Siemens KG33VVL31

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
193 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 103 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KG33VVL31 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Heinz Rosenberg 13-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

het is perfect. Top!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

9,0
de oude Koelkast was aan vervanging toe ,en ik heb gekozen voor een Koel vriescombinatie, ik ben heel vaak Bij Siemens in Berlijn geweest om Siemens producten voor Nederland te laden ,en de sfeer bij het bedrijf van Siemens heeft mij heel goed bevallen.voor alleen Siemens

Pluspunten

  • gewoon top
  • vortrefflijk te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doede 06-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en functionele koel/vries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

10,0
Nu een paar dagen in huis. Functionaliteit perfect. Super stil, staat bij mij in woonkamer maar hoor hem/haar niet. Indeling en grootte/inhoud perfect. Verlichting heel helder, had misschien iets minder gekund.

Pluspunten

  • Geluid stil
  • Indeling
  • Prijs

Minpunten

  • Verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw. Hondema 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie afwerking, praktische indeling,sieraad in de keuken

Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling, temperatuurregeling in binnenkant eenvoudig en werkt goed (met koelkastmeter gecontroleerd) dragers in koelkast eenvoudig te veranderen. Ruime indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

N Gupta 22-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amazing product for medium size family

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

10,0
I am using the refrigerator for few days now and the product is amazing.
The build quality is solid, not just outside but trays also.

Buy it without hesitation.

Pluspunten

  • Size of freezer
  • Size of vegetable box
  • Metallic finish

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Annemie Hermans 14-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

RVS koelvries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

9,0
Mooi, strak model, RVS uitvoering.
Weggewerkte handgrepen.
LED verlichting, efficiënte indeling.
Eenvoudige temperatuur instelling.
Juiste inhoud van koelgedeelte en vriesgedeelte.

Pluspunten

  • efficiënte indeling
  • Eenvoudige temperatuur instelling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Pelzer 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel Vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

9,0
Meteen werd ik er verliefd op, wat mij deed beslissen was de aanlokkelijke aanbieding, de ruimte van de koel en vriesgedeelte, de indeling en hoe zuinig hij is. Natuurlijk ook de kleur en de grootte. Wij gebruiken hem op de camping en met dit lekkere weer blijven de ijsjes en frisdrank heerlijk koel, koud en bevroren. Hoop dat we er nog heel lang plezier van mogen hebben.

Pluspunten

  • Mooie indeling
  • eiervakje (normaal maar 6 maar hier 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmée 10-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn en goedwerkende koelvries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding!
Erg ruime koelvries combinatie.
Deuren kunnen makkelijk veranderd worden van openings kant!

Pluspunten

  • Ruime koelvriescombinatie
  • Lowfrost functie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SBou 10-07-2019

Erg tevreden!

Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

10,0
Daar ik reeds eerder Siemens producten heb gehad en daar erg tevreden over was, nu tijdens verhuizing opnieuw georiënteerd op siemens producten en weer zeer tevreden uitgekomen. Ik ben zeer tevreden over deze koel/vriescombi omdat hij er strak uitziet, voldoende capaciteit heeft en een interessante prijs/kwaliteit-verhouding heeft. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jacha 23-04-2019

Prima koelkast, extra diepe la in de vriezer

Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

10,0
De koelkast heeft een mooi strak uiterlijk, het wijnrek is fijn, groentelade houdt alles langer vers en de extra diepe la in de vriezer is prettig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jess 06-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

10,0
Hoewel sommige mensen klagen over de vreemde geluiden die de koelkast kan maken hebben na alle maanden nog steeds geen last van gehad! Echt een top koelkast :)

Pluspunten

  • lekker veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Vlaanderen Oldenzeel 19-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koel-vriescombinatie

Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

9,0
Fijne koel-vrieskast met veel ruimte. Praktische oplossingen voor flessen en groente. Hij is heel stil in gebruik. Mooi uiterlijk (RVS), goede binnenverlichting. Temperatuur makkelijk instelbaar, maar ik mis een display met actuele temperatuur onderin en bovenin. Opgelost met aparte thermometer.

Pluspunten

  • zuinig in stroomverbruik
  • bijna geen geluid
  • mooi uiterlijk (RVS)
  • veel ruimte

Minpunten

  • actuele temperatuur niet afleesbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 04-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

8,0
Ik heb deze koelkast gekocht voor mijn eerste huis en hij moest dus niet te duur zijn. Voor het geld dat deze koelkast kost ben ik erg tevreden!

Hij heeft een strak kleurtje en er zitten niet van die grote handvaten op maar grepen in de deur. Hij is niet te hoog zodat je eventueel nog iets bovenop de koelkast kunt plaatsen. Interieur is ook prima. Er zit een rek in voor flessen en de planken zijn eventueel in hoogte aan te passen. Er zit een houdertje bij voor eieren en een ijsklontjesmaker en verder is het binnen lekker koud. Wat mij betreft alles wat een koelkast moet zijn.

Het enige waar ik niks over kan zeggen is de low-frost functie. Ik ga er maar vanuit dat dat naar tevredenheid gaat werken maar dat merken we op de lange termijn pas. Het enige nadeel is dat de deur van de vriezer soms lastig opengaat omdat hij zich vacuum zuigt. Maar dat is slechts een detail ten opzichte van alle pro's.

Pluspunten

  • Strak design
  • Interieur compleet en aanpasbaaar

Minpunten

  • Deur van de vriezer gaat soms lastig open

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacqueline Molenkamp 01-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinige stijlvolle en ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

10,0
Deze stijlvolle en ruime koelkast koelt uitstekend is erg zuinig en heeft een grote opslagcapiciteit. De levering ging gemakkelijk en snel. Erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Koelkast is stijlvol
  • Koelkast is ruim van binnen
  • Koelkast koelt goed
  • word niet vochtig en raakt dus niet beschimmeld
  • Koelkast is goed en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel 26-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelvriescombinatie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven combinatie die in elke keuken mooi staat. Goede indeling, verlichting en nagenoeg geruisloos.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • nagenoeg geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal 23-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast prima! Service Siemens waardeloos!

Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

6,0
Mooie koelkast, weinig geluid en mooie grote inhoud. Service van Siemens zelf is zeer slecht! Je hoeft het niet te doen voor de 'Cashback!' Dit geld heb ik immers nog steeds niet op mijn rekening staan! Daarbij heb ik lang in de wacht moeten staan aan de telefoon met Siemens, maar kreeg helaas niemand te spreken. Kosten van het bellen ruim €20,- ! Kortom: Produkt goed, maar voor mij geen Siemens meer o.b.v de slechte service die zij hanteren!

Pluspunten

  • Goed produkt
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Siemens niet bereikbaar, hoge telefoonkosten
  • Cashback geld niet op rekening ontvangen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 22-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn ingedeelde koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

8,0
De prijs, ruimte en look van deze koelkast sprak me aan. Na het eerste gebruik valt de indeling ook mee. Nadeel: hij bromt wel een beetje.

Pluspunten

  • indeling

Minpunten

  • geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Jessie 16-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

7,0
Wij zijn erg tevreden over de koelkast. Qua uiterlijk past hij mooi in onze keuken. Helaas maakt hij soms wel een vreemd geluid dus nog even afwachten of hij een 10 gaat krijgen...

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Veel ruimte
  • Fijne indeling
  • Gaat heel soepel open (zuigt niet vacuüm)

Minpunten

  • Soms een vreemd geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

adnan 15-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

8,0
mooie ruime koelkast. eenvoudig gebruik knoppen, mooie stijl, als vries en koel gebruiken. ben tevreden mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rosa uit Groningen 11-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelvriescombinatie met fijne indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

8,0
Na bijna 25 jaar moest ik afscheid nemen van mijn oude koelkast. Ik heb uitgebreid gezocht en onderzoek gedaan voordat ik de Siemens aanschafte. De prijs en uitvoering van de koelkast gaven de doorslag. Wat ben ik blij dat de Samsung er nu eindelijk staat. Wat ik vooral heel prettig vind is dat het koelgedeelte op ooghoogte is. Ik kon de koelkast ook gemakkelijk indelen. De groentela is mooi groot en de verlichting prima. De drie grote diepvriesladen zijn heerlijk. Ik kan alles ruim opbergen. Wat me wel opvalt is dat als ik de diepvriesdeur net open heb gehad hij daarna moeilijk open gaat; het is net of de deur zich vastzuigt. Ik las in de beschrijving dat dit voor kan komen maar moet nog even goed lezen wat hier aan te doen is. Al met al een fijne aankoop en nog iedere dag erg blij met de koelvriescombinatie van Samsung. Ik merk dat ik veel minder vaak voedsel hoef weg te gooien omdat ik nu een perfect zicht heb wat ik allemaal in de koelkast heb. Super tevreden dus!

Pluspunten

  • fijne indeling
  • ziet er mooi uit
  • ruim vooral het diepvriesgedeelte

Minpunten

  • deur van vriesgedeelte soms moeilijk te openen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

NiKe 11-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Algemene score

9,0
Prachtig strak design met RVS-look. Dit Siemens product straalt kwaliteit vanuit. Mooi afgewerkt en een zeer praktische indeling. Heel veel ruimte. Goed en functionele overzicht mede door het goed aanlichten van de LED verlichting. Koelt en vriest erg goed. Zeer geluidsarm. Nauwelijks ijsafzetting in het vriesgedeelte. Gekocht en snel geleverd door Expert in Beuningen. Erg blij en ontzorgd voor de komen jaren.

Pluspunten

  • Design product
  • Geluidsarm
  • LED verlichting
  • Goed en functionele overzicht
  • Vertrouwd topmerk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews