Liebherr CN 3915

Best Reviewed jul 2020 Liebherr CN 3915
Best Reviewed - juli 2020
Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
221 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN 3915 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.G.H. Pinkster 12-02-2020
  • Product gekocht

Eindelijk een geschikte koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

10,0
Na lang zoeken hebben we eindelijk een koel-vriescombinatie gevonden met 4 vrieslades, vreemd genoeg konden we die alleen bij Liebherr vinden. Hiervoor hadden we ook een Liebherr 13 jaar oud en als we geen 4 vriesladen nodig hadden dan had de vorige Liebherr het nog jaren volgehouden. Fijn dat Liebherr kwalitatief zo goed is.

Pluspunten

  • 4 ruime vriesladen
  • Betrouwbaar merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel 09-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Liebherr maakt naam niet waar!

Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

2,0
Toestel eind 2016 aangeschaft en inmiddels toe aan de 3e reparatie. Koelkast is zeer storingsgevoelig. Enkele dagen geleden is het koelgedeelte 's nachts uitgevallen. De volgende dag voor enkele tientjes aan groente en vleeswaren weg kunnen gooien. Het lijkt er op dat de elektronische module voor de tweede keer stuk is in 6 maanden. Mocht deze module na de garantie stuk gaan ben je zo maar meer dan 500 euro kwijt. Dat wat we met de aanschaf aan stroom hadden willen besparen zijn we inmiddels ruimschoots weer kwijt door het moeten weggooien van etenswaren en de vrije dagen voor de servicemonteur.

Pluspunten

  • groot vriesgedeelte
  • stil

Minpunten

  • storingsgevoelig

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Goed
Officiële reactie van Liebherr 15-05-2018

Geachte meneer,

Wat vervelend dat u deze problemen met uw koel-/vriescombinatie ervaart.
Als importeur van het merk Liebherr, kennen wij een uitgebreide garantie- en coulanceregeling. Voor verdere vragen en reacties kunt u altijd contact met ons opnemen via 0297-239955 of via info@buram.nl.

Met vriendelijke groet,

Buram Electro B.V.

Celf11 27-08-2018

Hoewel Liebherr deze kwestie netjes heeft opgelost (reparatie) blijf ik toch bij mijn standpunt dat 3 storingen bij een A-merk koelkast van 1000 euro die nog geen twee jaar oud is erg veel is. Omdat het toestel bij de genoemde storingen nooit een waarschuwingssignaal heeft gegeven en het display geen bijzonderheden liet zien, controleer ik het toestel wekelijks door even de temperatuur een graadje te wijzigen en weer terug te zetten.

Reageer

Westervoorde 09-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
Mooie koelvriescombinatie met vier vrieslades, waarnaar we op zoek waren. Veel ruimte en nofrost. Precies wat we zochten! Zijn er heel blij mee.

Pluspunten

  • Mooie robuuste vriescombi
  • Royale inhoud met veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Vloeimans 06-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

8,0
We hebben hiervoor gekozen vanwege de vele ruimte die het heeft met veel mogelijke indelingen.
En No Frost is ideaal. Groente lade's op wieltjes die licht lopen en de digitale instellingen.
Zeer degelijk afgewerkt.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Goede verlichting

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald 16-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

8,0
Wij hebben deze gekocht omdat we graag wat extra koel en vriesruimte wilden naast onze koelkast en diepvrieskast. Mooie combi voor een mooie prijs

Pluspunten

  • Ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

DafjeB 14-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pas aangeschaft 2 dagen in bezit...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

8,0
Een van de enige koel/vries met 4 laden in het vries gedeelte! En no frost!
Wanneer deze A+++ zou zijn geweest (nu A++) dan had deze koelkast een 9 gekregen.
Nu maar hopen dat deze lang mee gaat.

Pluspunten

  • 4 Diepvries vakken, 3x groot 1x half
  • No frost

Minpunten

  • Geen connectie met smart home
  • geen A+++

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Haark 09-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

4 vriesladen en robuuste bouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

10,0
Deze koel/vriezer gekocht vanwege de vele inhoud en 4 vriesladen. Zeer robuste bouw, de deuren openen en sluiten gaat perfect met de grote handvaten.

Pluspunten

  • 4 vries laden
  • Anti frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dhr Ligthart 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote zuinige en echte kwaliteit koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
Deze koelvriescombinatie heeft als enige in zijn soort 4 grote vries laden. Met een groot gezin is dit een must. Het geluidsniveau is zeer laag. En de indeling en kwaliteit van de laden en plateaus zijn beter dan een soortgelijk apparaat. Ook het open en sluit systeem zijn ideaal. Zo voorkomen wij dat de kinderen de deur rubbers niet stuk trekken. Een Liebherr waar wij zeer content mee zijn.

Pluspunten

  • Ruime vriezer met 4 grote lade
  • Softclose deursluiting voor lange levensduur
  • Zuinig in zijn soort
  • Praktische indeling en mooi verlicht
  • Gelagerde groente laden

Minpunten

  • Geen concurrentie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Groenen 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrij uniek door 4 vriesvakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
We hebben voor Liebherr gekozen omdat we een kleine Liebherr vrieskast wilden vervangen die probleemloos 20 jaar heeft gefunctioneerd. De Keuze maken was dus niet moeilijk, het moest weer een Liebherr worden. De 3915-20 met 4 vriesvakken en uitschakelbare koelkast is combineert gebruiksgemak met mooie indeling en afwerking.

Pluspunten

  • Zuinig
  • 4 vriesvakken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liebherr Koelvriescombinatie 3915-20 01-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
GEKOCHT,OMDAT LIEBHERR DE ENIGE IS MET EEN KOELVRIESCOMBIENATIE MET 4 VRIESLADEN .
Onze ervaring is dat Liebherr al jaren een goede kwaliteit en service leverd .

Pluspunten

  • nofrost
  • goede afwerking
  • zunig in gebruik
  • Stil

Minpunten

  • tot opheden geen min punten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 23-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een geweldige combi weer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

10,0
Liebherr is 1 van de weinig merken die deze maat koelkast en vriezer combi heeft en ook de kwaliteit van dit apparaat is geweldig

Pluspunten

  • prijs
  • inhoud,verdeling
  • blij met deze maat vriezer-koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Hageman 04-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supermooie koel/vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

10,0
Ik heb deze gekozen omdat de inhoud van de vriezer groter is dan bij andere merken. Het is het geld dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • Ruime vriezer
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 04-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime tweede koelkast voor in garage

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
Wederom uitgekomen bij Liebherr voor onze tweede koelkast in de garage.
Dit vanwege de ruime koel- en vries unit. Geluidsniveau is laag. In de groente laden blijven de producten lang vers en goed van structuur. Indeling met de flessenrekken ook handig voor wijnflessen.

Pluspunten

  • Ruim en geluidsarm
  • Groente e.d. blijft langer goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 25-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast met enorme plaats en erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
Zeer goede koelkast met enorm veel ruimte in zowel de koeling alsook in het vriest gedeelte. De koelkast is erg stil en de aangeduide temperatuur klopt precies.
Deur-opener werkt super, met een lichte handeling is de de deur te openen.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel plaats

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kuilman 22-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker groot en zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
Vooralsnog zeer tevreden, maar de koel/vriescombinatie is pas een paar dagen in ons bezit. De koelkast is erg flexibel in te delen naar eigen wensen. Erg stil, je hoort hem nauwelijks. Makkelijke bediening. Fijn licht in de koelkast. Jammer dat de deuren niet zelfsluitend zijn.

Pluspunten

  • heel erg stil
  • flexibel in te delen
  • gemakkelijk in te stellen menu
  • deur links- of rechts draaiend

Minpunten

  • geen zelf sluitende deuren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Danny 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goede koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

10,0
Hele mooie strakke koel vries combinatie
Werkt perfect en je hoort hem helemaal niet
Er is volop ruimte zowel in het koel als in de 4 lades in het vries gedeelte

We zijn er super blij mee is een hele goede keus geweest om voor Liebherr te kiezen

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuiper 14-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

8,0
Een goede koelkast. Doet wat die moet doen. Goed in te richten/ flexibel.mooi vorm gegeven. Gebruik van lade in koelkast wat lastig; kan alleen helemaal open als deur 90 graden open kan.

Pluspunten

  • Goed in te richten
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Lade wat lastig open (deur >90 graden open)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dick 12-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koel/vries combinatie zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
We hebben voor Liebherr gekozen vanwege de kwaliteit. Je betaalt iets meer dan maar krijg je ook een heel fijn en gebruiksvriendelijk apparaat wat erg lang meegaat.

Pluspunten

  • Praktische indeling
  • Optische vormgeving
  • Kwalitatieve uitstraling
  • Keuzemogelijkheden assortiment

Minpunten

  • De prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger Brouwer 12-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superstil en praktische indeling, ook door de 4 vrieslades

Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit model omdat dit 1 van de weinige koel-vrieskasten zijn met 4 lades.
Hiervoor had ik een Miele koel/vriescombinatie en deze is praktisch zelfde indeling.
Koelkast is in vergelijking met de vorige Miele koelkast weer een stukje stiller. Duidelijke aanduiding van de ingestelde temperatuur en de no-frost optie is een aanrader. Nooit meer ondooien.

Pluspunten

  • Super stil
  • Duidelijk display
  • Mogelijkheid tot Smartdevice box
  • Fijn in te delen

Minpunten

  • Enorme handvatten, zou wat stijlvoller mogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Menno 06-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
Wij zochten een tweede koel-vriescombinatie voor in de garage. Het is daarbij van belang dat ook bij lagere omgevingstemperaturen alles goed blijft functioneren. Normaal moet de omgevingstemperatuur meer dan 10 graden zijn, bij de Liebherr CN 3915 is dit echter 0 graden of hoger. Verder is de vriezer met 4 laden erg ruim ten opzicht van veel andere modellen. De uitvoering is degelijk en is ook mooi om te zien. Nu met 5 jaar extra garantie. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Geschikt voor garage/schuur (omgevingstemperatuur)
  • Eenvoudige bediening
  • Vriezer hoeft niet ondooid te worden
  • Mooi om te zien

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews