Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV378I op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**s@g**l.com 22-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel erg fijn , absoluut een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

9,0
Mooie ruime side by side koel vries !
Handig dat er geen watertoevoer voor nodig is want deze zit in de koelkast zelf .
Mooi model ,.lekker ruim , koelt super , stil , kortom een aanrader.
Duurt bij eerste gebruik wel even voor de ijsmachine werkt , maar dit staat ook netjes in de beschrijving.
Wij zijn er erg tevreden over !

Pluspunten

  • Veel ruimte binnenin
  • Stil
  • Mooi design
  • Koel heel erg goed
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen één

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de indeling, het gebruiksgemak en het design.
Wij wensen u veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

r**a@z**o.nl 18-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige aanwinst!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

9,0
Geweldige koelkast veel ruimte, mooie zwarte kleur. Al met al een prachtige koelkast voor een degelijke prijs het voordeel is dat deze niet aangesloten hoeft te worden op de waterleiding er zit een dispenser bij voor het water en IJs. Een klein nadeel de stroom kabel zou 2 meter moeten zijn vilgens de omschrijving maar is in werkelijkheid zo,n 1.60.
Voor de rest een echte aanrader!!!Wij zijn er heel blij mee.

Pluspunten

  • De hele koelkast vind ik een plus punt
  • Betaalbaar en goede prijs kwaliteits vehouding

Minpunten

  • De stroom kabel korter dan de aangegeven 2 meter
  • Omschrijving van de ijsblokjes maker onduidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer/ mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design, de kleur en de handige water dispenser.

Wij wensen jou heel veel (koel)plezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**0@g**l.com 12-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I rvs

Algemene score

8,0
Nadat de eerste die we kregen binnen een dag de geest had gegeven door de super service van Coolblue een nieuwe gekregen. Tot dusver 1,5 week nog geen dingen gevonden. Tot nu toe top apparaat. Koelt goed, vriest goed en ijsmaker werkt ook super.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Vriest goed
  • Ijsmaker werkt ook super

Minpunten

  • Tot nu toe niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Goed te lezen dat men zo snel een nieuwe koelkast heeft geleverd en je tevreden bent over het goede koelen en vriezen van dit toestel. Wat fijn dat de ijsmaker super werkt, kunnen de drankjes lekker koel gedronken worden met dit mooie weer:-)
Wij wensen je veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet, Chantal
Webcare ETNA

Reageer

Tevreden klant 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

9,0
Een fijne ruime amerikaanse koelkast. Ideaal zo zonder wateraansluiting. de voorraadbak met 4,5 liter water is groot genoeg voor gekoeld water en ijsblokjes. Hij was niet direct op voorraad, maar het was het wachten waard.

Pluspunten

  • Geen vaste wateraansluiting
  • veel nuttige ruimte
  • Groot waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat fijn dat het gebruiksgemak en de mogelijkheden van de Amerikaanse koelkast jou zo goed bevallen.
Fijn dat jij zo tevreden bent dat de koelkast het wachten waard was.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

boer 04-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een aanrader

Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

8,0
Ziet er prima uit. Waar voor zijn geld. Als het in de praktijk hetzelfde is dan domein het ervoor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze goede beoordeling.
Wat fijn dat u zo tevreden bent over de vormgeving en het gebruiksgemak van de AKV378I.

Wij wensen u heel veel (koel)plezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

s**n@g**l.com 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Met 1 woord supergoed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

10,0
Gewoon helemaal tevreden en een mooi design.
Ik had een oude van 18 jaar geleden maar deze is het toppunt nu .
Past heel mooi bij de keuken .
Super mooi.....
Was ook mijn eerste indruk meteen .
Bleef er maar voor staan o wat mooi ,mijn man moest lachen .
Ook meteen iedereen laten zien allemaal wow .
Dus en super blije klant....
En ook 5 jaar garantie mooi... MVG Sandra Bannink

Pluspunten

  • Goed alles ziet er mooi uit
  • Loopt goed na aanzetten perfects
  • Weinig geluid
  • Mooie indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-04-2022

Beste Sandra,

een 10, wow, bedankt!
Laat je man maar lachen hoor, wij zijn blij dat jij zo blij bent met het design van de koelkast.
Fijn dat de koelkast goed werkt en alles perfect loopt.
Leg er maar snel veel lekkers in voor jezelf en jouw man!

Heel veel plezier van de koelkast gewenst.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

S**0@g**l.com 25-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gave amerikaanse koelkast en niet diep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I rvs

Algemene score

10,0
Super koelkast!!!.
We konden via gebruiksaanwijzing niet achter komen hoe de ijsmachien werkte,gelijk ETNA gebeld en geholpen door een vriendelijke damen en probleem gelijk opgelost.We moesten geduld hebben🙈als hij na 6 uur geen ijs maakten contact opnemen,niet nodig geweest,hij doet zijn werk!!!
Hele goede service.

Pluspunten

  • Niet diep
  • Maakt ijs
  • Koud water
  • Geen waterslang nodig
  • Goede vriezer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijke bedankt voor jouw fantastische beoordeling, een 10!
Wat ontzettend leuk om te lezen dat onze collega van de serviceafdeling jou zo goed te woord heeft gestaan.
En natuurlijk erg fijn dat de koelkast en de ijsmachine het zo goed doen.

Wij wensen jou nog heel veel (koel)plezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

An 28-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dikke 10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

10,0
Mooie ruime koelkast.
Mooi design en niet extreem diep.
Zodat hij in iedere keuken mooi past.
Genoeg opberg ruimte.
Kortom een dikke 10!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil
  • Niet diep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-03-2022

Beste An,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de ruimte en uitstraling van de koelkast.
Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

marion 27-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

10,0
tot nog toe bevalt de amerikaanse koel-vrieskast super. ideale indeling waardoor je echt veel kwijt kunt.

Pluspunten

  • indeling
  • ruimte
  • reservoir voor water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-03-2022

Beste Marion,
Bedankt voor uw review. Wat fijn dat de Amerikaanse koelkast super bevalt en u tevreden bent over de indeling en ruimte. Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Andela 26-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt super goed, een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit verhouding is goed, en de looks zijn helemaal super. Fijne koelvriescombinatie, echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste Andela,

​Dank voor deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de koelkast en deze een aanrader vindt voor andere.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Paul 21-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

8,0
Prima product, voldoet aan de verwachtingen qua prijs / kwaliteit. Koelt en vriest prima.

Ijsklontjes maken werkt goed. Via reservoir in de koelkast. Geen gedoe met wateraansluiting dus overal te gebruiken.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Veel ruimte
  • Waterreservoir dus geen vaste aansluiting

Minpunten

  • Zijkanten niet 100% strak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-02-2022

Beste Paul,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de AKV378I. Bedankt voor je enthousiaste feedback.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

c**s@h**l.com 01-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Een zeer mooie zwarte koelkast. Verstelbare indeling en handige groente en fruit lades.
Het plaatsje en installeren ging snel. Het water reservoir is super handig, geen waterleiding aanleggen etc.
Het duurde wel eventjes totdat de ijsklontjes de eerste keer klaar waren. Sinds we de koelkast hebben, hebben we nooit meer zonder ijsklontjes gezeten .
Officiele reactie van Atag 02-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor deze beoordeling. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de verstelbare indeling en handige lades. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

R vd Z 22-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

8,0
Prachtige koelkast ruim en stil sinds 21-01-22 staat hij er. Probleem met dispenser en lekt water maar heb er vertrouwen in dat dit opgelost wordt, zal wel ergen iets klem of los zitten op . Verder ben ik er super blij mee. Laat de zomer maar komen.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Overzichtelijk
  • Strak design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Wat leuk om te lezen dat u blij bent met de koelkast.
Wij wensen u vele zomers toe met koude drankjes😉

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Anoniem 22-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA Amerikaanse Koelkast zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

10,0
Mooie zwarte Amerikaanse koelkast welke goed past bij mijn zwarte keuken. De zijkant is ook diepzwart in tegenstelling tot sommige andere merken. Dat is belangrijk voor mij, omdat hij op de hoek van de keuken staat. Deze koelkast is ook niet te diep (65 cm), waardoor hij niet te ver uitsteekt van de 60 cm aanrecht. Verder goede prijs/kwaliteit verhouding, gezien alle functies erin zitten.

Pluspunten

  • Niet te diep, dus mooi naast aanrecht
  • Zijkant is ook zwart voor op de hoek van keuken
  • Heeft alle opties zoals no-front en ijsblokjes
  • Goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat leuk dat onze mooie koelkast perfect in uw keuken past.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijk groet,

Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

K**s@h**l.com 21-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt mijn keuken mooier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I rvs

Algemene score

9,0
Mooie koelkast, ice crash is een geweldige functie, let wel op, je hebt echt een maatbeker nodig of je moet de vloer dweilen. Maakt niet veel lawaai, je hoort hem wel tijdens het maken van ijsblokjes. De water dispenser straal mocht iets sneller wat mij betreft. De zijkant van de koelkast is geen rvs. Donkergrijs gespoten.
Ik heb mij geregistreerd en heb extra 3 jaar garantie (niet op voorrijkosten) gekregen. Ik heb hem nu 2 weken en ben tevreden. Deur valt zachtjes dicht. Genoeg ruimte in de koelkast/ vriezer.
Aanrader.

12-01-2022
De koelkast ziet er mooi uit, maar de zijkanten zijn niet rvs, maar gespoten donker grijs!!!
Voor de rest zitten er enkele bobbels (lichtelijk, maar je ziet ze wel) in. Het lijkt wel of het rvs er niet helemaal strak opgezet is. ik weet niet of dit structureel is, of dat ik een pechvogel ben.
Voor mij geen probleem want ik heb kinderen die graag tekenen, maar dat weet je dat. ik heb het model met de dispencer aan de linkerkant.

Pluspunten

  • Groot water reservoir
  • Genoeg ruimte
  • Ice crusch werkt goed
  • 2 pakken 1 liter achter elkaar in deur
  • Koelkast deur open via handvat

Minpunten

  • Onderste groente la helft kleiner
  • Watertoevoer slang krijg je niet los
  • Toetsen niet verlicht, ice crush water

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de koelkast. U feedback zullen wij terugkoppelen aan de betreffende afdeling, zodat wij ons kunnen blijven verbeteren.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Desiree 15-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

10,0
Ik vind het echt een top ding! Wist niet dat je zo gelukkig van een nieuwe koelkast kan worden 😄 Wij waren op zoek naar een Amerikaanse koelkast en het liefst in het zwart en toen vond ik deze. Dat waterreservoir is helemaal top, geen moeilijk gedoe met hem aansluiten op een waterkraan. En de prijs-kwaliteit is ook echt perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 16-11-2021

Beste Desiree,

Dank je wel voor deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en tevreden bent met uitstraling van de koelkast.
Wij wensen je veel plezier met je koelkast.

Met vriendelijke groet,

​Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

p**r@h**e.nl 28-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378I

Algemene score

10,0
Eindelijk een Amerikaanse koelkast naar Europese maten. Niet te diep dus. Met zijn 64,9 cm diepte echt een uitzondering tussen de extreme koelkasten van wel 75 cm diep.
Een heel hand intern watersysteem dus geen aansluiting op de waterleiding. Wij vinden dat fijn omdat wij altijd gewend zijn om flessenwater te drinken.
De koelkast is prachtig afgewerkt en hij is erg stil.
Er zitten wieltjes onder dus als we willen schoonmaken kunnen we er gemakkelijk achter. De geheel vlakke achterkant is praktisch, omdat daar ook geen stof en vuil aan hecht.
Kortom een praktisch en mooi uitgevoerd exemplaar. Wij zijn happy. Oh ja en 5 jaar garantie!

Pluspunten

  • ruimte
  • water/ijs zonder aansluiting waterleiding
  • mooi afgewerkte zijkanten
  • diepte van 65 cm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-10-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie, positieve en uitgebreide review. Wat een topscore. Een 10! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de praktische aspecten van deze Amerikaanse koelkast. Wij wensen je nog veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer