Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 52 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr TP1720-22 wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helga 01-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

8,0
Een fijne koelkast met veel ruimte. Hij koelt goed! Daarnaast een apart vak voor groente en fruit.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Koelt goed

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

k**7@k**l.nl 21-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

8,0
Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Geluidsarm en veel ruimte ondanks zijn formaat. In vergelijking met andere merken met soortgelijke specificaties, een uitstekend product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

r**s@g**l.com 19-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
Prima, en lekkere grote tafelmodel koelkast.
Geen geluid en koelt super!
Wij zijn erg tevreden en blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Geen geluid
  • Koelt super
  • Erg ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**1@g**l.com 08-06-2022
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
liebherr is een top merk 7 jaar extra zekerheid. BIJ in huis is bijna alle producten van Liebher en dat bevalt mijn goed

Reageer

s**m@x**l.nl 25-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
Ook de koelkast in onze keuken is een Liebherr en deze bevalt prima waardoor voor deze extra koelkast ook gekozen is voor Liebherr

Pluspunten

  • de uitstraling van degelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**m@z**t.nl 30-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Liebherr viel ons op door zijn solide bouw en mooie afwerking.De extra garantie en het lage energie verbruik was mooi meegenomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wazaanl 23-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

8,0
ik ben erg blij met de koelkast je hoort hem bijna niet en koeld goed
maar ik heb deze pas vandaag gekregen maar eerste indruk ziet er goed uit licht in de koelkast is perfecht

Pluspunten

  • stil
  • leuk model

Minpunten

  • een flessen rekje past niet goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**m@g**l.com 15-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Degelijke apparatuur, nu vervangen na 12 jaar de voorganger van identiek Liebherr model koeler en vriezer vanwege energiezuiniger model.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j**e@i**l.nl 07-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs kwaliteits verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

7,0
prima zuinige koelkast met laag geluidsniveau voor een goede prijs. Ik ben heel tevreden

Pluspunten

  • zuinig
  • geluidsarm

Minpunten

  • geen laadjes nodig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Orchidee 01-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

8,0
Fijne koelkast,doet wat hij moet doen.handige indeling en mooie uitstraling.

Pluspunten

  • Handige indeling
  • Mooie vomgeving

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eddie 14-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
Product ziet er mooi en goed afgewerkt uit. Energie zuinig. Veel inhoud voor een tafelmodel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s**e@x**l.nl 12-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
Mooie koelkast en stil past precies bij de Liebherr vrieskast die ik ook al heb

Pluspunten

  • stil
  • prima indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**n@g**l.com 02-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

8,0
Heb het product net. Hij ziet erg strak uit, temperatuur goed instelbaar.
Lijkt prima in orde voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Strak
  • Degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

f**n@h**l.com 16-12-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
2 mooie producten et een keurige aflevering en juiste tijd.
duidelijke informatie op bijgaande documentatie.

Reageer

Fam. Borgmeijer 02-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wie voor kwaliteit gaat kiest voor Liebherr!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Wij hebben de koelkast (tafel model type TP 1720-20) van Liebherr gekocht omdat we kwaliteit willen.
De koelkast van Liebherr is degelijk gebouwd en voelt ook zo aan. Hij koelt uitstekend en is muis stil. Er is voldoende ruimte om producten te koelen (wij hebben bewust voor een koelkast zonder vriesgedeelte gekozen) en je kunt hem makkelijk anders indelen.
Aan de manier waarom de producten van Liebherr zijn verpakt kun je zien dat ze oog hebben voor detail en er alles aan doen om de klant tevreden te stellen.
Wie voor kwaliteit gaat kiest een Liebherr!

Fam. Borgmeijer

Pluspunten

  • Koelt uitstekend
  • Is muisstil
  • Is degelijk gebouwd en voelt ook zo aan
  • Je krijgt bij Liebherr extra garantie
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Achterkant is open, dus moet je goed schoonhouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**l@h**t.nl 27-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

8,0
heb goede ervaring met liebherr koelkast
de vorige is 20 jaar oud en doet het nog prima

Pluspunten

  • degelijk
  • betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**n@g**l.com 19-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blij met onze 2 Liebherr's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze koelkast gekozen om zijn ruimte -- energie verbruik -- prijs en de extra verzekering.

Pluspunten

  • ruimte
  • prijs
  • energie klasse
  • extra verzekering

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Manuel 26-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloze koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
Kwalitatief uitstekende opvolger van een andere Liebherr. Deze koelkast is energiezuiniger mét meer ruimte. De vorige koelkast was ook een Liebherr, die zo'n beetje slijtvast was; heeft decennia goed gefunctioneerd.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • veel ruimte
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermanus 18-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een duurzame koop deze Liebherr koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Daar ik 2 diepvriezers heb staan heb ik geen behoefte aan een Koelkast met vriesgedeelte. Toch is een 2e koelkast erg handig, zeker bij feesten en/of partijen. Mijn oog viel toen op de deze Liebherr TP 1720-22 wat een prima koop bleek, er zit veel ruimte in waardoor ik werkelijk voor een heel huishouden etenswaren en pakken drinken kwijt kon. De schappen zijn degelijk en sterk. Hij verbruikt minder energie dan de gemiddelde koelkast, zeker omdat er geen vriesgedeelte in zit. Kortom: degelijk, prijs kwa kwaliteitprijsvergelijking met andere koelkasten zeer schappelijk geprijsd zeker als je weet dat bij Liebherr de koeling zeer betrouwbaar is. 7 jaar extra zekerheid, vind dat maar eens bij andere fabrikanten.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Betrouwbaarheid
  • extra garantie
  • stille koelkast
  • Degelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

r**s@h**e.nl 10-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima als extra koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Prima koelkast voor extra erbij te hebben. Daarom wij ook gekozen voor koelkast zonder vriesvak!
Alleen jammer dat niet op alle niveau’s 1,5 liter flessen kunnen liggen. Past niet ivm rekjes in de deur!!

Minpunten

  • 1,5 liter flessen passen niet op alle niveaus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews