en ik heb veel gebruik plezier en ik raad van harte deze apparaat aan iedereen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Y Westra 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

Koelvriescombinatie mooi design koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie en moderne koelvriescombinatie.
Strak uiterlijk.
Koelt prima .
Maakt wat lawaai bij aanslaan.
Komt monteur om dit te verhelpen

Pluspunten

  • Design
  • Koelt god

Minpunten

  • Lawaai bij aanslaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende
Klaas 29-10-2016 Product paar dagen in bezit

Ideale koel- en vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima door dealer geplaatst en oude koelkast meegenomen.
We hadden een oude Amerikaanse koelkast die geweldig veel energie vroeg. Deze koelkast heeft net zoveel ruimte. We konden alles zo overplaatsen in de nieuwe en neemt als kast veel minder ruimte in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
eduard 02-10-2016 Product paar dagen in bezit

mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Er mooie en stille koelkast met veel ruimte en goede indeling helder led verlichting simpele bediening en duidelijk bedieningspaneel paneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Ruben Haverkamp 29-09-2016 Product paar maanden in bezit

Overzichtelijk interieur, degelijke materialen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat opvalt is de heldere LED verlichting die de inhoud van de koelkast goed laat zien. De flessenhouders en de diverse dragende delen (intern) zijn van degelijk kunststof. Temperatuur en vochtregulering zijn prima! De grote groentelade biedt veel ruimte echter de deur van de koelkast moet meer dan 90 graden geopend worden voordat je deze soepel kunt uitnemen. De NoFrost vriezer is een geweldige aanwinst. Voorheen mocht ik drie keer per jaar (lees:zomer, lekker handig..) ontdooien en dat hoeft nu gelukkig niet meer. Erg blij mee. De RVS afwerking is onverwacht mooi. Zijpanelen zijn naar onze smaak iets te licht van kleur maar da's minder erg.

Pluspunten

  • NoFrost, dus ontdooien niet meer nodig
  • degelijk interieur, goede materialen

Minpunten

  • Groentelade "te breed"
  • zijpanelen lang niet zo mooi als het front

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Robin 11-09-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk formaat met makkelijke indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte koelkast voor een zeer aantrekkelijke prijs (zeker met 100 euro retour:))
Meer dan voldoende ruimte en handige indeling, zeker een koelkast die je gezien moet hebben!

Pluspunten

  • Formaat
  • Indeling

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Jos H 11-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi om te zien en efficent in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima koel-vries combinatie. Mooi uiterlijk, ruim en efficiënt ingedeeld koelgedeelte. Riante groentelade. Vriesdeel in verhouding kleiner, maar zeer praktische en ruime inhoud.

Pluspunten

  • ruim
  • handvat in de deur
  • efficiente indeling
  • grote groentelade

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
daisy 10-09-2016 Product paar weken in bezit

super luxe koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super luxe koelkast.

Wij zijn super tevreden met onze SIEMENS koelkast!
mooie led verlichting aan de binnenkant

Wij zijn er super blij mee!!

Pluspunten

  • ledverlichting
  • veel plek voor flessen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Jo 08-09-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische ijskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij is zeer gebruiksvriendelijk, genoeg opslagruimte, kwalitatief zeer degelijk en tevens een mooi design. Energieverbruik moet ik nog afwachten.

Pluspunten

  • mooi design
  • degelijk materiaal
  • veel opslagruimte
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • flesruimte is minimaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Joseenrob 28-08-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige mooie en praktische koeling !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat ben ik blij met deze prachtige, uitstekende koelvriescombinatie. Deze koeling heeft alles wat je maar wil: goed instelbaar, een zee van ruimte en bovendien ook nog energiezuinig !

Pluspunten

  • Koelt prima
  • Veel ruimte
  • Energiezuinig
  • Zeer stil !

Minpunten

  • Ik zou het niet weten ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Steven 28-08-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige koelvriescombi met een deur van echt RVS

Algemene score

9,0
Prachtige koelvriescombi met een deur van echt RVS. Het display op de deur voor de individuele bediening van koel- en vriestemperatuur maakt het plaatje compleet. Grote koelkast met een 0 graden zone voor verse producten zoals groenten en vlees. Bewust gekozen voor deze koelvriescombi ivm het RVS, display in de deur, no frost en de cashback actie van Siemens. Daarbij voor lief genomen dat het een A++ koelvriescombi is in plaats van A+++.

Pluspunten

  • Deur van echt RVS
  • Ruim
  • Uitstraling
  • No frost
  • 0 graden zone

Minpunten

  • A++ ipv A+++
  • Niet super stil
  • Zijkanten (zilver lak)
  • Bovenkant (witte lak)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
review 26-08-2016 Product paar weken in bezit

review Siemens Hyperfresh

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie koel-vriescombinatie met een duidelijke temperatuuraanduiding en makkelijke instelling. De koelzones werken ook echt. Het geluidsniveau is erg laag.

Pluspunten

  • temperatuurinstelling
  • koelzones
  • praktische indeling
  • luxe uitstraling
  • geluidsarm

Minpunten

  • energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Pim en Bart 20-08-2016 Product paar dagen in bezit

Super Koelkast

Algemene score

9,0
Wat een verademing!!!!!!!
Ongelofelijk mooi en SUPER stil!!!!
afwerking is super en staat als een trofee in de keuken.

Pluspunten

  • STIL
  • Echt rvs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews