Siemens KG39NXI35 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
279 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ramesh 31-10-2016
  • Product paar weken in bezit

mooie ruime koelkast

Algemene score

8,0
het is een mooi apparaat met veel ruimte en energie zuinig en ik heb veel gebruik plezier en ik raad van harte deze apparaat aan iedereen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruben Haverkamp 29-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

Overzichtelijk interieur, degelijke materialen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat opvalt is de heldere LED verlichting die de inhoud van de koelkast goed laat zien. De flessenhouders en de diverse dragende delen (intern) zijn van degelijk kunststof. Temperatuur en vochtregulering zijn prima! De grote groentelade biedt veel ruimte echter de deur van de koelkast moet meer dan 90 graden geopend worden voordat je deze soepel kunt uitnemen. De NoFrost vriezer is een geweldige aanwinst. Voorheen mocht ik drie keer per jaar (lees:zomer, lekker handig..) ontdooien en dat hoeft nu gelukkig niet meer. Erg blij mee. De RVS afwerking is onverwacht mooi. Zijpanelen zijn naar onze smaak iets te licht van kleur maar da's minder erg.

Pluspunten

  • NoFrost, dus ontdooien niet meer nodig
  • degelijk interieur, goede materialen

Minpunten

  • Groentelade "te breed"
  • zijpanelen lang niet zo mooi als het front

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven 28-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige koelvriescombi met een deur van echt RVS

Algemene score

9,0
Prachtige koelvriescombi met een deur van echt RVS. Het display op de deur voor de individuele bediening van koel- en vriestemperatuur maakt het plaatje compleet. Grote koelkast met een 0 graden zone voor verse producten zoals groenten en vlees. Bewust gekozen voor deze koelvriescombi ivm het RVS, display in de deur, no frost en de cashback actie van Siemens. Daarbij voor lief genomen dat het een A++ koelvriescombi is in plaats van A+++.

Pluspunten

  • Deur van echt RVS
  • Ruim
  • Uitstraling
  • No frost
  • 0 graden zone

Minpunten

  • A++ ipv A+++
  • Niet super stil
  • Zijkanten (zilver lak)
  • Bovenkant (witte lak)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ingrid 17-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer mooie koelvries combinatie

Algemene score

10,0
pracht kast zeker van binnen dankzij de led verlichting een zeer fraaie uitstraling daarnaast biedt de kast zeer veel ruimte, in de groente la kan je gerust voor een week je groente bergen, bovendien is het heel prettig dat hij vrij stil is en tegen de wand te plaatsen.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • erg stil

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.J.Nieboer 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit

Algemene score

9,0
Om zijn uiterlijk- goede indeling en zijn prijs/kwaliteids verhouding.
in vergelijk met de andere produkten waaruit konden kiezen.

Pluspunten

  • materiaal RVS

Minpunten

  • Moeten wij nog ondervinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Boekling 23-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast met tevredenheid! of mis ik toch "íets"?

Algemene score

9,0
Uiteraard staat deze mooie koelkast "los" in de keuken, daar is het model voor gemaakt.
De meeste mensen vragen zich dan af hoe het met het geluid zit.
En dat is dus wat mist! Zelfs op stille momenten, hoor je in de verte iets van geluid, maar totaal niet aanwezig. We waren herrie gewend van de vorige koelkast, maar deze is stil! Mooi is het chroom-rek voor de flessen en ook de LED verlichting is zacht opkomend en daardoor helemaal van deze tijd! de indeling is flexibel en fraai te noemen, degelijkheid voel je aan laden en bij openen. De deur heb ik omgebouwd i.v.m. draairichting, volgens de gebruiksaanwijzing moet je de koelkast daarbij op zijn achterkant leggen, maar dat hoeft niet. Een beetje schuin zodat onderzijde plm 4cm van grond is, volstaat al. Goed doordacht is dat bij de bovendeur , voor het display, de connector dubbel gemaakt is. keurig weggewerkt in het plaatje bij elke scharnierkant zit een aansluiting, die je ook weer bovenop de koelkast 2 keer terugziet. De buitenzijde en deurafwerking is ronduit mooi te noemen en past prima bij mijn iets oudere 'inline" ovens en koffiemachine van Siemens. gewoon naast de keukenkast met die apparaten geplaatst (op een klein podium om dezelfde hoogte te hebben) is dit een koelkast waarvan iedereen zich afvraagt of het een inbouw is, zo keurig inline met de rest!
Waarom een 9 en geen 10? tja we zijn tenslotte Nederlanders....
Qua duurzaamheid, moeten we nog ervaring krijgen, maar mijn vorige Siemens producten gingen altijd erg lang mee

Pluspunten

  • Stille koelkast
  • ruime vriezer, 3 laden
  • bijgeleverde koelaccu's (koelelementen)
  • Fraai RVS uiterlijk met clean oppervlak
  • Handgreep in de deur, heel onopvallend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geertruida 21-01-2018

koel en zeker

Algemene score

8,0
van deze koel-vries-combinatie is de bediening makkelijk voor iedereen, en heeft het roestvrij staal een luxe uitstaling, het koel gedeelte is lekker ruim, en de vis en vlees bakken zijn erg handig vanwege de te regelen temperatuur.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Frank 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie prijs voor een hele mooie koel/vries kast.
Heel erg veel ruimte en ook nog zuinig in gebruik A++.
Perfecte verdeling in duidelijke vakken wat waar moet ivm koeling.

Conclusie een aanwinst in de keuken.

Pluspunten

  • ruimte
  • zuinig
  • vakverdeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling van buiten...ruimtelijk van binnen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De buitenkant is mooi afgewerkt en de rvs kleur maakt hem modern. Van binnen is hij ruim en apart in te stellen voor groente/fruit

Pluspunten

  • Veel ruimte

Minpunten

  • Nog niet ondervonden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

A v K 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk en goede indeling

Algemene score

9,0
Als onderdeel van de keukeninrichting moet het ook mooi zijn en dat is hij.
Verder door het koelkastgedeelte wat groter te maken ook door de hoogte heeft hij een fijne indeling.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Indeling
  • Geen geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacqueliene 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi systeem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
dit apparaat is mooi groot en heeft een handig systeem ingebouwd. je kan de temperatuur van de koel- en vrieskast goed regelen. is heel makkelijk te installeren.

Pluspunten

  • handig systeem
  • koel- en vrieskast
  • niet zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

D de Lange 14-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Siemens koelkast type, kg39nx135

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op advies van een witgoed specialist en de indeling en de look
Zeer tevreden tot nu toe
Een goede aanrader

Pluspunten

  • Goed product en fraaie outlook
  • Stil, koelt goed en zuinig
  • Sieraad in de keuken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Igor 13-06-2017

Good fridge but paper instruction manuals are old

Algemene score

8,0
The fridge I have is 05 model. When I tried to do the self-test of the fridge then something went wrong and I have to call Siemens according to the instructions from manual. After technician came it was found out that fridge is OK but the manuals refer to model 1 which has different self-test procedure. I think the enclosed manuals must correspond the model.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mooie Koelvrieskast 17-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Grote koelvriescombinatie!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Recentelijk gekocht.
Mooie ruime stille koelvriescombinatie.
Overzichtelijke indeling met handig rekje voor je flessen.

Pluspunten

  • ruim
  • stil
  • 3 koel lades
  • Rvs uitvoering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pamo 17-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Rolls Royce

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Qua design, grootte en inhoud kan geen enkel product zich hieraan meten. De Rolls Royce onder de koelkasten. Siemens heeft producten met allure, geweldig veel keuze en is absoluut géén dure.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk van Driel 03-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie robuste uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koel/vries combinatie werd onze keuze door zijn inhoudverdeling, koelsysteem, indeling en goede materiaalkeuze van de omkasting.
Kortom een mooi en goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.de Lange 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Koel/diepvries combinatie

Algemene score

8,0
Uitstraling, stilte,ruimte, sieraad in de keuken, de naam Siemens is voor mij voldoende om het apparaat aan te schaffen

Pluspunten

  • Stil
  • Mooie afwerking
  • Goede temp. Regeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wouter 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

TOPPERTJE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze kast is net door een vriendelijke jonge man van Expert bij mij geplaatst... mooie ruime kast en eindelijk eens een koelkast die gezien mag worden!

Pluspunten

  • rvs design
  • no frost
  • goede service/advies
  • geniale handgreep
  • niet duur voor zo'n grote/luxe kast

Minpunten

  • hij is 2 cm dieper dan mijn vorige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marike 20-11-2016

Grote koelkast en vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie koelkast vriezer met veel ruimte, vooral het langer vers gedeelte sprak me aan. Mooie ledverlichting in de koelkast.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Ledverlichting
  • Handgreep
  • Kleur
  • Langer vers gedeelte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 19-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Rustgevend design

Algemene score

9,0
Ruime koel/vriescombinatie doch door design niet in het oog springend. Stille motor en een doordachte indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews