Liebherr TP1720-22 wit

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr TP1720-22 wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janssen 22-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi degelijk en goed te vullen koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Degelijke energiezuinige koelkast. Degelijke materialen welke langer mooi blijven en minder snel uitharden.

Pluspunten

  • Ruimte
  • voldoende vakken / planken
  • degelijke deur en sluiting

Minpunten

  • prijs is aan de hoge kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nee 02-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Een degelijke koelkast met een goede kwaliteit en goede garantie voor een lange levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

f**t@g**l.com 12-08-2021
  • Product gekocht

de perfecte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
prima kwaliteit/prijs verhouding. goede inhoud en perfecte indeling met 4 plateaus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Reves 12-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker aankopen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast, genoeg mogelijkheden om zelf de hoogtes van schappen in te delen. Duidelijke led verlichting. Ruime deur om flessen in te plaatsen.

Pluspunten

  • grote deur
  • legplanken
  • schoonmaken
  • verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**k@h**e.nl 29-07-2021
  • Product gekocht

Echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
De koelkast voldoet volledig aan de verwachtingen. Goede kwaliteit prijs verhouding. Klasse!!

Reageer

Bruijs 10-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De enige echte koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
De vorige (15 jaar oud) is naar de garage verhuisd ter vervanging. In de keuken is deze na 37 jaar huwelijk de 3e. Onze kinderen hebben ook allebei Liebherr. We willen nóóit geen andere. (Trouwens óók geen andere viezer!) De Mercedes onder de koelkasten!!! Nog nooit problemen gehad 😊

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 02-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven, zeer ruime en vooral stille en zuinige koelkast!
Kwaliteit is te zien aan afwerking, materiaal en soepele bediening van de deur. Tevreden met onze keuze voor deze koelkast!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 24-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

8,0
Ik had een grotere koelkast nodig.
Liebherr heeft bewezen degelijke kwaliteit te zijn, dus de keuze was snel gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. van de Riet 23-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime goed verlichte koelkast

Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
Ik heb voor de Liebherr TP 1720-22 koelkast gekozen omdat hij ruim is en een goede / praktische indeling heeft. Hij heeft een mooie heldere verlichting binnenin.
Laag geluidsniveau. Je hoort de koelkast niet.

Pluspunten

  • Ruim
  • Praktische indeling
  • Mooie heldere binnenverlichting
  • Geluidsarm /je hoort hem niet

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene0987654321 17-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast, erg blij mee

Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Nadat de oude Liebherr het na 27 jaar ! had begeven meteen weer een nieuwe Liebherr gekocht, en hij doet het uitstekend.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in het gebruik
  • Kan meteen na plaatsing gebruikt worden
  • Stil qua geluid

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eb 11-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodelkoelkast

Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

8,0
Wat een ruim model! Voorheen een hele kleine tafelmodel koelkast aangeschaft, maar daar kon amper wat in. Daarom voor deze Liebherr gekozen en wat een ruimte!
In dit model zit geen vriesvak wat ik erg fijn vind, omdat ik zelf een losse vriezer heb. Hierdoor is er ook meer ruimte voor mijn beleg etc.!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Geen vriesvak
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ginnie 01-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
Zeer stil, koeling is echt perfect en ook ruim van binnen, door de juiste koeling blijven de producten langer goed. ook koele drankjes zijn lekker koel.

Pluspunten

  • goede indeling
  • ruim
  • koeling is perfect voor de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e 01-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

8,0
Fijne koelkast , degelijk gemaakt , veel ruimte , handig in te delen door de keuzevrijheid in schap hoogte , goed schoon te houden en koelt prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lemmen 23-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Mooie tafelmodel koelkast voor een prima prijs. Lekker energie zuinig en ook een grote inhoud voor veel frisdrank flessen.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Energiezuinig
  • Maakt weinig geluid
  • Goede prijs

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinders 21-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte, fijn licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

7,0
Mijn vorige ging helaas kapot maar omdat hij zo fijn was heb ik dezelfde terug gekocht. Ik vind de ruimte erin erg fijn. Goede indeling, fijn licht. 2 groentelades zijn ook erg praktisch.

Pluspunten

  • Fijn licht
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Mijn eerste ging 5 jaar mee toen stopte de motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roland 03-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke, stille koelkast (tafelmodel) TP1720-22

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
Mooie ruime tafelmodel koelkast. Alles voelt heel solide aan en hij is heel stil. Koelkast is makkelijk naar wens in te delen. Na een aantal jaren tevreden bezitter te zijn van een Liebherr tafelmodel vriezer nu ook een Liebherr tafelmodel koelkast gekocht.

Pluspunten

  • Stil
  • Degelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mat 27-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

8,0
Oude koelkast vervangen, zeer tevreden over liebherr
Goede kwaliteit prijs verhouding. Ben er blij mee.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bep 13-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
Perfecte koelkast. Veel ruimte erin. Makkelijk de platen te verwisselen en schoon te maken. Gewoon een Top koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mina Regts _ De Klein 28-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel koelkast, juiste formaat voor huidige keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
De koelkast heeft het juiste formaat, en is heel makelijk te plaatsen. Hij werkt perfect, en de indeling is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre 21-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Zeer ruime koelkast, mooi formaat, makkelijk in te delen met veel glas platen waardoor er veel leg gedeelte is en ruime lades voor groenten en fruit.

Pluspunten

  • Goed formaat
  • Ruime inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews