Samsung RB37J5029SS

Best Reviewed dec 2019 Samsung RB37J5029SS
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
267 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB37J5029SS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Els 30-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede indeling ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

8,0
De prijs kwaliteitsverhouding beviel mij. Daarnaast ziet de koel- vries combinatie er mooi en strak uit.

Pluspunten

  • koelt erg goed
  • goede indeling
  • ziet er strak uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

EricdJ 04-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Zeer goede koeler en redelijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

8,0
Gekozen voor de combinatie van goede koeler, stil en zuinig. Na ruim half jaar blijkt dat ook het geval. Je hoort de koelkast wel, maar dat is in geen verhouding met wat ik had. De achterkant is ook helemaal mooi afgedekt, dus geen stof e.d. meer op het koelelement. In de koelkast blijven mijn producten veel langer houdbaar dan in de vorige koelkast. Over de zuinigheid kan ik geen oordeel geven, want dat is lastig te meten.
De twee lades in de koelkast zijn trouwens zeer ruim en handig in gebruik.

Pluspunten

  • Koeling
  • Geluid
  • Indeling (ruimte)

Minpunten

  • Vakken in deur niet in hoogte verstelbaar
  • Flessenvak deur is diep, flessen vallen om

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Eric dJ 10-10-2016

Ik heb na lang zoeken en proberen eindelijk het probleem met de omvallende flessen in de deur opgelost met een passende flessenklem type 00353095 uit de onderdelenwinkel.nl https://www.onderdelenwinkel.nl/flessenklem-00353095/

Reageer

Ron 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote Ruime Koelvries Combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

8,0
Tot nu toe...Zeer blij met de combie zowel het koel gedeelte als wel het vriesvak Genoeg ruimte voor al mijn spullen En toch voor een redelijk laag prijsje....Zeker een aanrader..

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooi Design
  • Stil

Minpunten

  • beetje saai licht En alleen bovenin

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AHMED ALRAHHAL 13-05-2016
  • Product maand in bezit

RB37J5029S

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
DE KOELKAST IS HEEL GOED
EN DE CADEATJE IS HEEL MOOIE
IK BEN HEEL BLIJ MEE
MET VEIENDLEKE GROET
AHMED ALRAHHAL
MEVROUW L.ALRAHHAL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 11-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Geweldige koelkast! lekker ruim, niet heel stil, maar op 7 graden in te stellen. Ik merk dat tegenover mijn vorige koelkast, de producten gewoon veel koeler en frisser zijn! top! pronkstuk voor je huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Buenacocinera 24-06-2020
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
Deze koelvriescombinatie komt in de plaats van een koelkast van 1.40 m die we hadden met vriesvakje, een tafelmodel koelkast, voor alleen groenten, en een diepvriezer met 5 lades.
Ik moest even wennen aan de 3 diepvrieslades maar wat past hier veel in! Echt hele grote lades zijn het. We zijn met een gezin van 4 personen.
Er gaat ontzettend veel in de koelkast die echt heel ruim is, en het vriesgedeelte zorgt ervoor dat je efficiënt inkoopt.
De koelkast staat bij ons in de garage en is daar eigenlijk te mooi voor.
Geen moment spijt van deze Samsung! Heel blij mee!

Pluspunten

  • Ruim/goede led-verlichting
  • Mooi vormgegeven
  • Prijs/kwaliteit
  • Koelt goed
  • Grote diepvries lades

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiljan 09-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne koel/vbries combinatie

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
Mijn inziens een kwalitatief goed en prijsgunstig product. Fijne indeling en licht lopende laden. Drie ruime laden voor de vriescombinatie en voor de koelkast zijn er 2 laden. In de der van de koelkast is voldoende ruimte voor een aantal flessen/pakken die je dagdagelijks gebruikt. Hij is energiezuinig en was gunstig geprijsd.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • licht lopende laden
  • fijne indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan en Tina 02-06-2020
  • Product gekocht

Prima koel/vries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
Mooie en praktische koel/Vries combinatie. Ideale indeling . Erg zuinig. Nooit meer ontdooien. Alleen het omzetten van de deuren is niet gemakkelijk.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Mooie indeling
  • Net ontdooien
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Deuren omzetten moeilijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 31-03-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Handige en ruime koel/vrieskast

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
Lekker ruim en makkelijk in te stellen. Koelt ook in niet warme ruimte. (Garage) Ziet er ook nog netjes uit.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 08-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Samsung koelvries combinatie RB37j502955

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

6,0
Erg mooie koelvriescombinatie. Strak design. Ruim ook.Maakt wel meer geluid dan ik verwachtte. Verschillende geluiden wisselen elkaar af.

Handleiding kan wat uitgebreider. Verder prima koelkast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Ironny ze reviewer 28-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Technologische vooruitgang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

8,0
Wat een verschil met mijn voriger (20 jaar oude) koelkast, design, stilte, indelingsgemak, en wat nog moet blijken zuinigheid...
Nu maar hopen dat deze koelkast ook 20 jaar mee gaat.

Pluspunten

  • design
  • ruimte

Minpunten

  • waterpas zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jacky60 21-02-2020

Goede verdeling en charmant uiterlijk

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met onze aanschaf, mooie maat, hele goede verdeling, ideaal flessenrek waar de flessen plat kunnen liggen en vooral erg mooi van uiterlijk.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wiljan 20-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie energiezuinige koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
Mooie energiezuinige koelkast/diepvriescombinatie. RVS uitvoering buitenzijde. 3 soepel openende diepvriesladen. Makkelijk instelbaar op voorkeurstemperatuur.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • mooie vormgeving
  • temperatuur makkelijk instelbaar
  • soepel lopende laden diepvries
  • extra flessen leg rek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drokkie 13-02-2020

Mooi design.

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
De koel/ vries combinatie ziet er erg mooi uit. Ruime koelkast met vele mogelijkheden. Ook het vriesgedeelte is ruim voldoende. Ziet er allemaal gelikt uit. Het verstellen van de deur van rechts naar links is nog wel een uitdaging. De omschrijving hiervoor is niet zo duidelijk. Een instructiefilmpje zou wenselijk zijn. Verder zeer tevreden. Ga er van uit dat het apparaat zo zuinig is als aangegeven.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jan 13-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
Prachtige koel/ vries combinatie. Mooie indeling. Ziet er mooi uit. Zuinig. Alleen omzetten deuren is nogal lastig. Uitleg hierover is niet erg duidelijk. Een filmpje op YouTube zou mooi zijn. Verder zeer tevreden.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Mooie indeling
  • Zuinig
  • Waar voor je geld

Minpunten

  • Lastig om deuren om te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NeBo 04-02-2020

Heel mooi koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
Wij hebben koelkast een paar dagen in huis. Dat is vervanging van een oude Samsung koelkast. Deze is veel mooier, stller en heeft veel ruimte.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Massih 30-01-2020

super mooie koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
De Samsung koelkast is een top apparaat. Mooi design, maar vooral super goede koeling. Geen ijs in de viesvakken meer. En de koeling is overal even koud door de metalen plaat die tegen de achter aan zit. heel blij ermee !
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Evelina 14-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
Deze koelvriescombinatie heeft zowel van buiten als van binnen een fantastische uitstraling. Top, design met ongeloofelijk veel ruimte. Stille motor en alle extras die je kunt wensen. Dit voor een prijs waar je niets over kunt zeggen ! Top product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jatinder 07-01-2020

Great for capacity and overall dimension

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
I have bought this last month and completely satisfied with its operations. The most important thing for me was capacity and 0 noise. It fulfills both purposes in a great way. Besides that I would like to give it 10 points for its capacity. There is so much of space that you can freely organize your stuff in it.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

tnkprs 29-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
Prima grotyer koelkast met groot vriesgedeelte. Ziet er mooi uit (zilver) en werkt uitstekend. Mooie en handige indeling van zowel het koel- als het vriesgedeelte

Pluspunten

  • mooi
  • zeer ruim
  • verwachte goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews