Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 55 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr K 3130 Comfort wit op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

c**k@g**l.com 21-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een zeer aan te raden product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

8,0
We zijn sinds een jaar al in het bezit van een LIEBHERR vrieskast en zijn daar zeer tevreden over. Daarom is onze keuze automatisch gevallen op deze LIEBHERR koeler, want als je de kwaliteit en degelijkheid vergelijkt met die van verschillende andere merken dan is deze toch echt van een andere orde. Hij doet geruisloos zijn werk, en waar je bij andere merken moet raden naar de temperatuur kun je bij de LIEBHERR direct via het display zien wat de ingestelde temperatuur is. Prima!

Pluspunten

  • Goede en gemakkelijke indeling.
  • Inhoud van de deur is zeer royaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**d@g**l.com 17-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

8,0
Liebherr is de trein onder de koelkasten
Gebruiksvriendelijk.
Ruimtelijke opzet
Energiezuinig in gebruik.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • ruimtelijk
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**t@q**t.nl 07-06-2022
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

9,0
Mooie ruime kast met handige deurgreep.
Instellingen in één oogopslag te zien boven de deur.

Reageer

Maastricht PeLa 18-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr, een betrouwbaar product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

8,0
Vanwege reeds eerdere ervaring met het merk Liebherr wéér gekozen voor een Liebherr koelkast. Is vanmorgen geleverd maar nog niet in werking. Wel al tevreden over de goede service en de mogelijkheid om te registreren voor totaal 7 jaren garantie.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Praktische indeling, degelijk materiaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 23-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast, zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

8,0
Een prima koelkast! Veel ruimte, goed in te delen en duidelijke gebruiksaanwijzing en display. Fijne en betaalbare koelkast.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

JanHee 20-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Precies wat we zochten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

9,0
De oudste koelkast heeft na 21 jaar de geest gegeven. De nieuwe Liebherr K 3130-21 is precies wat we zochten en paste op dezelfde plek. Het is een heel fijne koeler en natuurlijk met de nieuwste technieken. We hopen er lang plezier van te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**6@g**l.com 16-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Als ja van stilte houdt ...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

10,0
Wat een rust in huis met deze " Lieb(e) Herr " geweldig ik was hier echt aan toe. Naast zijn stilte biedt Hij me een prettige indeling en blijven de verse producten langer houdbaar door zijn extra ventilator systeem. Voor verjaardagen een must omdat er zoveel in kan en de mogelijkheid biedt om een drankje extra cool te serveren. Ik hoop dat we nog lang de allerbeste maatjes mogen blijven en van elkaar mogen blijven genieten voor nu houdt deze relatie nog lang stand! #blijmee
¯\_(ツ)_/¯

Pluspunten

  • Stilte
  • Mogelijkheden
  • Indeling

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

r**s@i**d.com 29-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kan niet beter geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

10,0
Wat een geweldige koelkast, wat blijft alles fris en fruitig een lange tijd. voor iedereen een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi model
  • Zuinig met energie
  • En een lange garantie

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandenbos.f@gmail.com 28-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

10,0
wat een mooie kast, en dat met een snelle koeling en anti vries . Veel verdeel glasplaten en een flessenrek, Een geweldige koeling.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • mooie kast
  • geforceerde koeling
  • veel verdeel mogelijkheden
  • deurslot

Minpunten

  • niet heel zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**n@g**l.com 27-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super aankoop

Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

10,0
Super koelkast heel veel ruimte is stil en koelt als de beste Top product

Pluspunten

  • Stil
  • Koelt goed
  • Heel veel ruimte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**6@p**t.nl 27-02-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

10,0
Mooie Koelkast , die erg goed koelt
Met heel veel ruimte
we zijn er erg tevreden over

Reageer

P**p@g**l.com 18-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen problemen gehad met de oude.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

8,0
Na een oudere koelkast, ook van Liebherr, die ik ongeveer 25-30jaar heb gehad, was het tijd voor een nieuwe. Aangezien ik nooit problemen heb gehad met de oude koelkast, dus gekozen voor een nieuwe Liebherr. Hoop dat deze ook heel lang meegaat.

Pluspunten

  • Zelfde hoogte als de oude
  • Oude ging 25-30jaar mee
  • Netjes geïnstalleerd door de leverancier

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A**n@l**e.nl 18-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

10,0
Deze koelkast is echt top
Koelt geweldig en in tegenstelling tot voorgaande merken die ik gebruikt heb vind ik geen druppel condens in de koelkast
Hij is zijn geld voor mij zonder twijfel waard

Pluspunten

  • koelt geweldig
  • condens vrij
  • zeer ruim
  • degelijk materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**d@h**t.nl 31-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

10,0
Ik heb voor de Liebherr gekozen omdat onze vorige koelkast van Liebherr het na 22 jaar trouwe dient ons in de steek liet . Al die jaren hebben wij zoveel plezier gehad van de koelkast dat we onherroepelijk weer voor de Liebherr hebben gekozen met praktisch dezelfde indeling . Plus het voordeel dat deze natuurlijk energie zuiniger is . Erg blij ermee .

Pluspunten

  • Goeie indeling
  • Zeer geluidsarm
  • Energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**y@q**t.nl 15-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

10,0
ik vind dit een hele mooie koelkast.we hopen dat we er weer lang gebruik kunnen maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans S 12-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr is bedrijfzeker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

9,0
Nadat de vorige Liebherr koelkast na meer dan 20 jaar trouwe dienst het opgaf hebben we weer een zelfde type gekocht. Hij functioneert wederom prima,. was gelijk op koeltemperatuur. Hij maakt een zacht, niet hinderlijk, brom geluid als hij koelt.
het enige verbeterpuntje wat ik kan vinden is de verlichting; Je hebt nu een (led) lampje en in andere koelkasten heb ik mooiere led-strips gezien, die de gehele koelkast goed verlichten
Kortom een 9 (pas in gebruik)

Pluspunten

  • koelt goed
  • bijna geruisloos

Minpunten

  • verlichting kan beter (Led-strips)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

h**j@h**l.com 28-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
Veel inhoud voor koelkast van dit formaat
Compressor maakt veel geluid, na. bezoek monteur acceptabel

Pluspunten

  • veel inhoud

Minpunten

  • compressor duidelijk hoorbaar

Review criteria:

Goed

Reageer

sander vos 27-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wederom weer een super aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

10,0
ik heb al eerder een vriezer gekocht van liebherr en nu heb ik een koelkast gekocht ze zijn erg makkelijk in gebruik.
ben zeer tevreden met mijn producten

Pluspunten

  • digitale graden
  • extra flessendragers
  • goede flessendrager van metaal
  • gedeelde groentelades
  • goede verlichting

Minpunten

  • er zijn wat mij betreft geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**e@g**l.com 14-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr für immer !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

8,0
Wij hebben al een Liebherr vriezer waar we zeer tevreden over zijn, dus hebben we besloten om er een koelkast bij aan te schaffen met dezelfde hoogte.

Pluspunten

  • Prachtige koelkast met mooie indeling
  • Loopt lekker rustig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r**k@h**l.com 13-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3130 Comfort wit

Algemene score

9,0
Wij hebben deze nieuwe apparaten aangeschaft, omdat wij ons hebben laten voorlichten dat de nieuwe veel minder stroom verbruikten.

Reageer

Toon meer reviews