Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 216 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNd 5203-20 wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k********@h********** 24-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

10,0
Ik ben blij verrast met de koelvriescombinatie voor in de garage hij is efficiënt ingedeeld een grote groentelade en alles digitaal mooi hoor
Een fijne aankoop en veel ruimte om te koelen en 3 lades om te vriezen hij neemt minder plek in als de vorige en is veel ruimer
En de deuren zijn zeer degelijk kortom een goede kwaliteit!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

f***********@k********* 23-02-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

10,0
Koelt en vriest ontzettend goed. Service van leverancier zeer goed. Top product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a***********@m***** 19-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk apparaat, helder display en super stil! Heel fijn met een open keken.
Daarnaast ook grote diepvrieslades!

Reageer

F**************@h********** 11-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

9,0
Ik vind Liebhere altijd een gooie merk en goed kwaliteit daroom deze koelkast ik wilde ook een product wat langer mee gaat en deze koelkast is de keuze mooie niet groot en fijn past mooie bij mijn keuken.

Reageer

m*********@c********** 10-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

9,0
Perfecte combinatie.
Zeer stille en zuinige koelvriescombinatie.
Liebherr is nog steeds een zeer goed merk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Schimanski 08-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top product, voor mij uitsluitend Liebherr!

Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

10,0
Kwaliteits product. Mijn oude Liebherr is na 29 jaar intensief gebruik ermee gestopt. Dus direct weer voor Liebherr gekozen. Mooi apparaat, ik moet wel even wennen aan de andere indeling, ik plaatste bij de oude veel in de deur van de koelkast maar bij de nieuwe gaat dit niet meer. De aangebroken pakken en flessen moeten nu liggend in de koelkast dus goed opletten dat ze niet lekken. Het apparaat is heel stil en de plateaus in het koelgedeelte zijn gemakkelijk te verplaatsen, dit is voor mij een aangename verbetering.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Plateaus makkelijk verstelbaar
  • Strak design
  • Heldere verlichting in koelkast
  • Koelt gelijkmatig in gehele koelkast

Minpunten

  • Weinig plaats in koelkast deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frieda K L- N 04-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

9,0
Fijne koel/vries combinatie van Liebherr.
Mooie ruime overzichtelijke koelkast.
Ook het diepvries gedeelte is ruim en niet te vergeten niet zelf meer ontdooien.
Top.

Pluspunten

  • Ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Koelman 30-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Robuust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

9,0
In mijn geheugen zat dat Liebherr vroeger de beste koelkasten maakte, toen ik deze opmerking aan verkoper ventileerde antwoordde hij : nog steeds!
Daarna snel beslist dat het de Vries-koel combinatie CNd5203-20 moest worden.
Een mooie robuuste verschijning. Een aanwinst in mijn keuken, solide en strak. Hij staat er nu twee weken. Ben er erg tevreden mee. Of het inderdaad of steeds de beste is zal de tijd ons leren.

Pluspunten

  • Strak

Minpunten

  • Beperkte mogelijkheid plateaus te verzetten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FredB 29-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader van hoge kaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

10,0
Een degelijke koel/vriescombinatie met een zuinig energiegebruik. Je voelt en ziet dat het goede kwaliteit is het koelen en (in)vriezen gaat uitstekend. Veel beter dan onze vorige niet Liebherr koelkast. De kast is iets groter maar dat zal vanwege de betere isolatie zijn. Een aanrader voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Invriezen
  • Garantie
  • Redelijke prijs

Minpunten

  • Iets grotere kast vanwege isolatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. 24-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed: aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe koelkast voor in de garage en met no-frost functie, kwam ik deze Liebherr tegen. Ik heb de koel-vriescombinatie nog niet zo lang, maar ben erg tevreden. Mooi en erg ruim apparaat tegen een betaalbare prijs!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

b********@g******** 18-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

10,0
Prefect product hij doet war ie moet doen hij is geruisloos en makkelijk te bedienen top

Pluspunten

  • Zeer zuinig
  • En stil

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

l***@p******** 14-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een mooie nieuwe koelkast met een strak uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

9,0
Nadat mijn Bosch koelkast het na 20 jaar opgaf, heb ik mij bij Expert laten voorlichten over een nieuwe koelkast. Ik had geen vooronderzoek gedaan op Google. In de zaak heb ik verschillende koelkasten bekeken, en de Liebherr (186 cm hoog) viel positief op. Mooi strak model, en, hoewel de binnenruimte tegenwoordig door de dikkere wanden kleiner is dan bij de oude koelkasten, is er voldoende ruimte om alle produkten overzichtelijk kwijt te kunnen. Gelukkig is er één grote groentela en niet twee, wat ik bij de andere koelkasten zag (dat levert me een extra plank op). Het enige (kleine) minpuntje is dat hij niet op pootjes staat zodat je bij het openen van de vriesdeur moet oppassen dat de deur niet tegen je voet botst. Maakt niet veel lawaai als hij aanslaat. Hoeft niet ontdooid te worden. De glazen platen zijn er simpel uit te halen als je de indeling wil veranderen.

Pluspunten

  • mooi strak model
  • prima koel- en vriesruimtes

Minpunten

  • staat op zeer lage pootjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 03-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Garage

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

8,0
Strak product ook geschikt voor in de garage bij 0 graden en meer daar waren wij naar op zoek

Pluspunten

  • Strak uiterlijk
  • Geschikt bij 0 graden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

g*******@k********* 23-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Ook doen!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

9,0
Ik heb al jaren een Liebherr koel-vriescombinatie tot volle tevredenheid.
Helaas was de 'oude' versie aan vervanging toe en daarom heb ik zeer bewust een zelfde type gekocht.

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • overzichtelijke indeling
  • probleemloos apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

i********@t********* 18-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

maakt veel geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

7,0
mooie grote koelkast met vrieslades er in. werkt goed, maakt alleen veel geluid bij het aanslaan en slaat vaak aan. alsof de wasmachine begint met centrifugeren. dat is wel jammer, dat geluik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Goede koel-vries combinatie 11-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

10,0
Apparaat voldoet helemaal aan onze normen welke wij gesteld hadden. Past op de plek in de keuken naast aanrecht en muur. Koelt prima en vriest perfect. Het blijkt dat niet alle merken koelkasten geplaats kunnen , mogen worden tussen aanrecht en muur (slechte koeling dan) z'n nieuwe kast van een ander merk hadden we eerder kocht bij onze leverancier. Er moest 10 cm ruimte rondom blijven volgens de fabrikant. EP heeft de kast teruggenomen en ons deze koelkast geleverd. een van de weinige merken die wel tussen aanrecht en muur mogen staan zonder extra ruimte. Goede service gehad van leverancier EP. Een degelijke kast. leuke bijkomstigheid is dat je hem nog kunt bedienen met je telefoon. Duidelijk venster met info hoe hoog de kast staat ingesteld zowel koel als vries gedeelte.

Pluspunten

  • Ruime indeling en duidelijk afleesbaar display
  • Ruime indeling en duidelijk afleesbaar display
  • geluid niet of nauwelijks waar neembaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**********@k********* 27-11-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

9,0
Gekozen voor Liebherr, omdat dit merk koelkasten/vriezers volgens de verkoper als enige geschikt is voor plaatsing in een onverwarmde ruimte (garage). Werkt feilloos, de afwerking is keurig en de uitrusting is compleet.

Pluspunten

  • afwerking
  • uitrusting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m*******@g******** 22-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

9,0
Ik vind het een mooi product en fijn dat het zelf ontdooid en er zit een fijne indeling in

Pluspunten

  • Zelf ontdooiend
  • Mooie indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 16-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

10,0
Mooie koelvriescombinatie. Grote koelkast. Geluid is stil. Handig met de plankjes verleggen. Grote groentelade.

Pluspunten

  • Ruim
  • Ruime groente lade

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d***********@h********** 14-11-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden over deze koelkast van Liebherr.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

10,0
goedendag, voor mij is dit een hele fijne en mooi afgewerkte koelkast.
Ook de beschrijving is zeer netjes en duidelijk, dit i.v.m. het spiegelen van de deur.
In korte woorden een solide product.
Ik zou deze koelkast zeker aanraden!

Pluspunten

  • groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t************@h********* 07-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima koel-/vriescombinatie

Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

9,0
Liebherr koel/vrieskast gekocht bij Obbink in Didam. Geweldige koel/vrieskast en je kan er heel veel in kwijt. Erg simpel in te stellen alleen de wifi werkt nu nog niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

g**********@k*********** 30-10-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Doet wat het behoort doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

9,0
De Liebherr CNd 5203-20 is een mooie vormgegeven Koel-vriescombinatie. Ruim en makkelijk schoon te maken/ te houden. Doet wat het moet doen. Voldoet ook nog eens aan de huidige energienormen. Dus niet alleen een pluspunt voor mezelf maar ook voor het milieu!

Pluspunten

  • ruim
  • energiezuinig
  • stil
  • stekker kan verwijderd worden

Minpunten

  • voor grotere flessen weinig mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert van Schaik 27-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Geen moeilijke keuze na 20 jaar (!) goede ervaring.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

9,0
Na 20 jaar en 10 dagen (!) trouwe dienst van onze LIEBHERR koel-vries combinatie werd het tijd om deze te vervangen door wederom ... een LIEBHERR van het type CNd 5203-20. Reden aanschaf: minder energieverbruik is belangrijk maar ook de tot einde van dit jaar lopende actie met de extra garantie tot 7 jaar. Combinatie heeft een mooie, strakke en kwalitatieve uitstraling. Apparaat pas kort in gebruik, omgaan met het bedieningspaneel met het display was even wennen. Daarom gewoon gebruikshandleiding uitgeprint. Alles even nalezen en we zijn er uitgekomen. Hebben er vertrouwen in en hopen nog vele jaren plezier te hebben van onze aankoop!

Pluspunten

  • kwaliteitsgevoel
  • betrouwbaarheid werk
  • afwerking
  • kwaliteitsgevoel
  • betrouwbaarheid werk
  • afwerking

Minpunten

  • vervallen papieren handleiding
  • vervallen papieren handleiding

Reageer

l***@u********* 27-10-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

8,0
Mooie ruime koel/vriescombinatie. Voldoet aan de verwachtingen. Makkelijk instelbaar en praktische app.

Reageer

w*****@h********** 23-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNd 5203-20 wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze koelkast nog maar een week,maar de vorige kast was ook een Lieberman en beviel mij uitstekend.Vandaar dat ik niet lang hoefde nadenken om weer een Lieberman aan te schaffen.
Alleen deze kast is een stuk moderner:
Aan alle kanten ,dus ook van achteren,glad afgewerkt en niet meer ontdooien .
Dus makkelijk in het onderhoud.
De koelfunctie is uitstekend.
Over de prijs ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

  • Aan alle kanten een zeer goede kast

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews