Bosch KGE58BI40 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
377 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rens 06-03-2016
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
De Bosch KGE58BI140 is bijna gelijk aan de Siemens KG58EBI140. Echt een mooie machine die z'n werk goed doet. Mijn verbazing is erg groot dat voor de Bosch als de Siemens in Duitsland de prijzen ongeveer 250 a 300 euro lager liggen. Voorbeeld mediamarkt nederland 1097,98. mediamarkt Duitsland 839,00. verschil 258,98 bij dezelfde webwinkel van deze winkelketen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koelvriescombinatie KGE58BI40 09-09-2017
  • Product paar weken in bezit

ruime koel vriescombinatie, handige indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijne ruime koel-vriescombinatie. Handige indeling. Verschillende temperaturen in de koelkast is erg praktisch. Verschillende waar, verschillende houdbaarheidstemperatuur. Geluidsniveau is laag, heerlijk!

Pluspunten

  • ruimte
  • indeling

Minpunten

  • diep, steekt iets naar voren

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rene Poppeliers 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch gigantische koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Verrassend veel ruimte van binnen terwijl deze prachtig uitziende koelvriescombinatie in werkelijkheid niet veel meer ruimte in beslag neemt dan de oude, toch veel kleinere, koelkast. Heel praktisch gedeeld, modern ogend apparaat voor een zeer acceptabele prijs. Een echte aanrader

Pluspunten

  • Praktisch
  • Mooi
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 19-07-2017
  • Product paar weken in bezit

lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk grote koelkast met een ruim vriesdeel. Fijne indeling met aparte lades voor groente en vlees. Maakt heel weinig geluid. Heerlijk koud!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aart Bosman 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ruime Koel/vries Combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze koel/vries combinatie van Bosch nu enige dagen in gebruik, ik vind het een juiste keuze voor ons thuis vooral voor de ruimte die deze kast heeft 377 liter koel en 118 liter vries ruimte. Ik heb gekozen voor het merk Bosch omdat ik hiervoor een losse Koelkast en en Vrieskast had deze heeft 25 jaar dienst gedaan bij ons thuis dus hoop dat deze nieuwe weer net zolang meegaat

Pluspunten

  • eenvoudig schoon te maken
  • eenvoudig ontdooien en afvoeren van het lekwater

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zaanzicht 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koel/vries combinatie is echt prachtig. Het interieur is heel doordacht. Enorme ruimte om allerlei levensmiddelen mooi op te bergen. Het apparaat is super stil.

Pluspunten

  • Design uitstraling
  • Perfecte indeling
  • Enorme ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zaanzicht 21-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koel/vries combinatie is echt prachtig. Het interieur is heel doordacht. Enorme ruimte om allerlei levensmiddelen mooi op te bergen. Het apparaat is super stil.

Pluspunten

  • Design uitstraling
  • Perfecte indeling
  • Enorme ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote Koelkast

Algemene score

9,5
Fantastisch formaat koelkast. Kan heel veel in en koelt super snel. De kleur is mooi en hij geeft bijna geen geluid. Ik wilde graag dat de deur netjes de andere kant op opent en dat is bij deze koelkast geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een fantastische koelkast

Algemene score

10,0
Netjes afgewerkt , zeer ruim , zuinig , fluisterstille motor en een gunstige prijs voor zo'n grote koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer