Liebherr CN 4015 Comfort NoFrost wit

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN 4015 Comfort NoFrost wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cunera1954 23-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helemaal happy!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4015 Comfort NoFrost wit

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving en handige indeling.
Makkelijk in te stellen voor 1e gebruik.

wij hebben een open keuken en je hoort 'm niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 26-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4015 Comfort NoFrost wit

Algemene score

10,0
Prachtig grote en mooie combinatie.
Groot gezin dus formaat perfect voor grotere gezinnen.
Lekker stil en weinig onderhoud.
Wij hebben hier de komende jaren geen omkijken meer naar.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Minpunten

  • Geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**n@g**l.com 01-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4015 Comfort NoFrost wit

Algemene score

10,0
Het product vervult mijn verwachtingen. Het koelt en vriest prima, de indeling is goed,no frost maakt het makkelijk in gebruik, het is still. De enige punt van kritiek is de indeling van de deur: het kon meer flexibel.

Pluspunten

  • Veel ruimte kool gedeelte
  • Veel ruimte vries gedeelte
  • No-frost
  • Still
  • Koelt en vriest prima

Minpunten

  • Onflexibele deurindeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**e@g**l.com 12-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4015 Comfort NoFrost wit

Algemene score

8,0
Mooie grote koelkast. Goed ingepakt verstuurd. Je hoort de koelkast bijna niet.

Pluspunten

  • Ruim
  • Goed ingedeeld

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

tomishimon 13-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moderne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4015 Comfort NoFrost wit

Algemene score

10,0
De koelkast is ruim, no frost (moet nooit meer ontdooid worden), goed ingedeeld, stil, mooi wit, ziet modern uit, temperatuur cool en vries deel kunnen apart ingesteld worden, schappen en deurvakken in hoogte instelbaar.

Pluspunten

  • no frost
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Atty 11-12-2020
  • Product gekocht

Fijne koelkast. Gemakkelijk in gebruik. Ruim en koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4015 Comfort NoFrost wit

Algemene score

10,0
Wij hebben voor een Liebherr gekozen omdat het goede koelkasten zijn met een lange levensduur. Het is een ruime koelkast en koelt en vriest goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 19-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig formaat

Geschreven voor: Liebherr CN 4015 Comfort NoFrost wit

Algemene score

9,0
Ik vind dit een geweldig ruim, stil en mooi ogend apparaat.
Ik verwacht hier vele jaren plezier van te zullen hebben en het extra voordeel voor ons is de iets geringere diepte in de keuken, ik kwam steeds op de Liebherr uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W Groenewoud 06-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kort in gebruik , maar nu al tevreden over aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4015 Comfort NoFrost wit

Algemene score

10,0
hadden grote vrieskist , nu laden alles is makkelijk terug te vinden, voldoet geheel aan de eisen , en de koelkast die gelijk hebben gekocht voldoet zeer goed , bv bier is altijd lekker op temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Popken 23-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime koel/vries kast. koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4015 Comfort NoFrost wit

Algemene score

10,0
Ruime koelkast. Koelt goed, fijne indeling,drie vriesladen. Ik had voorheen 30 jaar een miele koelkast. Nu een Liebherr. staat ook bekent om zijn lange levensduur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 14-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale koelkast voor groot gezin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4015 Comfort NoFrost wit

Algemene score

9,0
Fijne indeling met 2 aparte lades. Ook heel fijn is het dubbele flessenrek in de deur. Op de flessendrager in de koelkast passen 1,5 liter flessen.
Prettige Led-verlichting, vooral ‘s avonds prettig aan de ogen.
Enig minpuntje is dat er in de deur 4 vakken/(flessen)rekken zitten, volgens mij passen er 5 vakken in. Helaas is een extra rek niet bij te bestellen.
Ideale koelkast voor een groot gezin.

Pluspunten

  • Veel opbergruimte
  • Dubbel flessenrek in de deur

Minpunten

  • 4 vakken/(flessen)rekken in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer