Siemens KG36NXW35 - Reviews

8,7 Lees 11 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
237 liter
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Schellenberg 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Weinig geluidmakend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in te delen. Genoeg ruimte om te stapelen. Prettig om schoon te maken. Neemt teveel ruimte in. Deuren zijn niet te zwaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
H huizing 29-09-2016 Product paar weken in bezit

De koelkast/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ten eerste heeft de rvs kast een mooie form geving
Hij is 59,5 cm breed dus past eigenlijk overal tussen
Hij heeft sterke ladenin beide compartimenten en de temperatuur kun je eenvoudig in stellen
Omdat er in de koeler zoveel laden zitten is het erg eenvoudig om alles gescheiden houden

Pluspunten

  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Niet goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Henk huizing 24-09-2016 Product paar weken in bezit

hyper fresh

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden. zou zo weer dezelfde kopen.
Goede indeling. gemakkelijk in gebruik. Mooie vormgeving, en koelt goed.

Pluspunten

  • indeling
  • vormgeving
  • koeld en vriest goed

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Ben Essers 23-09-2016 Product paar weken in bezit

STRAK EN MODERN DESIGN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
MOOIE KOELVRIESCOMBINATIE DIE PAST IN ELK HUIS. HANDIGE INDELING EN UITSTEKENDE WERKING. VOORAL NO-FROST SYSTEEM WERKT PERFECT.INHOUD MEER DAN VOLDOENDE VOOR EEN HUISHOUDEN EN ZEER GELUIDSARM EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Pluspunten

  • DESIGN
  • GEBRUIKSGEMAK
  • KALITATIEVE AFWERKING

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A.W. Meihuizen-Meinen 22-09-2016 Product paar dagen in bezit

koelkast kg36nxw35

Algemene score

7,0
De deur bevindt zich links aan de koelkast, daardoor is het niet mogelijk om de groentela ordelijk te openen.
We moesten helaas besluiten om de hele groentela te verwijderen en te vervangen voor losse andere bakjes.
Toch wel jammer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
pavlav 07-09-2016 Product paar dagen in bezit

Gescheiden compartimenten , klasse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi stuk keukeninventaris zonder uitstekende handgrepen,prettige indeling compartimenten voor groenten vis en vlees.

Pluspunten

  • temperatuurinstelling.

Minpunten

  • mis juiste temp.indicatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
esther 06-09-2016 Product paar dagen in bezit

heerlijk grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wat een ruimte en die hebben we hard nodig voor een gezin van 7 personen. kan veel kwijt in de diepvriezer. en een grote groente la die instelbaar is net als de vlees lades. ben super blij met deze koelkast en lekker stil

Pluspunten

  • groot
  • ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Anoniem 24-08-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik overzichtelijke lades en koelt super!
Het display op de deur is super en er zit tevens een kinderslot op.
Top aankoop!!

Pluspunten

  • Lades
  • Ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Je beoordeling van de Siemens KG36NXW35 31-07-2016 Product maand in bezit

beordeling Siemens KG36NXW35

Algemene score

7,0
mooie praktische indeling. ziet er erg mooi uit. energie zuinig. de motor maakt bij het aanslaan van de koeling behoorlijk wat geluid. diepe bromgeluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende
Mathijssen 30-07-2016 Product paar dagen in bezit

voldoet gewoon aan alle verwachtingen, kortom, een tevreden klant

Algemene score

9,0
voeldoet aan alle verwachtingen, ben een zeer tevreden klant. Koelkast is netjes vormgegeven, binnenkant is overzichtelijk, mooi licht,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Siemens KG36NXW35 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

Houd je hoofd koel

Algemene score

8,7
Prachtige en gemakkelijke koel-vriescombinatie.
Zoveel ruimte in de koelkast en aparte vakken voor vlees, vies en groenten/fruit.
Alles is hand bereik met de easyaccess van de planken.
En niet te vergeten de ruimtelijke bakken van de diepvries.
Je hoeft niet meer te ontdooien. En de vriezer voorkomt de ijsvorming.
Perfect apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed