Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KVV655 wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**2@k**t.nl 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een uitstekende vooruit gang.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV655 wit

Algemene score

9,0
Ik was toe aan een nieuwe diepvries. Had nog een oude kist 30 jaar oud .Gebruikte veel stroom.
Maar nu heb ik het neusje van de zalm in huis mooi tafel model een muis stil.
Ik ben er geen 100 maar 200% op vooruit gegaan.
en zeer tevreden.

Pluspunten

  • muisstil
  • Mooie lades
  • perfecte sluiting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij zo tevreden bent met jouw nieuwe koelkast.
Zeker met een model van 30 jaar oud is dit in duurzaamheid een grote vooruitgang!
Fijn dat ook het geluidsniveau van dit mooie tafelmodel ook zo goed bevalt!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Jan V 22-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV655 wit

Algemene score

8,0
Prima en stille koelkast en precies de goede aanvulling als extra koelkast.

Pluspunten

  • stil
  • voldoet aan de verwachtingen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-02-2022

Beste Jan,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn te lezen dat de koelkast aan je verwachting voldoet en deze iedereen aanbeveelt. Veel plezier gewenst met de aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Janine 07-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV655 wit

Algemene score

8,0
Mooie, ruime koelkast. Voldoende waar voor mijn geld. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • ruim
  • mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Beste Janine,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de koelkast en vooral de ruimte en uitstraling.
We wensen je veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

KVV655WIT 28-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkasten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV655 wit

Algemene score

9,0
Omdat ik maar beperkte ruimte heb in de keuken gekozen voor twee tafelmodel koelkasten met vriesvak ! Ben er super blij mee ! De indeling en de heldere led verlichting zijn ruim voldoende .

Pluspunten

  • Indeling
  • Led-verlichting
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 29-04-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling en wij wensen u nog vele jaren plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Theo van Twillert 25-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV655 wit

Algemene score

9,0
De koelkast is Compact en heeft toch veel inhoud. De koelkast heeft veel mogelijkheden om de plankjes op verschillende hoogten te plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 26-03-2021

Beste Theo,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.
We wensen je veel gemak van deze compacte, allround koelkast van ETNA.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer