Bosch KGE58BI40 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
377 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rens 06-03-2016
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
De Bosch KGE58BI140 is bijna gelijk aan de Siemens KG58EBI140. Echt een mooie machine die z'n werk goed doet. Mijn verbazing is erg groot dat voor de Bosch als de Siemens in Duitsland de prijzen ongeveer 250 a 300 euro lager liggen. Voorbeeld mediamarkt nederland 1097,98. mediamarkt Duitsland 839,00. verschil 258,98 bij dezelfde webwinkel van deze winkelketen.
Geschreven voor: Bosch KGE58BI40

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. de Olde 16-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een ruimte!

Algemene score

9,0
Wij hebben lang gezocht naar de koelvriescombinatie met de meeste ruimte maar niet breder dan 70cm ivm de beschikbare ruimte. Nou dat hebben we met deze Bosch zeker gevonden! Dit model biedt meer ruimte dan menig Amerikaans model.

Eigenlijk vonden we als eerste de Siemens met hetzelfde modelnummer maar ik kon met de beste wil van de wereld niets ontdekken wat het prijsverschil rechtvaardigde. Kwam nog even bij dat er een 75 cashback actie liep van Bosch waardoor het prijsverschil nog groter werd.

Pluspunten

  • Er veel Ruimte
  • Zuinig
  • Zeer overzichtelijk ingedeeld
  • Alarm functie
  • LED verlichting

Minpunten

  • Deur van vriezer moet met beleid gesloten worden
Geschreven voor: Bosch KGE58BI40

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime mooie koelkast met vriesvak!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor wie een ruime en goede koelkast zoekt is dit de juiste. Wij zijn met een gezin van 4 personen en hebben voldoende ruimte! Met z'n A+++ is de koelkast ook nog energiezuinig.

Pluspunten

  • Zeer ruime en diepe koelkast.
Geschreven voor: Bosch KGE58BI40

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henriëtte 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast en vriesgedeelte. Mooi design.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de koelkast pas 2 dagen maar ben er erg tevreden mee. Hij is geruisloos, heel ruim en heeft een mooi design. Mijn vorige koelkast was veel kleiner en dat was vooral met verjaardagen en kerstdagen heel lastig. De indeling is mooi met meer lades dan ik gewend was. Dat vind ik heel handig. Ik hoop er heel lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • ruim
  • geruisloos
Geschreven voor: Bosch KGE58BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 18-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handige indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ook na maanden in gebruik nog steeds meer dan tevreden!
Overzichtelijk, verschillende koelzones en geluidsarm

Pluspunten

  • Indeling
  • Geluid
Geschreven voor: Bosch KGE58BI40

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

AVT 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige vormgeving. Mooi apparaat, heerlijk ruim met goede indeling en boxen. Koelt voortreffelijk en is geruisloos.
Geschreven voor: Bosch KGE58BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 29-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast, prima indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast voldoet aan al mijn wensen. Ruim, zeer praktische indeling. Heel blij met 0-graden lades (producten blijven echt langer vers) en de extra ruime groente lade. En bovenal, hij is stil. Een verademing. Bijzonder tevreden dus!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Indeling
  • Geluidsniveau
  • 0-graden

Minpunten

  • Hoogte
Geschreven voor: Bosch KGE58BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koelvriescombinatie KGE58BI40 09-09-2017
  • Product paar weken in bezit

ruime koel vriescombinatie, handige indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijne ruime koel-vriescombinatie. Handige indeling. Verschillende temperaturen in de koelkast is erg praktisch. Verschillende waar, verschillende houdbaarheidstemperatuur. Geluidsniveau is laag, heerlijk!

Pluspunten

  • ruimte
  • indeling

Minpunten

  • diep, steekt iets naar voren
Geschreven voor: Bosch KGE58BI40

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rene Poppeliers 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch gigantische koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Verrassend veel ruimte van binnen terwijl deze prachtig uitziende koelvriescombinatie in werkelijkheid niet veel meer ruimte in beslag neemt dan de oude, toch veel kleinere, koelkast. Heel praktisch gedeeld, modern ogend apparaat voor een zeer acceptabele prijs. Een echte aanrader

Pluspunten

  • Praktisch
  • Mooi
  • Ruim
Geschreven voor: Bosch KGE58BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 19-07-2017
  • Product paar weken in bezit

lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk grote koelkast met een ruim vriesdeel. Fijne indeling met aparte lades voor groente en vlees. Maakt heel weinig geluid. Heerlijk koud!
Geschreven voor: Bosch KGE58BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aart Bosman 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ruime Koel/vries Combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze koel/vries combinatie van Bosch nu enige dagen in gebruik, ik vind het een juiste keuze voor ons thuis vooral voor de ruimte die deze kast heeft 377 liter koel en 118 liter vries ruimte. Ik heb gekozen voor het merk Bosch omdat ik hiervoor een losse Koelkast en en Vrieskast had deze heeft 25 jaar dienst gedaan bij ons thuis dus hoop dat deze nieuwe weer net zolang meegaat

Pluspunten

  • eenvoudig schoon te maken
  • eenvoudig ontdooien en afvoeren van het lekwater
Geschreven voor: Bosch KGE58BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zaanzicht 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koel/vries combinatie is echt prachtig. Het interieur is heel doordacht. Enorme ruimte om allerlei levensmiddelen mooi op te bergen. Het apparaat is super stil.

Pluspunten

  • Design uitstraling
  • Perfecte indeling
  • Enorme ruimte
Geschreven voor: Bosch KGE58BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zaanzicht 21-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koel/vries combinatie is echt prachtig. Het interieur is heel doordacht. Enorme ruimte om allerlei levensmiddelen mooi op te bergen. Het apparaat is super stil.

Pluspunten

  • Design uitstraling
  • Perfecte indeling
  • Enorme ruimte
Geschreven voor: Bosch KGE58BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote Koelkast

Algemene score

9,5
Fantastisch formaat koelkast. Kan heel veel in en koelt super snel. De kleur is mooi en hij geeft bijna geen geluid. Ik wilde graag dat de deur netjes de andere kant op opent en dat is bij deze koelkast geen probleem.
Geschreven voor: Bosch KGE58BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een fantastische koelkast

Algemene score

10,0
Netjes afgewerkt , zeer ruim , zuinig , fluisterstille motor en een gunstige prijs voor zo'n grote koelkast
Geschreven voor: Bosch KGE58BI40

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer