Liebherr CNPEL 4313-23

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNPEL 4313-23 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ed 06-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNPEL 4313-23

Algemene score

10,0
Goed degelijk apparaat behoorlijk stil fijne duidelijke bediening veel mogelijkheden.
Extra bijgeleverde af standhouders zijn een heel goed idee, zonder dit schuifje de koelkast snel te dicht tegen de muur heel prettig en 7 jaar garantie super Liebherr staat achter zijn product

Pluspunten

  • afstandhouders
  • duidelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alles voor een koelkast 28-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duitse degelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNPEL 4313-23

Algemene score

8,0
Goede prijskwaliteit verhouding.
Geschikt voor schuur boven 0 graden
energieverbruik 160 kwh
Energieklasse A+++

Pluspunten

  • Geschikt voor schuur
  • Supervriezen
  • Garantie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eekje 23-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte degelijke koel/vries combinatie die in garage kan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNPEL 4313-23

Algemene score

9,0
De koel/vries combinatie moest in de garage kunnen vanwege minimum temperatuur omgeving, maar is eigenlijk te mooi om dat te doen. koelgedeelte heeft perfecte indeling en kun je apart uitzetten van het vriesgedeelte. We hebben nog nooit zo’n mooie koelvriescombinatie gehad en zijn er heel erg blij mee

Pluspunten

  • Omgevingstemperatuur tot 0 graden
  • Aparte motor en thermostaat koel en vriesgedeelte
  • Degelijke mooie roestvrijstalen buitenkant
  • Perfecte indeling met flessenrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Truus Rood 11-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling en goede indeling!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNPEL 4313-23

Algemene score

9,0
Moderne look, goede indeling en heel belangrijk energie zuinige!
Hele goede berichten over de Liebherr meerdere malen gehoord dus ik ben afgeschaft van een Bosch! No frost ideaal !

Pluspunten

  • No frost
  • *** energie zuinige kast

Minpunten

  • Weet ik nu nog niet
  • Ga ik dat ontdekken?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene 03-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weinig merken die betaalbaar zijn voor onder de +10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNPEL 4313-23

Algemene score

10,0
Ik zocht een koel vriescombinatie voor in de schuur waar het onder de +10 komt in de winterperiode
Heb gebeld met Liebherr in Uithoorn Ik heb niet veel mensen gesproken die zo veel weten en kunnen adviseren over het product Top die mevrouw krijgt van mij een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frens Lubberts 24-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Funtioneel ingerichte Koel-vries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNPEL 4313-23

Algemene score

9,0
Grote en perfect functioneerde Koel-vries combinatie.
Een grote van binnen. zodra je de deur opent dan is de inhoud direct duidelijk te zien.
Handig ingericht!!
Produceert weinig geluid!!

Pluspunten

  • Koelt perfect
  • Weinig geluid

Minpunten

  • geen verlichting in het vries-gedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.B. 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNPEL 4313-23

Algemene score

9,0
Perfecte koel- vriescombinatie met grote inhoud. Deze koel- vriescombinatie is erg stil. Mooi vormgegeven door RVS look. Ik raad deze koel- vriescombinatie zeker aan.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Eikhout 23-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele mooie koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNPEL 4313-23

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling maakt geen lawaai en is erg ruim van binnen.
Ik ben erg blij met mijn aankoop.
Voor de eerste keer een Liebherr koelvriescombinatie altijd een Miele gehad

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud
  • Maakt geen lawaai

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie Slagboom 26-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte,mooie strakke deur zonder handgrepen

Geschreven voor: Liebherr CNPEL 4313-23

Algemene score

10,0
Ik vind het een goed,betrouwbaar merk.
Mooie gladde voorkant.
Veel ,handige opbergruimte.
Fijn met het flessenrek erin.

Pluspunten

  • Rustig
  • Handige indeling

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hadiehar 29-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel/ vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNPEL 4313-23

Algemene score

8,0
We waren snel overtuigd van de voordelen van deze koel/ vriescombinatie. De aparte mogelijkheid om de koelkast en de vrieskast los van elkaar aan en uit te schakelen. De eenvoudige bediening van de twee gedeelten en als laatste en niet onbelangrijk natuurlijk het energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H.Henderik 08-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNPEL 4313-23

Algemene score

9,0
deze koel vries combinatie is een echte aanrader qua vormgeving en uitstraling en natuurlijk zijn werking.
Deze is zeer Goed.
Dit is de tweede die we aanschaffen 1 op mijn vereniging en nu ook thuis

Pluspunten

  • zeer goede werking
  • veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer