Samsung RB37J5029SS

Best Reviewed dec 2019 Samsung RB37J5029SS
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
267 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB37J5029SS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Els 30-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede indeling ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

8,0
De prijs kwaliteitsverhouding beviel mij. Daarnaast ziet de koel- vries combinatie er mooi en strak uit.

Pluspunten

  • koelt erg goed
  • goede indeling
  • ziet er strak uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

EricdJ 04-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Zeer goede koeler en redelijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

8,0
Gekozen voor de combinatie van goede koeler, stil en zuinig. Na ruim half jaar blijkt dat ook het geval. Je hoort de koelkast wel, maar dat is in geen verhouding met wat ik had. De achterkant is ook helemaal mooi afgedekt, dus geen stof e.d. meer op het koelelement. In de koelkast blijven mijn producten veel langer houdbaar dan in de vorige koelkast. Over de zuinigheid kan ik geen oordeel geven, want dat is lastig te meten.
De twee lades in de koelkast zijn trouwens zeer ruim en handig in gebruik.

Pluspunten

  • Koeling
  • Geluid
  • Indeling (ruimte)

Minpunten

  • Vakken in deur niet in hoogte verstelbaar
  • Flessenvak deur is diep, flessen vallen om

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Eric dJ 10-10-2016

Ik heb na lang zoeken en proberen eindelijk het probleem met de omvallende flessen in de deur opgelost met een passende flessenklem type 00353095 uit de onderdelenwinkel.nl https://www.onderdelenwinkel.nl/flessenklem-00353095/

Reageer

Ron 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote Ruime Koelvries Combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

8,0
Tot nu toe...Zeer blij met de combie zowel het koel gedeelte als wel het vriesvak Genoeg ruimte voor al mijn spullen En toch voor een redelijk laag prijsje....Zeker een aanrader..

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooi Design
  • Stil

Minpunten

  • beetje saai licht En alleen bovenin

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AHMED ALRAHHAL 13-05-2016
  • Product maand in bezit

RB37J5029S

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
DE KOELKAST IS HEEL GOED
EN DE CADEATJE IS HEEL MOOIE
IK BEN HEEL BLIJ MEE
MET VEIENDLEKE GROET
AHMED ALRAHHAL
MEVROUW L.ALRAHHAL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 11-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Geweldige koelkast! lekker ruim, niet heel stil, maar op 7 graden in te stellen. Ik merk dat tegenover mijn vorige koelkast, de producten gewoon veel koeler en frisser zijn! top! pronkstuk voor je huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Evelina 14-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
Deze koelvriescombinatie heeft zowel van buiten als van binnen een fantastische uitstraling. Top, design met ongeloofelijk veel ruimte. Stille motor en alle extras die je kunt wensen. Dit voor een prijs waar je niets over kunt zeggen ! Top product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jatinder 07-01-2020

Great for capacity and overall dimension

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
I have bought this last month and completely satisfied with its operations. The most important thing for me was capacity and 0 noise. It fulfills both purposes in a great way. Besides that I would like to give it 10 points for its capacity. There is so much of space that you can freely organize your stuff in it.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

tnkprs 29-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
Prima grotyer koelkast met groot vriesgedeelte. Ziet er mooi uit (zilver) en werkt uitstekend. Mooie en handige indeling van zowel het koel- als het vriesgedeelte

Pluspunten

  • mooi
  • zeer ruim
  • verwachte goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

iris22 25-12-2019

Luxe koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
Voor in ons nieuwe huis deze koelkast gekocht. Enorm tevreden mee! Hiervoor hadden we een tafelmodel koelkast dus dit voelt heel luxe.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 24-12-2019

Goede indeling en veel ruimte

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
Ik heb dit product nu zo'n 1 a 2 weken in huis. Koelkast is hoog, maar daardoor zeer veel ruimte. Ook het flessenrekje is een uitkomst. De lades zijn groot en er past veel in. Nog te kort in huis om ervaring te delen over langer houdbaar van groente en vlees.
Vriezer is in verhouding kleiner, maar ruim genoeg voor een la met brood, een la met vlees,vis e.d. en een la voor alle groente.
Verder is de koelkast erg makkelijk verplaatsbaar.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jordy 24-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, veel licht

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
Koelkast is hoog, maar daardoor zeer veel ruimte. Ook het flessenrekje is een uitkomst. De lades zijn groot en er past veel in. Nog te kort in huis om ervaring te delen over langer houdbaar van groente en vlees.
Vriezer is in verhouding kleiner, maar ruim genoeg voor een la met brood, een la met vlees,vis e.d. en een la voor alle groente.
Verder is de koelkast erg makkelijk verplaatsbaar.

Pluspunten

  • Groot
  • Goede indeling
  • Flessenrek

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mies90 24-12-2019

Geweldige koelkast!

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
Koelkast een paar weken in huis nu. Hij biedt heel veel ruimte voor weekboodschappen en meer dan genoeg ruimte voor feestjes. Stille koelkast, vrij zuinig en koelt super snel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ted 23-12-2019
  • Product gekocht

Koelvries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

8,0
Goede koelkast met veel opties ruim, energy zuing, en het geluid hoor ik hem bijn niet. Plus het no frost system werkt goed Ik dink was een goede keuze om dit product te kopen

Reageer

JurgenG 21-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en ruimtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
Ik heb dit product enkel een week en geniet van de ruimte terwijl de kast zelf vrij slank oogt. Heel stil en ontzenttend blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Super stil
  • Ruimtelijk

Minpunten

  • Heb ik to zover niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda van Pesch 21-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

8,0
Gekozen voor dit product ivm de goede reviews op deze site. De koelkast bevalt tot op heden prima. Hij heeft wat minder ruimte dan onze vorige koelkast voor het plaatsen van flessen, maar dat is een kwestie van wennen denk ik. De grote groentelade is fijn en de vriezer is mooi ruim. Wij zijn tevreden.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Design

Minpunten

  • Weinig ruimte voor flessen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ver73meer 21-12-2019

Veel waarde voor zijn geld!

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
Mooie strakke design koelkast. Door een goede indeling en makkelijk verplaatsbare legplaten en deurhangbakjes. Het verhangen van de deur is een secure klus, maar door duidelijke instructies prima uit te voeren. Wij zijn erg blij met deze aankoop!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 20-12-2019

Lekker groot alles kan erin.

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

8,0
Deze koelkast en week gelden gekocht,mooie koelvries kast.
doet het prima en is groot genoeg voor ons met 4 personenen.
Ook het vries gedeelte is perfect.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dotje 20-12-2019

Grote fijne koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
Zeer blij met deze grote, voordelige koel-vriescombinatie van Samsung. De koelkast heeft een luxe uitstraling en is voorzien van genoeg accessoires zoals lesrek, eierhouder en grote bakken waarin het vlees en groente op de juiste temperatuur wordt bewaard. Al met al een luxe, energiezuinige grote koelkast. Zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Matheeuwsen 19-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Koel-vriescombinatie RB37J5029SS EF

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
koelkast ziet er mooi uit, en is zeer zuinig A+++ grote koelkast waar veel in kan. Ik heb de koelkast gekocht omdat de koelkast zeer zuinig is en er veel producten in kunnen.

Pluspunten

  • zeer zuinig
  • kan veel in

Minpunten

  • kan geen minpunten noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 18-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

8,0
stil en veel ruimte , de aankoop meer dan waard.veel ruimte zowel het koelgedeelte als vries gedeelte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews