Liebherr CNef 3115 Comfort zilver

Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNef 3115 Comfort zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A Peters 14-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 3115 Comfort zilver

Algemene score

7,0
Fijne koel-vriescombinatie, mooi design. Het enige minpuntje is dat de combinatie vrij veel herrie maakt.

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Lawaaierig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

friedje52 04-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een zeer goede keuze voor ons door Bots Witgoed Asten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 3115 Comfort zilver

Algemene score

9,0
Een fijne Combinatie en veel ruimte zowel in koelen en vriezen. De groentenlades llopen mooi op wieletje en de vriesgedeelte hoeft niet te worden ontdooid wnat dat gebeurd automatisch .

Pluspunten

  • Groentenla op wielen
  • Automatisch ontdooien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne moderne koel-vries combi met duidelijk dig. display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 3115 Comfort zilver

Algemene score

9,0
Deze koel-vries combinatie gekocht als 2de apparaat voor in de schuur en een paar dagen nu in huis. Mooi modern design met vooral een mooi en duidelijk digitaal display. Er zit een uitgebreide Nederlandse handleiding bij. Veel mogelijkheden zoals de supercool, superfrost en smartdevice-functie. Ook precies het goede formaat wat we zochten. Best een pittig prijsje voor een koelkast maar zo te zien dubbel en dwars waard. Ook gratis 7 jaar garantie na aanmelding is een mooie extra service.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Temp. perfect in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joy 28-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De ideale koel vriescombinatie van mij.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 3115

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met deze koel vriescombinatie nooit meer ontdooien en erg veel ruimte , gewoon een topper

Pluspunten

  • Superfrost functie
  • Veel ruimte
  • maakt weinig geluid
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JanineG 03-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 3115

Algemene score

8,0
Fijne compacte koelkast van 1.63cm. Voor kleine ruimtes en mensen een uitkomst. Soepele handgrepen, waardoor er weinig kracht nodig is om een deur te openen. Het instellen van o.a. de temperatuur van het vries en koel gedeelte is gemakkelijk. Daarbij zijn er nog extra opties. De ruime lades in de vriezer zijn doorzichtig, en de plankjes in de koelkast zijn gemakkelijk te verplaatsen. Als dat nodig is. Een groot voordeel is de non frost. En Het is daarnaast een mooie blikvanger met zijn RVS design.

Pluspunten

  • Non-Frost
  • Stille koelkast
  • Klem tegen omvallen flessen
  • Deur omzetbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tommd 23-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille compacte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 3115

Algemene score

9,0
Mooie stille koelkast. Liebherr is altijd een kwaliteits produkt. De vorige ging al ruim 20 jaar mee; deed het nog uitstekend masr gezien het geringere stroomverbruik hebben we maar besloten hem te vervangen.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooie verlichting
  • Goed afgewerkt.
  • Mooie stevige lades

Minpunten

  • Geen flesse rack

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie 13-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne deuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 3115

Algemene score

9,0
Mooie koelkast. Deuren gaan super dicht. Ook als hij open blijf staan gaat er een geluidje, heel fijn is dat. Het licht in de koelkast is heerlijk vel. Ook de doorschijnenden bakken is handig. Nooit meer ontdooien.

Pluspunten

  • Het alarm belletje bij niet dichter deur
  • De deuren gaan heel fijn open maar ook dicht

Minpunten

  • Heb niets kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Schouten 10-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dit is pas een koelkast!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNef 3115

Algemene score

10,0
Compact, hoogwaardig afgewerkt en ruimte!
Neem nooit geen andere meer!
Menu is eenvoudig, koelen en vriezen perfect in te stellen. ( veel goede extra opties!!)
Flexibele indeling zowel koel als vriesgedeelte
Beste koop !!!!!

Pluspunten

  • alles!!

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 03-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, Stil in gebruik en veel opbergruimtes

Geschreven voor: Liebherr CNef 3115

Algemene score

9,0
Deze koelkast gekocht vanwege het design. Opbergruimtes zijn goed en overzichtelijk. Ik kan er genoeg producten in kwijt. Wat ik zelf erg leuk vind om te horen is dat ik van andere mensen complimenten krijg over mijn koelkast. Want daar doe je het ook een beetje voor! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 12-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, ruime koelkast

Geschreven voor: Liebherr CNef 3115

Algemene score

8,0
Na 28 jaar (!) heeft onze vorige koelvriescombinatie toch "de geest gegeven".
Deze koelkast ziet er (mede door de zilverkleur) prachtig uit en is ook erg functioneel in te delen. Hij lijkt niet zo groot, maar er kan uiteindelijk veel in. De diepvries is ook handig, doordat er geen "tussenschotten" tussen de lades zitten. Dit gaf bij ons vorige wel eens problemen. Al met al een prima aankoop. Dik tevreden.

Pluspunten

  • Royale koelkast
  • Mooie looks
  • Geen tussenschotten lades diepvries

Minpunten

  • Is af en toe wat lawaaierig (is niet hinderlijk)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer