Liebherr CNPel 4313 staalgrijs

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 23 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNPel 4313 staalgrijs op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s**n@g**l.com 12-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super prijs kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lichte koelkast diepvries combi.
Makkelijk verplaatsbaar.
Simpel in gebruik en bediening.
Genoeg instel mogelijkheden met makkelijk menu.
Zeer snel op temperatuur en stil.
Fijne indeling zonder accesoires die op papier leuk uitzien maar ik de praktijk vaak net niet bruikbaar genoeg zijn. Dus gewoon simpel: platen, flessen houder en lades.
Deur scharnier omzetten goed omschreven in handleiding en in 5 minuten uitgevoerd.
Geschikt voor ruimtes waar het 's winters kouder wordt zoals garage.
Iets duurder dan de meeste andere merken maar kwalitatief stukken beter.

Pluspunten

  • Bediening
  • Stil
  • Goede handleiding
  • Degelijke bouw
  • Fijne indeling

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Antje 26-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Beste koop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische koel Vries combinatie. Heel veel ruimte in de koeling en in de vriezer.
Super blij mee.

Pluspunten

  • Ruimte in de kast
  • Ruimte in de groentenla
  • Vriesgedeelte veel ruimte
  • Fijne verlichting in de koelkast
  • Overzichtelijke display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

p**s@g**l.com 25-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit telt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij waren reeds in het bezit van een Liebherr vrieskast, waarover wij zeer tevreden zijn. De Whirlpool koel-vries-combinatie, welke wij hadden, ging na 2,5 jaar kapot en was niet meer te repareren. Daarom besloten om weer voor kwaliteit te gaan en een Liebherr aangeschaft. Heeft een mooi strak ontwerp en voelt degelijk aan. Ook sluiten de deuren het laatste stukje automatisch. Het schuin kunnen zetten van de glasplaten heeft een voordeel voor drankpakken. Het energieverbruik is ook een stuk lager dan de oude. Gemakkelijke deurgreep over de gehele hoogte van de deuren, dus geen opgebouwd handvat. Voorzien van een flessenrek.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • laag energieverbruik
  • automatisch sluiten van de deuren

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M d'Hont 07-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de koelkast koelt goed en secuur volgens ingestelde waarden , Produkten zoals groenten en zuivel blijven aanzienlijk langer goed dan in onze vorige koelkast .Vocht vriest niet aan .Ook niet in de vriezer .De vriesladen zijn lekker ruim .de opbergmogelijkheden in de deur zijn riant . Het flessenrek is in de zomer fijn als je meer gekoelde dranken nodig hebt .In de winter gebruiken we dit niet .
Heb je een open keuken hou dan rekening met pruttelende en kreunende bijgeluiden als de koelkast in werking is . Dat valt een beetje tegen .Maar nu ,een paar maanden na aankoop valt dat niet echt meer op.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

h**1@g**l.com 31-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design van Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, praktische indeling en zeer stil. Kortom een mooie koel diepvries combinatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

l**s@h**l.com 26-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie luxe koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor een Liebherr koelkast gekozen omdat dit merk bekend staat als een van de beste koelkastmerken en vanwege de uitgebreide garantieperiode.
Erg tevreden over het gebruik. Heel mooi afgewerkte en overzichtelijke koelkast.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**6@h**e.nl 12-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wij zijn over gestapt naar liebherr omdat het product een beter kwaliteit heeft dan onze vorige koelvries kast.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • mooi strak model

Minpunten

  • nog geen
  • nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

J**T@K**L.NL 09-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat want kan ook in de garage gebruikt worden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super degelijke koel vries combi met 2 motoren dus kan ook functioneren in garage.

Pluspunten

  • ruime inhoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

n**s@h**l.com 05-08-2021
  • Product gekocht

Strak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er strak uit, ben benieuwd wat het stroom verbruik is, non frost ideaal

Reageer

h**s@c**o.nl 10-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie, zuinige koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Zuinig, veel ruimte om te koelen en 3 ruime diepvriesladen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laurens 16-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design, degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De koel-vrieskast heeft RVS buitenkant waardoor hij er robuust en tevens elegant uitziet. De binnenkant is qua design prachtig en wat een ruimte. Ook het vriesgedeelte met drie laden is enorm. De bediening is eenvoudig en overzichtelijk.
Ik heb de koelkast gekocht als 2e voor de garage waar het in de winter +5°C kan worden en in de zomer +33°C (ervaring). Vanwege aparte thermostaat kunnen we koeling in winter evt. uitzetten om stroom te besparen en levensduur te behouden.

Pluspunten

  • Design
  • Koelen en vriezen aparte thermostaat
  • Ruimte
  • Gebruiksgemak
  • Prijs- / kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DB54 10-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze eerste koel-vriescombinatie. Bewust voor Liebherr gekozen. Prachtig design zonder uitstekende handgrepen. Past prachtig in onze witte keuken. Veel ruimte in de vriezer en de koelkast. Gemakkelijk te installeren en te bedienen.

Pluspunten

  • Design
  • Ruimte
  • Indeling
  • Afwerking

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 06-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed degelijk apparaat behoorlijk stil fijne duidelijke bediening veel mogelijkheden.
Extra bijgeleverde af standhouders zijn een heel goed idee, zonder dit schuifje de koelkast snel te dicht tegen de muur heel prettig en 7 jaar garantie super Liebherr staat achter zijn product

Pluspunten

  • afstandhouders
  • duidelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alles voor een koelkast 28-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duitse degelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijskwaliteit verhouding.
Geschikt voor schuur boven 0 graden
energieverbruik 160 kwh
Energieklasse A+++

Pluspunten

  • Geschikt voor schuur
  • Supervriezen
  • Garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eekje 23-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte degelijke koel/vries combinatie die in garage kan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koel/vries combinatie moest in de garage kunnen vanwege minimum temperatuur omgeving, maar is eigenlijk te mooi om dat te doen. koelgedeelte heeft perfecte indeling en kun je apart uitzetten van het vriesgedeelte. We hebben nog nooit zo’n mooie koelvriescombinatie gehad en zijn er heel erg blij mee

Pluspunten

  • Omgevingstemperatuur tot 0 graden
  • Aparte motor en thermostaat koel en vriesgedeelte
  • Degelijke mooie roestvrijstalen buitenkant
  • Perfecte indeling met flessenrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Truus Rood 11-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling en goede indeling!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Moderne look, goede indeling en heel belangrijk energie zuinige!
Hele goede berichten over de Liebherr meerdere malen gehoord dus ik ben afgeschaft van een Bosch! No frost ideaal !

Pluspunten

  • No frost
  • *** energie zuinige kast

Minpunten

  • Weet ik nu nog niet
  • Ga ik dat ontdekken?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene 03-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weinig merken die betaalbaar zijn voor onder de +10

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een koel vriescombinatie voor in de schuur waar het onder de +10 komt in de winterperiode
Heb gebeld met Liebherr in Uithoorn Ik heb niet veel mensen gesproken die zo veel weten en kunnen adviseren over het product Top die mevrouw krijgt van mij een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frens Lubberts 24-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Funtioneel ingerichte Koel-vries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote en perfect functioneerde Koel-vries combinatie.
Een grote van binnen. zodra je de deur opent dan is de inhoud direct duidelijk te zien.
Handig ingericht!!
Produceert weinig geluid!!

Pluspunten

  • Koelt perfect
  • Weinig geluid

Minpunten

  • geen verlichting in het vries-gedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.B. 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte koel- vriescombinatie met grote inhoud. Deze koel- vriescombinatie is erg stil. Mooi vormgegeven door RVS look. Ik raad deze koel- vriescombinatie zeker aan.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Eikhout 23-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele mooie koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling maakt geen lawaai en is erg ruim van binnen.
Ik ben erg blij met mijn aankoop.
Voor de eerste keer een Liebherr koelvriescombinatie altijd een Miele gehad

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud
  • Maakt geen lawaai

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews