Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens KA90DVI20

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KA90DVI20 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

CMLH68 31-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KA90DVI20

Algemene score

9,0
Enkele dagen na de verhuizing miste we direct onze oude Amerikaanse koelkast. In de nieuwe keuken hebben we een aparte inbouw koelkast en vriezer, maar toch miste we de ruimte van een Amerikaanse koelkast, maar vooral ook het koude tapwater en de ijsklontjes. Gekozen voor een Siemens omdat we in de nieuwe keuken ook alles van Siemens hebben uitgekozen.
De koelkast heeft een fijne indeling, is stil ziet er erg mooi uit. Wanneer je kiest voor ijsklontjes hoor je wel een behoorlijk luide klik.
Het bedieningspaneel is eenvoudig, geen menu structuur maar gewoon de plus of de min intoetsen om de temperatuur van de koelkast of de vriezer aan te passen. Je hoort hierbij een duidelijk signaal.
IJsklontjes en crushed ijs zijn mooi van formaat, maar het schakelen tussen water en ijsklontjes gaat gepaard met een luide klik, wat men als vervelend kan ervaren. Zodra je het bedieningspaneel gebruikt gaat wordt de uitgifte ruimte en het display verlicht wat vanzelf na gebruik weer uit gaat.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • ruimte
  • ziet er goed uit
  • mooie handgrepen

Minpunten

  • luide klik bij ijsklontjes
  • plint onder deuren sluit niet mooi aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 25-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens side-by-side

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KA90DVI20

Algemene score

8,0
Ziet er van buiten mooi en strak uit. Het maken van ijsblokjes maakt wel meer lawaai tov onze vorige Siemens. Ook is de koelkast achteraf gezien minder diep. Dat ervaren we nu als een nadeel maar zal een kwestie van wennen zijn.

Pluspunten

  • mooi
  • ruim
  • stil, op ijsblokjes maken na

Minpunten

  • lawaai ijsblokjes machine
  • geeft niet de werkelijke temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

13-06-2020 13-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed overzicht van de producten in het apparaat

Geschreven voor: Siemens KA90DVI20

Algemene score

9,0
Producten zijn goed te plaatsen en alles blijft goed overzichtelijk. Het geluid niveau is super stil.
Filter zit op een goede plaats en is makkelijk te verwisselen

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stil
  • Indeling
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A.E. 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Design koelkast, fijne indeling, temp. weergave, degelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KA90DVI20

Algemene score

10,0
De dubbeldeurs koelkast is een blikvanger in onze keuken en we zijn hier erg blij mee! Hopelijk gaan we hier nog jaren veel plezier aan beleven!

Pluspunten

  • Blikvanger
  • Prettige indeling zowel koel als vriesgedeelte
  • Weinig geluid
  • Goede verlichting
  • Mooie, stevige design handgrepen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jvl 20-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuke side by side

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KA90DVI20

Algemene score

8,0
Na 15 jaar moesten wij onze "amerikaanse" ijskast Bosch kgu66990 helaas vervangen.
Gekozen de Siemens ka90dvi20.Levering en retour oude kast prima.Voldoet aan verwachting
door o.a. cashbackactie goede prijs-kwalitiet. Draait inmiddels enkele weken geen klachten. Geen "ruimtemonster" vooral diepvries mocht iets groter.Tegenwoordig heeft alles een beperkte houdbaarheidsdatum dus ben benieuwd.

Pluspunten

  • Goede afwerking
  • Onderhoudsarm no frost

Minpunten

  • Diepvriesgedeelte te klein

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

van Daatselaar 04-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eye catcher koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KA90DVI20

Algemene score

9,0
Drie dagen geleden is de nieuwe amerikaanse koelkast geleverd. Als je eenmaal een amerikaanse gewend bent wil je nooit meer anders. Heerlijk met koud water, crushed ice en ijsblokjes. Super ruim van binnen, zowel het koel als het vriesdeel.

Pluspunten

  • Superstrakke uitstraling
  • Benutbare binnenruimte

Minpunten

  • Geen snelluik in de deur van het koeldeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacob 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KA90DVI20

Algemene score

9,0
Zeer mooie Amerikaanse koelkast van Siemens.
Ruim, functioneel, zeer makkelijk in gebruik en mooie uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 09-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke luxe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KA90DVI20

Algemene score

9,0
Koelkast voor het weekeinde ontvangen en nu dus de eerste ervaringen: koelt uitstekend, duidelijke display en het instellen is logisch, heerlijke koud water tap en ijsklontjes

Pluspunten

  • fijne koelkast
  • stil
  • koud water en ijsblokjes

Minpunten

  • jammer dat de zijkant ook niet rvs is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H. 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amerikaanse IJskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KA90DVI20

Algemene score

9,0
Prachtige ijskast met vriezer er naast. Ook gekoeld water met ijsklontjes of crushed ice uit de vriezerdeur te halen. Groot koel gedeelte met hele handige indeling. Veel handiger en daardoor ruimer dan onze vorige. Temperatuur van vriezer en koeler onafhankelijk van elkaar in te stellen.

Pluspunten

  • ijskast maakt niet veel geluid

Minpunten

  • ijsklontjes maker maakt wat veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Avnish Kumar 29-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Great Look and Enough space

Geschreven voor: Siemens KA90DVI20

Algemene score

10,0
Awesome looks and lots of place to store stuff. I specially love the way it buzzes when you leave it open for quite a while. Can't wait to use the Ice dispenser functionality

Pluspunten

  • Looks
  • Defrost
  • Space

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer