Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CUel 2831 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**8@g**l.com 09-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CUel 2831

Algemene score

9,0
Koel-vriescombinatie CUEL 2831-21 is een kleinere combinatie maar genoeg voor 2 personen.
Alles werkt prima alleen het licht valt wat ongelukkig uit, je kijkt recht in de lamp.
Verder geen op of aanmerkingen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Claudia 15-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven ruime koel- vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CUel 2831

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven koel- vriescombinatie van Liebherr. Veel ruimte, voldoende legplanken, prettige indeling.
Diepvries onderin is erg fijn met 2 lades. Als uitvoering de rvs / grijze gekozen, past beter in ons interieur.
Hij koelt heel goed, ziet er erg mooi uit en ook de diepvries werkt zoals het moet. Onze vorige diepvries zat boven de koelkast en al na 3 jaar sloot de diepvries niet meer goed. De rubbers sloten niet goed aan. Dit was uiteraard geen Liebherr. Nu verstandig geweest en een Liebherr aangeschaft, onze diepvrieskast van Liebherr al jaren met veel plezier in gebruik.

Pluspunten

  • formaat
  • ruimte
  • zelf in te delen
  • deur gemakkelijk om te draaien
  • stil

Minpunten

  • geen minounten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**s@k**l.nl 12-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koelvriescombinatie combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CUel 2831

Algemene score

10,0
Kwalitatief en zeer mooi koelvriescombinatie combinatie. Goed afgewerkt en een echte aanwinst in onze keuken.

Pluspunten

  • Prachtige design
  • Geweldige indeling

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R en J 11-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design zonder afdrukken van vette vingers!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CUel 2831

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit koelkast te merken aan de afwerking aan de binnenzijde, fraai design. Nadeel in onze situatie is dat de koelkast deur moeilijk te openen is vanwege de handgreep die te laag zit aan de onderkant van de deur. Openen op handhoogte gaat moeizaam wegen geen handgreep aan de lengtezijde. Voordeel is de rubberenbescherming aan de koelkast en vriesdeut zodat deze niet kan beschadigen tegen een aansluitende kast/muur.

Pluspunten

  • Fraai design
  • Rubberen bescherm stukjes op de deuren

Minpunten

  • Handgreep te laag

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny Bouwens 18-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast met mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CUel 2831

Algemene score

10,0
Ik heb deze koel/vriescombinatie gekozen vanwege het praktische formaat en het mooie design. Zeker als je je hele leven witte koelkasten hebt gehad.
We hebben nog een grote diepvries kast van Liebherr, waar we super tevreden over zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

René 28-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie zilveren koelkast met 2 vrieslades

Geschreven voor: Liebherr CUel 2831

Algemene score

8,0
Net in bezit. Ziet er mooi uit. Gebruik 'm losstaand. Gemak moet nog blijken.
Staat nog niet aan omdat de koelkast liggend is vervoerd en dan 24 uur na plaatsing pas aangezet mag worden

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Inrichting

Minpunten

  • Deur opent wat lastig

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 17-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast die waar maakt wat er beloofd wordt!

Geschreven voor: Liebherr CUel 2831

Algemene score

10,0
Wij zochten een koelkast die niet al te breed moest zijn (55 cm).
Veel keus hierin was er niet en na een bezoek aan een showroom kwamen we uit bij de Liebherr CUel 2831.
Een koelkast met een robuuste uitstraling en door de glazen platen en uitgekiende binnenverlichting is in een oogwenk te zien hoeveel er in staat, echt enorm overzichtelijk.
Gekozen is voor de edelstaallook wat een extra cachet aan de keuken geeft.
Het koelen en vriezen gaat zoals beloofd en door de bouw houdt de koelkast zijn kou goed vast wat weer scheelt in het energieverbruik.
Hiervoor hadden we een koelkast van ook een gerenommeerd merk maar de Liebherr is wat geluid betreft toch enkele klassen beter. Vooral in het begin was het wel wennen want het was net of de koelkast het niet deed, zo weinig (lees: zéér weinig) geluid maakt de Liebherr.
Voordeel is ook dat de draairichting van de deur omgezet kan worden.
Kortom: een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koelkast, zeer degelijke bouw. prima indeling.

Geschreven voor: Liebherr CUel 2831

Algemene score

9,0
We zochten een goede koelkast die in een inbouwnis moest passen (56cm). Daarnaast moest het een 2-deurs koel/vrieskast zijn, met voldoende koelcapaciteit. En ten slotte was kwaliteit belangrijk.
Hiermee kwamen we al snel uit op deze Liebherr CUel2831. Super degelijke kast, ook nog eens met een fraai rvs uiterlijk.

Pluspunten

  • degelijke koel/vrieskast
  • goede indeling
  • fraai uiterlijk

Minpunten

  • beetje ouderwets ogende temperatuur instelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ries 08-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CUel 2831

Algemene score

9,0
Goed uitziende Koelkast en hij is niet te groot past goed in de keuken.
Prijs/ kwaliteit ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

  • mooi klein koelkast
  • Veel ruimte binnenkant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ignas 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CUel 2831

Algemene score

8,0
Daar de vorige koelkast meer als 20 jaar oud was hebben we deze vervangen door dit model, wat mij was opgevallen door de uitstraling die de koelkast heeft en door het vertrouwen in het merk toch weer voor Liebherr gekozen

Pluspunten

  • uitstraling
  • degelijke kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer