Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch KGE36EI43

9,0 Lees 34 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 34 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tessa 09-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch koelkast

Algemene score

9,8
Het is heerlijk ruime koelkast met een efficiënte indeling. Is erg zuinig en maakt weinig geluid. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

!!!! WauW !!!!

Algemene score

10,0
Wat ben ik blij en enthousiast over mijn nieuwe aanwinst - wat een overzichtelijke en praktisch ingedeelde koelkast. De ruimte in de vriezer is precies goed voor het bewaren van mijn brood en andere levensmiddelen.
Prachtige strakke RVS-uitvoering waarop geen (vette) vingers te zien zijn.
!!! I LOVE IT !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 22-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design, grote prestaties

Algemene score

9,0
Mooie design met geweldige prestaties! Alles blijft superlang vers. Handige indeling. Kortom meer dan tevreden.

Pluspunten

  • design
  • functionaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 19-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

goed merk goede kwaliteit

Algemene score

8,0
het merk en de kwaliteit van het product en de doede service van de firma bosh en de winkel met hun goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

zonnekracht 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

luxueuse ruime stille koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi afgewerkt apparaat! Luxueuse uitvoering. Heerlijk stil met veel ruimte. Goed verlicht. Extra uitklapbaar plateau is heel handig. Grote groente la.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • luxueus uiterlijk
  • heerlijk stil

Minpunten

  • zijkant niet magnetisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ger 18-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Praktische indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze ijskast voldoet aan alle verwachtingen. De parktische indeling bevalt ons goed. We kochten deze ijskast bij Eggen Witgoed in Hoensbroek (Heerlen). De ijskast had dezelfde prijs als op verschillende websites. Voor dat geld werd de ijkast geleverd, geplaatst en kregen we ook nog uitleg. Dat is pas Witgoed Service.

Pluspunten

  • praktische indeling
  • verschilende temperaturen
  • energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prettih licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prettig licht om te kijken en prettig licht om te bedienen.
fijne werkhoogte van de koeler en makkelijk in te delen.
de vriezer laat zich ook makkelijk indelen
en lekker zuinig natuurlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 15-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi ingedeelde koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi, goed ingedeelde, ruime koelkast. Door de 75 euro retour actie was de koelkast ook niet deur. En doordat hij energiezuinig is, hij ook nog goed voor het milieu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j.b kreft 13-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Koel vries combinatie KGE36EL43

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Diverse koelkasten bekeken en hebben voor deze gekozen. Mooi design ruim van binnen en zuinig in gebruik.
Je kan ook de temperatuur apart regelen voor voor koel en vries en diverse mogelijkheden.
En led verlichting.

Pluspunten

  • vakantie stand
  • 0 graden lade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 10-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast, met vele instelmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De instelmogelijkheden zijn door een ieder makkelijk in te stellen. En de kleur staat goed in ieder keuken.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Instellingen

Minpunten

  • licht krasgevoeligheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HappyFamily 20-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfecte Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze nieuwe BoschKoelkast overtreft al onze verwachtingen: mega groente-lade (heel welkom met een jong gezin), mooie overzichtelijke indeling, energiezuinig (vooral in vergelijking met onze voorgaande koelkast!) en qua looks ook een aanwinst voor onze keuken (er zijn zelfs nog geen kindertekeningen op geplakt!). wat betreft de vriezer: hoera nooit meer ijs-bikken om bij de ijsjes te komen!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • Prettig in onderhoud
  • veel opbergruimte
  • vakantie-programma mogelijk voor energieverbruik
  • strak uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

? 26-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Overzichtelijke ruime koelkast met vriesvakken

Algemene score

8,0
Een 8 omdat de koelkast goed bevalt. De vakverdeling is ruim en overzichtelijk en er kan veel meer in dan je op het eerste gezicht zou verwachten, omdat de vakken, waarin de koelkast verdeeld is, zo ruim zijn.
Ook de vriesvakken, zijn ruim en overzichtelijk. En goed schoon te houden, je hoeft alleen een doek over de platen te doen en de lades schoon te houden.
Tot slot: Een mooie kleur en natuurlijk zeer goed koelend!

Pluspunten

  • ruimte
  • vakverdeling
  • In 2 kleuren verkrijgbaar.
  • er gaat een alarm af als je de deur open laat .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marie 25-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

De koop van het jaar

Algemene score

9,0
De koelkast is binnenin voorzien van mooie ledverlichting, de indeling is zeer overzichtelijk en natuurlijk met zijn 3 sterren zeer zuinig. Ben er blij mee.

Pluspunten

  • verlichting
  • overzichtelijk
  • afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Eelke 28-10-2016

Geweldig wat een koel vriescombinatie

Algemene score

10,0
Design geweldig.
Enorme ruimte.
Led verlichting
Heel goedkoop met stroom
De inrichting heel goed ruimtelijk afgewerkt.
Een super apparaat waar je de komende 10 jaar veel plezier aan gaat beleven gezien de degelijkheid
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Piet 15-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Al met al een goede keus

Algemene score

8,0
Eenmaal op temperatuur biedt het waar het voor aangeboden wordt. De koelkast temperatuur wordt maar moeizaam bereikt en is niet controleerbaar met eigen meting(van de koelkast zelf)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Carootje 10-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super stille koelkast/diepvries.

Algemene score

10,0
Wij hebben de koelkast sinds een paar dagen in ons bezit, maar zijn er super blij mee. Hij is mooi qua vormgeving en heel stil. Ik hoor de koelkast/diepvries helemaal niet.
Top koelkast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y Noordhoff 30-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ben super blij met mijn nieuwe koelkast. Ziet er mooi uit en is ook nog eens super zuinig! Een goede aankoop dus! Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 28-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Wij vinden het belangrijk dat de producten duurzaam omgaan met energie en daar voldoet dit apparaat ruimschoots aan.
Daarnaast is de vormgeving en uiteindelijk ook de indeling van groot belang en deze is goed voor elkaar.
Wij waarderen dit product dan ook met een 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinda 28-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
super mooie praktische koel-vries combinatie. Zeer blij met onze aankoop. Lekker stil en A+++ dus super zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van B. 09-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
In samenwerking met mijn dealer zijn we tot de slotsom gekomen dat dit de beste deal was. Twee termostaten, dus vries- en koelvak gescheiden. Een mooie vormgeving met een ruime indeling en overzichtelijk en gebruiksvriendelijk instelling cq aflezing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews