Samsung RB37J5018SA - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
267 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 148 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan-Pieter 27-02-2017

coole koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij is ruim, ziet er mooi uit en hij koelt zoals je verwacht. Ik vind alleen dat hij best veel geluid maakt voor een 'stille koelkast' zoals ze zelf beweren. Hij slaat vaak aan en produceert dan 42 of 43 dB. Als hij niet aan het koelen is, dan produceert hij nog 21 dB wat zeker acceptabel is.

Pluspunten

  • Led verlichting aan de binnenkant
  • flessenhouder
  • 2 ruime laden voor groente en vlees/vis

Reageer

Margreth 25-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime koelkast. Heldere verlichting. Speciale lade voor langer vers houden van vlees en vis. Handig flessenrek. Royale indeling met vakjes en lades. Vriesgedeelte ruime lades.
Koelkast heeft mooie strakke uitstraling. Maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Ruim
  • Lade voor vlees en vis
  • Flessenrek
  • Goede verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot formaat,
energieklasse A+++
Ruime vakken in zowel het koel-, als het vriesgedeelte
Anti vingerafdruk is erg fijn op de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kezos 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Lekker Ruim en hoog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een Ruime en lekker hoge koelkast waar ik heel veel in kwijt kan. Ruimte is toch wel mijn voorkeur voor een gezin met 3 kinderen. Het is zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peterd333 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelkast is vanochtend bezorgd. De koelkast was netjes verpakt, het kost je ongeveer een half uur om alle plakbandjes en beschermstukjes te verwijderen.

Hierna stekker er in.... Binnen no-time was hij op de goede temperatuur.

Pluspunten

  • Design
  • Snelheid koelen

Minpunten

  • nog niet bekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

SanGeoff 04-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Bromt veel, zeker de eerste dag. Koelkast wordt niet zo koud als ingesteld. Ik heb hem op 1 graad gezet in het koel gedeelte, maar de thermometer geeft 3 a 4 graden aan. Het vries gedeelte geeft nog steeds een ijslaag op je producten. Verder een heerlijk grote koel-vries combinatie. De beschrijving en foto uitleg van de deur omdraaien mag wel heel wat duidelijker. Vergeet niet met het omdraaien van de deur, dat de gaten onder je poten open gemaakt moeten worden, deze zitten dicht door piepschuim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Laura B 15-08-2017 Product paar weken in bezit

Zeer fijne grote koelkast !

Algemene score

9,0
Omdat onze oude koelkast (klein model) toe was aan vervanging, kozen wij voor deze Samsung koelkast. Erg mooi model van RVS, veel koelruimte, en veel vriesruimte. Hebben de koelkast nu 2 weken in gebruik, weinig min punten. Afwachtend was het geluid wat de koelkast zou maken, afgaand op de beoordelingen die ik vooraf gelezen had, maar dit valt erg mee. Na het sluiten van de deur hoor je even een licht zoemgeluid, maar na een enkele minuut is dit weg. Kortom, wij zijn er erg blij mee, en vinden het een aanrader !

Pluspunten

  • Veel koel ruimte
  • 3 ruime vriesvakken
  • Makkelijk temp. bepalen, koelt erg snel
  • Mooi uiterlijk door het RVS

Minpunten

  • Licht zoemgeluid na dicht doen deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Osman Altun 12-08-2017 Product paar dagen in bezit

Werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie koelkast met veel ruimte. Maakt nauwelijks geluid en werkt naar behoren. Gekocht omdat de oude koelkast niet meer zo goed werkte. Ik ben erg tevreden met mijn koelkast.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Weinig geluid
  • No-Frost

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rien 11-08-2017 Product paar dagen in bezit

Prima koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Samsung koel- vriescombinatie doet wat ervan verwacht mag worden! Royale koelruimte met veel mogelijkheden en... een extra gekoelde ruimte om je vlees- vleeswaren lekker vers te houden.
Met drie flinke laden in het vriesgedeelte is er ruimte in overvloed om ook de diepvriesproducten goed en overzichtelijk te bewaren.
Superstil ten opzichte van de vorige generaties koel- en vrieskasten.
Goed in te stellen op de display achter de koelkastdeur.
Wanneer je op vakantie gaat is het mogelijk je vriesgedeelte aan te laten en de koelruimte op een spaarstand te zetten.

Pluspunten

  • Royale koelruimte
  • 0 graden zone in een lade
  • Ruime laden in het vriesgedeelte
  • Prima verlichting in de koelruimte
  • Grote groentelade

Minpunten

  • ik heb een opstapje nodig om in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 10-08-2017 Product paar maanden in bezit

Geweldig product

Algemene score

9,0
Deze koel-/vriescombinatie heeft een overzichtelijke indeling, is geluidsarm en de vershoudlade is werkelijk subliem!

Pluspunten

  • de gehele inhoud op prima temperatuur
  • veel overzicht
  • mooie afwerking

Minpunten

  • tot nog toe geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 09-08-2017 Product paar dagen in bezit

Groot koelvermogen uitstekende vrieser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Combinatie prijs artikel was doorslaggevend, en de kleurstelling aan de buitenkant was belangrijk om bij de rest van de keuken te passen.

Pluspunten

  • groot koelvermogen
  • goede indeling
  • mogelijkheid om de deur te draaien
  • standaard flessenrek

Minpunten

  • wat handigheid nodig om de deur te draaien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans van Dijk 09-08-2017 Product paar dagen in bezit

Ruime overzichtelijke koelkast

Algemene score

9,0
Een mooie ruime overzichtelijke koelkast. Lekker zuinig en stil. Ik kan in een oogopslag zien wat ik nog in huis heb. Dit geldt ook voor de lades in het vriesgedeelte. Omdat deze doorzichtig zijn is direct te zien waar in mijn spullen heb gelaten.

Pluspunten

  • Ruim
  • Overzichtelijk
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 08-08-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung RB37J5018SA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer mooi uitziende koelvriescombinatie voor een relatief laag bedrag, erg zuinig in verbruik dit was de reden om dit type koelvriescombinatie aan te schaffen. Ook sprak ons de Twin cooling aan. Het flessenrek vinden we ook perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 07-08-2017 Product paar dagen in bezit

Grote stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote koelkast met veel ruimte. Handig om alles in de leggen. Maakt voor een grote koelkast niet zoveel lawaai. Ik zou deze koelkast aanbevelen.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Stil
  • Design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karel 05-08-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung RB37J5018SA

Algemene score

10,0
Het is een superapparaat, geluidloos, heeft een goede indeling en is een mooie koelkast!

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ome Frans 03-08-2017 Product paar dagen in bezit

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Groot en veel ruimte. Jammer dat flessen van 1,5 liter rechtop alleen in de deur passen en dan moet je ook de kleinere bakjes hoger zetten. Dit is eigenlijk bij alle huidige koelkasten het geval. Jammer, want bij de oudere koelkasten en enkele nieuwe kon je deze ook rechtop plaatsen in de koelkast zelf door een sparing in een van de legplateau's. Hij maakt best wel wat geluid ondanks de aangegeven 37 dB, maar ik denk dat het wennen is aan het soort geluid. Stiller kan bijna niet. De opgegeven temperaturen voldoen exact (gecontroleerd met losse thermometer).

Pluspunten

  • veel ruimte
  • prijs/kwaliteit
  • maak altijd gebruik van een of andere actie
  • degelijk en mooi afgewerkt

Minpunten

  • bovenste legplank wel erg hoog
  • legplankhoogten niet vrij indeelbaar
  • 1,5 literflessen kunnen niet rechtop in koelkast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 02-08-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker ruime koelvries combi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super fijne koelkast, weinig geruis, heel erg prettig mee te werken. Mooie uitstraling door de RVS look!

Pluspunten

  • ruimte!
  • handige indeling
  • twee lades

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos1953 31-07-2017 Product paar weken in bezit

Koel/vries combinatie nooit meer ontdooien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie strakke vormgeving.. Zeer goede indeling. Ruime laden voor groente, vlees en vis in de 0gr.zone voor lange houdbaar-en versheid.

Pluspunten

  • ruime indeling
  • grote laden

Minpunten

  • kleine bakjes binnenzijde deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pessimist 31-07-2017 Product paar dagen in bezit

Grote combi koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote combi koelkast stil en volgens de beschrijving erg zuinig pas 1 dag binnen dus geen ervaring met de koeling
deur indeling makkelijk te veranderen in hoogte
Pracht koelkast

Pluspunten

  • groot
  • stil
  • zuinig
  • mooi oog wil ook wat

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nien 29-07-2017 Product paar maanden in bezit

Fantastische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met deze aankoop! Deze Samsung koelkast ziet er mooi uit en hij is heel erg ruim. De koelkast is bovendien stil en doet zijn werk goed.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Zuinig
  • No Frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews