Samsung RB37J5018SA - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
267 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 92 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan-Pieter 27-02-2017

coole koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij is ruim, ziet er mooi uit en hij koelt zoals je verwacht. Ik vind alleen dat hij best veel geluid maakt voor een 'stille koelkast' zoals ze zelf beweren. Hij slaat vaak aan en produceert dan 42 of 43 dB. Als hij niet aan het koelen is, dan produceert hij nog 21 dB wat zeker acceptabel is.

Pluspunten

  • Led verlichting aan de binnenkant
  • flessenhouder
  • 2 ruime laden voor groente en vlees/vis

Reageer

Margreth 25-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime koelkast. Heldere verlichting. Speciale lade voor langer vers houden van vlees en vis. Handig flessenrek. Royale indeling met vakjes en lades. Vriesgedeelte ruime lades.
Koelkast heeft mooie strakke uitstraling. Maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Ruim
  • Lade voor vlees en vis
  • Flessenrek
  • Goede verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot formaat,
energieklasse A+++
Ruime vakken in zowel het koel-, als het vriesgedeelte
Anti vingerafdruk is erg fijn op de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kezos 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Lekker Ruim en hoog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een Ruime en lekker hoge koelkast waar ik heel veel in kwijt kan. Ruimte is toch wel mijn voorkeur voor een gezin met 3 kinderen. Het is zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peterd333 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelkast is vanochtend bezorgd. De koelkast was netjes verpakt, het kost je ongeveer een half uur om alle plakbandjes en beschermstukjes te verwijderen.

Hierna stekker er in.... Binnen no-time was hij op de goede temperatuur.

Pluspunten

  • Design
  • Snelheid koelen

Minpunten

  • nog niet bekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

SanGeoff 04-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Bromt veel, zeker de eerste dag. Koelkast wordt niet zo koud als ingesteld. Ik heb hem op 1 graad gezet in het koel gedeelte, maar de thermometer geeft 3 a 4 graden aan. Het vries gedeelte geeft nog steeds een ijslaag op je producten. Verder een heerlijk grote koel-vries combinatie. De beschrijving en foto uitleg van de deur omdraaien mag wel heel wat duidelijker. Vergeet niet met het omdraaien van de deur, dat de gaten onder je poten open gemaakt moeten worden, deze zitten dicht door piepschuim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hilbert KUipers 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Veel koelkast voor relatief weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede afwerking, blij met de coating op de RVS look; geen kans op zuurvlekken en makkelijk af te nemen in het geval van kinderhandjes.
De koele toon van de binnenverlichting geeft fijne sfeer bij opening.
Overzichtelijk ingedeeld met twee afzonderlijk in te stellen thermostaten, fijn voor het invriezen van groentes middels een temperatuur boost zonder structuurverlies van het product en/of invloed op het koelgedeelte.

Let wel: levensduur is het belangrijkst maar staar je niet blind op de 10 jaar garantie op de compressor: dit hebben veel koelkasten (weinig compressor fabrikanten) maar niemand adverteert hier verder mee. Tevens zitten er veel meer onderdelen (oa twee thermostaten die over het algemeen het eerst stuk gaan) op een koelkast en daarop zit de standaard 2-jarige europese garantie.

Levensduur is key maar wordt niet getest en deze review dien je dan ook te relativeren.

Pluspunten

  • Volume vs prijs
  • Indeling
  • Coating op de "RVS look" buitenzijde
  • Twee thermostaten

Minpunten

  • Levensduur kun je logischerwijs niet testen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ERGUL 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

TOP SERVICE!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ZEER TEVREDEN MET WEBSHOP TEVENS OOK ZEER GOEDE PRODUCT! VRIENDELIJKE SERVICE EN OOK SNELLE LEVERING

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Bethlehem 24-06-2017 Product paar weken in bezit

Geruisloos, gebruikersvriendelijk, kwalitatief uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koel/vriescombinatie voldoet zowel kwalitatief, als qua gebruik meer dan aan de verwachtingen. Verder prachtig om te zien

Pluspunten

  • Mooi
  • Stil
  • Gebruikersvriendelijk
  • doet wat je verwacht

Minpunten

  • Afstelbaarheid pootjes draait zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Han S 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Stil en groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel ruimte in deze koel/vriescombinatie. Erg stil. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Wel jammer dat de kast niet te koop is met linksdraaiende deur. Omzetten moet nu zelf gedaan worden en vergt handigheid.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim

Minpunten

  • Omzetten deur zelf doen
  • Handleiding voor omzetten deur slecht leesbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marielle 24-06-2017 Product paar weken in bezit

Ruime Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze koelkast gekozen vanwege de grote inhoud en het uiterlijk aan de buitenkant. Er zitten 2 grote lades in het koelgedeelte en ruime lades in de vriezer. Heel tevreden! Koelkast hoor je niet iedere keer aanjagen

Pluspunten

  • Inhoud
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WILLEM 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

MOOIE GROTE KOELKAST GOED VERDELING

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
WIJ HEBBEN GEKOZEN VOOR DIT PRODUCT OMDAT HET EEN MOOIE GROTE KOELKAST IS MET VEEL RUIMTE MET NO FROST EN VOOR EEN LAGE PRIJS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mamma Mel 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanwege een kapotte koelkast (14 jaar oud!) deze aangeschaft. Ik ben echt onder de indruk van deze mooie ruime koelkast. Koelt goed! Maakt bijna geen herrie. De display op deze koelkast is een mooie toevoeging.

Pluspunten

  • Mooi ruim
  • Koelt goed
  • Handige display

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Niels 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Ruime koelkast met handige indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelkast, lekker stil en handig ingedeeld. Goed instelbaar en zorgt dat alles goed gekoeld blijft

Pluspunten

  • Ruim
  • Functioneel
  • Handig ingedeeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

SUPER VEEL RUIMTE!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een mooie koel/vries combi met erg veel ruimte. De diepvries laden zijn erg diep en hoog. De twee verhouden laden in de koelkast zijn ook erg praktisch en groot. Al met al een goede koelkast.

Pluspunten

  • grote diepvriesladen
  • twee groet versladen in de koelkast

Minpunten

  • geen aan-uit knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin Boshoven 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede en uitgebreide voorlichting gehad over de koelkast. Fluisterstil, enorm veel ruimte en niet te vergeten een hele mooie koelkast om te zien!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Stil
  • Fijne indeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M 22-06-2017 Product paar dagen in bezit

veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ruime koelkast met veel ruimte ideaal aparte extra koele lade voor vleeswaren vlees en vis. ruime vrieslades en nooit meer hoeven te ontdooien. Op buitenkant geen vette vingers zichtbaar en moderne uitstraling van de koelkast. En geluidsarm. Kortom een prima koelkast en vooral zuinig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zubair 21-06-2017 Product paar dagen in bezit

zuinig en ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer zuinig en ruim. We zijn familie met drie jonge kinderen dus extra ruimte voor melk en sap is hartstikke fijn. Koelkast ziet er ook prachtig uit.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lars 20-06-2017 Product paar weken in bezit

Complete koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote en ruime koelkast waar je veel in kwijt kunt. Je kunt de indeling zelf bepalen wat daarnaast ook erg handig is. Ten slot is het een stijlvol product dat in ieder interieur past.

Pluspunten

  • Design
  • Ruimte
  • Customizable

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 18-06-2017 Product paar weken in bezit

Stil en zuinig

Algemene score

9,0
Zeer stille koelkast, het was even wennen aan het minimale geluid dat de koelkast maakt. Inhoud van de koelkast is goed, plateau's en deurvakken zijn slim gekozen en verstelbaar. Flessenrek is slim aangebracht. Diepvries heeft diepe en grote laden. Temperatuur is separaat instelbaar en het deur alarm geeft een prettig geluid.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Relatief stille koelkast
  • Inhoud en verdeling

Minpunten

  • Geen minpunten kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews