Liebherr CNP 4813 NoFrost wit

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNP 4813 NoFrost wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbare zuinige kwaliteits koel-,vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4813 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met de aankoop van de koel-, vriescombinatie Liebherr4813-22 (338 ltr type).
Zeer zuinig apparaat A+++. Gekozen voor Liebherr omdat onze vorige het 27 jaar probleemloos heeft gedaan en nu kapotte thermostaat. (tijd voor een nieuwe). Nu zelfs 7 jaar garantie. Iets duurder dan zijn gelijknamige broertje maar meer inhoud en nog iets zuiniger. Comfortabel in gebruik/indeling. Deurtjes kunnen eenvoudig links of rechts draaiend gemonteerd worden. Geluidsnuveau is minimaal. Op naar de volgende 27 jaar !!

Pluspunten

  • zuinig
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**4@g**l.com 23-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4813 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met de koelvries combinatie. Mijn vorige heeft het 20 jaar perfect gedaan zonder problemen daarom heb ik weer gekozen voor een LIEBHERR. Ik raad het ook iedereen aan.

Pluspunten

  • Zuinig mooi

Minpunten

  • Maak iets meer kabaal als oude Liebherr

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

j**8@h**l.com 08-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Geschreven voor: Liebherr CNP 4813 NoFrost wit

Algemene score

8,0
Omdat Liebherr bekend staat om zijn goede naam. Dus wordt het een Liebherr koel/vries combinatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

p**e@p**r.nl 30-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige koel -vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4813 NoFrost wit

Algemene score

8,0
Mooie goed ingedeelde energiezuinige rumoerige koel-vriescombinatie met veel ruimte.

Pluspunten

  • Energiegebruik
  • Prima indeling

Minpunten

  • Rumoerig
  • Onderste lade koelgedeelte liever gesplitst

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Theo Smits 06-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige en gebruiksvriendelijke koel/-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4813 NoFrost wit

Algemene score

9,0
Hoe vaak in een mensenleven koop je nou een koel-/vriescombinatie? Niet vaak. Dus toen mijn vrouw en ik een nieuw koelkast wilden kopen, hebben we onze keuze gebaseerd op feiten en niet op een glad verkooppraatje.

Test Consumentenbond
Op basis van de test van de Consumentenbond hebben we gezocht naar een koel-/vriescombinatie die allereerst zeer energiezuinig is, er mooi uitziet, veel ruimte biedt in het koel- en het vriesgedeelte en hoog wordt aangeschreven op het gebied van gebruiksgemak. En natuurlijk hebben we ook goed naar de prijs gekeken.

Keuze valt op Liebherr CNP 4813-22
Uiteindelijk viel onze keuze op de Liebherr CNP 4813-22, de iets duurdere, maar nóg zuinigere én ruimere broer van de CN 4813. Het koeldeel is praktisch ingericht en biedt een enorme hoeveelheid ruimte voor levensmiddelen. Ook het vriesdeel kenmerkt zich door gebruiksgemak en 3 ruime lades.

NoFrost
Bij onze oude koelkast vormde zich vaak ijs n het vriesgedeelte, waardoor de laden niet meer open konden. Daarom zijn we zo blij dat de Liebherr CNP 4813-22 is uitgevoerd met NoFrost, waardoor er geen ijsvorming kan ontstaan.

Gratis 5 jaar extra garantie
Bovendien zijn we super blij met de 5 jaar extra garantie die we GRATIS van Liebherr ontvangen. Kortom, wij zijn superblij met onze nieuwe koel-/vriescombinatie waar we nog heel veel jaren van zullen genieten!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Grote netto inhoud
  • NoFrost
  • Fraaie uiterlijk
  • Gratis 5 jaar extra garantie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E.S. 03-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

1e moest retour (productiefout) tweede bevalt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4813 NoFrost wit

Algemene score

8,0
Prachtige koel-vriescombinatie, helaas was het deurrubber van de vriezer bij het eerste exemplaar niet goed gemonteerd, goede service bij Coolblue zorgde ervoor dat de volgende dag een vervangend exemplaar bezorgd werd. Bij dit exemplaar was een tegenvaller dat bij het omdraaien van de draairichting van de deur de passing niet zo fraai is. Zou prettig zijn om een paar nylon ringetjes meegeleverd te krijgen om de hoogte van de deur goed te kunnen aanpassen. Al met al wel tevreden over het product, doet z'n werk goed en stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed afgewerkt

Minpunten

  • Geen transportwieltjes aan de achterzijde
  • Matige passing deur na verwisselen draairichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Westerhof 11-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote,overzichtelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4813 NoFrost wit

Algemene score

10,0
Veel ruimte,gemakkelijke bediening,koelt en vriest perfect, geïntegreerde handgrepen.prachtige kast.het flessenrek is zeker zeer handig.de koelkast is daarnaast zeer stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gurbe 01-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4813 NoFrost wit

Algemene score

8,0
Goede koelkast met voldoende capaciteit. Ideaal dat er voldoende licht in zit en temperatuur opgave, ipv draaien aan een wielletje. Alarm als de deur blijft openstaan.

Pluspunten

  • Veel planken mogelijk
  • Alarm bij deur niet dicht
  • Temperatuur is in C instelbaar

Minpunten

  • Liebherr prijs is stevig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.D Zoeteweij 17-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

koelvriescombinatie LIEBHERR CNP4813

Geschreven voor: Liebherr CNP 4813 NoFrost wit

Algemene score

1,0
deur vriezer sluit niet goed
deze stuitert open waneer je de deur sluit komt dan op
smal kiertje en geeft dan geen piepsignaal waar door alles ontdooit
vriezer kun je niet apart uit zetten koelkast wel

Minpunten

  • vriesdeur sluit niet goed
  • vriezer kun je niet apart uitzetten

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Uitstekend

Reageer