Samsung RB37J5018SA - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
267 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 196 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan-Pieter 27-02-2017

coole koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij is ruim, ziet er mooi uit en hij koelt zoals je verwacht. Ik vind alleen dat hij best veel geluid maakt voor een 'stille koelkast' zoals ze zelf beweren. Hij slaat vaak aan en produceert dan 42 of 43 dB. Als hij niet aan het koelen is, dan produceert hij nog 21 dB wat zeker acceptabel is.

Pluspunten

  • Led verlichting aan de binnenkant
  • flessenhouder
  • 2 ruime laden voor groente en vlees/vis

Reageer

Margreth 25-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime koelkast. Heldere verlichting. Speciale lade voor langer vers houden van vlees en vis. Handig flessenrek. Royale indeling met vakjes en lades. Vriesgedeelte ruime lades.
Koelkast heeft mooie strakke uitstraling. Maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Ruim
  • Lade voor vlees en vis
  • Flessenrek
  • Goede verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot formaat,
energieklasse A+++
Ruime vakken in zowel het koel-, als het vriesgedeelte
Anti vingerafdruk is erg fijn op de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kezos 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Lekker Ruim en hoog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een Ruime en lekker hoge koelkast waar ik heel veel in kwijt kan. Ruimte is toch wel mijn voorkeur voor een gezin met 3 kinderen. Het is zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peterd333 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelkast is vanochtend bezorgd. De koelkast was netjes verpakt, het kost je ongeveer een half uur om alle plakbandjes en beschermstukjes te verwijderen.

Hierna stekker er in.... Binnen no-time was hij op de goede temperatuur.

Pluspunten

  • Design
  • Snelheid koelen

Minpunten

  • nog niet bekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

SanGeoff 04-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Bromt veel, zeker de eerste dag. Koelkast wordt niet zo koud als ingesteld. Ik heb hem op 1 graad gezet in het koel gedeelte, maar de thermometer geeft 3 a 4 graden aan. Het vries gedeelte geeft nog steeds een ijslaag op je producten. Verder een heerlijk grote koel-vries combinatie. De beschrijving en foto uitleg van de deur omdraaien mag wel heel wat duidelijker. Vergeet niet met het omdraaien van de deur, dat de gaten onder je poten open gemaakt moeten worden, deze zitten dicht door piepschuim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mulder 19-10-2017 Product paar dagen in bezit

super groot koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Koelkast heeft een hele mooie indeling.Die ik niet zo gauw bij andere merken aantref.Er is zelfs een rek waar je wijnflessen erin kan plaatsen super.

Pluspunten

  • heel veel inhoud
  • mooie indeling
  • no frost
  • zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 16-10-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung winter is coming!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs en kwaliteit, de rust (geen geluid) mooi ontwerp en koelt echt supergoed! Winter is coming met deze ultra super deluxe koelkast combi!

Pluspunten

  • mooi design
  • zuinig en stil
  • koelt super!

Minpunten

  • lange levertijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L. Jasperse 16-10-2017 Product paar weken in bezit

zeer stille koelvriescombinatie

Algemene score

10,0
Op advies van de verkoopmedewerker gekozen voor deze koelvrieskombinatie vanwege de prijs/kwaliteit verhouding. Ziet er prima uit en is zeer stil.
Verder zijn het koel en vriesgedeelte zelf in te stellen qua koeling en vriezen.
Heb hem nu een paar weken in gebruik en ben er erg tevreden over.

Pluspunten

  • zeer stil
  • zelf in te stellen koeling/vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erkan 15-10-2017 Product paar maanden in bezit

Samsung RB37J5018SA

Algemene score

10,0
it works Cool and silent .Interior design is Comfortable. It is economic according to other refrigerators. We recommend to all. 2 years guarantee for refrigerator for engine is 10 years. this is huge advantage to get it .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louisa 11-10-2017 Product paar weken in bezit

Ruime koelkast die niet te veel ruimte inneemt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij waren op zoek naar een hoge combi vriezer-koelkast die niet te veel vloer ruimte zou innemen. Dit product is prima voor ons (echtpaar zonder kinderen). De koelkast heeft een slimme verdeling, er zijn aparte vakken voor groenten en vlees. De groenten blijven lang vers.

Pluspunten

  • ruimte
  • stil
  • slimme verdeling
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Salim 10-10-2017 Product paar maanden in bezit

Grote koelkast. Ruim en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind de prijs/kwaliteitverhouding helemaal goed. Had de koelkast al voor mezelf gekocht. Omdat ik er zeer tevreden over ben heb ik het nu ook gekocht voor mijn ouders. Koelkast is ruim, maakt geen herrie en design is mooi. ook de vakken aan de deur kant kan je verstellen wat heel handig is wanneer je bijvoorbeeld een grote fles hebt.

Pluspunten

  • ruim
  • geen herrie
  • prijs/kwaliteit
  • design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia 05-10-2017 Product paar dagen in bezit

Grote koelkast, veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven koelkast met goede diepe lades in de vrieskast. Het flessenrek is een handig accesoires van deze koelkast. Goede hulp gehad van de BCC, in de winkel en met de bezorging.
Koelkast heeft een goede prijs voor hoe het product is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 04-10-2017 Product paar dagen in bezit

Fantastische apparaat en keurig geleverd via BCC Hilversum

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer laag energiegebruik, mooie indeling, weinig geluid. Veel ruimte in koel en vries gedeelte. Geen handvat maar greep in de deur.

Pluspunten

  • A+++
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seppo 04-10-2017 Product paar maanden in bezit

Grote ruime koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij is ruim, ziet er mooi uit en hij koelt zoals je verwacht.
Het geluid wat hij maakt is zeer acceptabel.
Alleen bij de deur omzetten bleek dat in de boutgaten geen schroefdraad getapt was, kan dit zelf repareren wat niet voor ieder mogelijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 04-10-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige Combi-Vrieskoelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn vorige Excuisiet combi is na 3 jaar! onbetrouwbaar geworden, dus besloot ik een andere, ruime koel-vrieskast te kopen. Maar ik ben zo blij met deze koelkast. Heel veel ruimte met de nieuwste technieken, No-Frost, indeling koelkast is ook super. Twin Cooling Plus-systeem zorgt ervoor dat het koel- en vriesgedeelte van deze koelkast apart worden gekoeld. Eigenschappen: Fresh Zone, Full Open Box, Multi Flow, Digital Inverter Compressor, vakantiestand. Vriesruimte: 98 liter! wat wil je nog meer?? Ik heb hem pas in bezit, maar zoals het nu eruitziet en werkt ben ik DIK tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jon 03-10-2017 Product paar weken in bezit

Super groot

Algemene score

8,0
Wij zijn zeer gelukkig met deze ruime gezinskoelkast. Hij ziet er mooi uit en is muis stil. Wel zo lekker als je in de avond op de bank in slaap valt. Een echte aanrader

Pluspunten

  • Groot en Hoog
  • Snel koud

Minpunten

  • Bedienisgsknop

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

roel 03-10-2017 Product paar dagen in bezit

mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie ruime koelkast ideaal voor een (wat groter) gezin. Zeer handige indeling waardoor je ook maximaal gebruik kan maken van de beschikbare ruimte. Is erg stil, ziet er zeer mooi uit en zit ook nog degelijk in elkaar. Een dikke aanrader!

Pluspunten

  • no frost
  • zuinig

Minpunten

  • hoogte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick de Court 03-10-2017 Product paar weken in bezit

samsung koel-diepvries combinatie 365ltr,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede aankoop! product voldoet volledig aan de verwachting waarvoor hij is gekocht.
energiezuinig, geruisloos grote inhoud. goede prijs /kwaliteits- verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ms. 03-10-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijk ruime koelkast! bijna geluidloos.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
super blij mee, erg ruim, ruime vrieslades, grote flessen frisdrank passen in het daarvoor bestemde rek. heerlijk koel binnen een uur.

Pluspunten

  • ruim
  • licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews