Liebherr CNP 4313 wit

  • Best Reviewed mrt 2021
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 63 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNP 4313 wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GP 31-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg goede koeling en lange levensduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
Wij hadden al 25 jaar een koelkast van Liebherr, deze koelde ook nog steeds erg goed. Omdat het verbruik van de nieuwe generatie koelkasten factor 5 lager is, besloten we tot aanschaffen een nieuwe. In dit geval een koelvriescombinatie omdat de kinderen het huis uit zijn en we geen grote diepvries meer nodig hadden. De grote diepvrieskast, die nog niet zo oud was, hebben we aan onze zoon gegeven.
Wij vonden het daarnaast logisch dat we weer voor een Liebherr gingen want daar zijn we al die jaren heel erg tevreden over geweest. Deze nieuwe combinatie is met een nofrost diepvries en dat is zeker zo handig, hoeven we niet meer elk jaar de diepvries van aangekoekt ijs te ontdoen.
De koelkast is ruim genoeg en koelt toch weer iets beter dan de oude en is dus een stuk zuiniger.

Pluspunten

  • NoFrost diepvries
  • Erg goede koeling

Minpunten

  • Nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. van Elderen 24-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel/vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

10,0
een mooie en grote kast waar veel producten in passen en met goede koeling met grote groente lade, het vries gedeelte is groot genoeg als aan vullingen bij onze diepvries, wij doen onze aankoop eens in de maand vandaar dat we veel ruimte nodig hebben. De laden zijn groot dus gelukkig dat wij deze hebben kunnen kopen

Pluspunten

  • grote laden
  • Goede koeling
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hub-Margot 23-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
Ziet er heel mooi uit, is ruim en in het koelgedeelte zijn handigheidjes gebruikt die bij ander koel-vriescombi's nog uitgevonden moeten worden. Zoals de grootte van de groentela; deze is extra groot door het naar boven plaatsen van het onderste vak in de deur. Erg handig. Goede verlichting, duidelijke temperatuuraanduiding en logische knopjes voor de bediening. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • grote groentela

Minpunten

  • nog niets kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shahab 10-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een TOP Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
- Deze model heeft geen handvat maar de deuren kun je met weinig kracht openen. Ik heb bewust deze model gekozen want een koelvriescombinatie zonder handvat geeft in eerste instantie een beter uitstraling aan je keuken. Daarnaast het is ook iets veiliger voor gezinnen met kinderen. Soms komen kinderen tijdens hun spel onbewust met hoofd tegen het handvat van de koelkast.

- Het merk Liebherr voor huishoudelijke apparaten lijkt meer als het merk Mercedes of BMV binnen auto-industrie.
Als je 12 jaar in het bezit ben van dit merk wil je nooit meer naar ander merken kijken!

- Het apparaat is fluisterstil, energiezuinig, betrouwbaar met een goede uitstraling.

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hank46 17-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte indeling, mooie vormgeving

Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

10,0
Nu we onze nieuwe koel/vriescombinatie een tijdje in gebruik hebben, neemt ons enthousiasme alleen maar toe. Deze Liebherr is zeer praktisch en overzichtelijk ingedeeld. De producten in de groentelade zijn zichtbaar zonder hem te hoeven openen. De lades in het vriesgedeelte laten zich indien nodig makkelijk uitnemen. Ze hebben veel ruimte. De functie superfrost werkt supersnel. De kast heeft een strakke vormgeving die ons zeer aanspreekt. Alle bedieningsknoppen en indicatoren zijn verborgen achter de deur van het koeldeel. Het apparaat levert volgens thermometer de ingestelde koel- en vriestemperaturen. Kortom: een super koel-vriescombinatie van Liebherr

Pluspunten

  • Veel ruimte, praktische indeling
  • Werkt perfect
  • Mooie strakke vormgeving

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

th van Gilst 30-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

8,0
Mooie uitvoering strakke uitvoering. Overzichtelijke aanduiding van de ingestelde temperaturen in koelkast en vrieskast. Prettig dat de deuren precies andersom geplaatst konden worden.

Pluspunten

  • mooie strakke uitvoering
  • koelt en vries prima
  • weimnig geluid
  • goede tempertuuraanduiding

Minpunten

  • 1.5 l flessen kunnen niet rechtop staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bill46 26-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

10,0
Deze koel-vriescombinatie biedt een overvloed aan ruimte. Het koeldeel is efficiënt en overzichtelijk ingedeeld met handig flessenrek. De vriesladen zijn ruim, overzichtelijk en makkelijk toegankelijk. Beide deuren hebben een schitterende vormgeving met de hangreep in de zijkant ingebouwd.

Pluspunten

  • Veel ruimte, praktische indeling
  • No-frost-systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MP 15-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige/geluidsarme Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

8,0
De koelkast en vriezer ( koel-vries combinatie) is van het merk Liebherr type CNP4313-23. Tot nu toe bijzonder tevreden met de werking van dit apparaat (reeds enkele maanden). Product is zoals verwacht volgens de beschrijving. Degelijk, ruim, energiezuinig en stil. Na levering, Plug and play. Gebruiksvriendelijk en in onderhoud eenvoudig te reinigen. Voor de koel-vries combinatie hebben we het speciaal voor dit merk Liebherr gekozen, omdat dit apparaat een No-Frost functie in zich heeft en ik van vrienden heb vernomen dat dit bij Liebherr ook No-Frost inhoudt! Dit is erg praktisch, niet meer ontdooien. Tot nu toe geen onvolkomenheden of negatieve punten te melden.

Pluspunten

  • Ruim
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

F.C de Vries 23-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie strakke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
wij waren hard toe aan een nieuwe koelvries combi en waren meteen verkocht door deze energiegunstige koelvrieskast . Zoveel ruimte en nooit meer ontdooien . Wat een luxe .

Pluspunten

  • nooit meer ontdooien
  • fijne indeling
  • strak uiterlijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jelle 10-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product voor een prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

10,0
Bij Expert Heerenveen heb ik een Liebherr koelvries combinatie gekocht. Bij opening van de deuren straalt de kwaliteit je tegemoet. Liebherr is het topmerk voor koel en vrieskasten en dat is zichtbaar in de afwerking en alle opties die er mogelijk zijn. En dan nog een extra lange garantie om de kwaliteit nogmaals weer te geven.

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • A+++ energie zuinig
  • Verstelbare binnenkant
  • Mooi formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinier 04-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Witte halfhoge koelkast

Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
Handig ingedeelde, goed koelende koelkast. Vriesdeel doet het ook goed, maar de koelksat is niet geheel geluidloos.

Pluspunten

  • indeling
  • werking

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

L. Brouwer 02-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
De vorige koel-vriescombinatie van Liebherr was 20 jaar en werkte nog steeds, dus was de keuze niet moeilijk. Hij is mooi van aanzicht en is bijna geluidloos.

Pluspunten

  • Ziet er strak uit

Minpunten

  • Geen greep voor deuropener

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Hank46 30-10-2020

Hoezo geen handgreep? Deze koelkast heeft handgreep in beide deuren over de hele zijkant: prachtige vormgeving. Of bedoelt u iets anders met deuropener.

Reageer

J.Dijksma 26-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevredenheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
Na 20 jaar heeft mijn oude koelvries combinatie het begeven omdat we zeer tevreden waren met dit product van wegen de werking wilde weer een zelfde soort vriezer van Liebherr hebben. Ook deze nieuwe aankoop de CNP 2313-23 voldoet volledig aan onze wensen.

Pluspunten

  • afwerking
  • geruisloos goede werking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 20-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr CNP 4313-23

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

10,0
Uitstekende Koel/vriescombinatie. Koelkast en vriezer apart instellen. Voldoende ruimte, ruime groentelade, handige deur, maakt weinig geluid.
Goede keuze gemaakt, door deze Liebherr te kopen.

Pluspunten

  • No Frost diepvries
  • Energie zuinig
  • Deur alarm

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 14-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

10,0
Ruime koel vries combinatie.
Stille motor
No frost nooit meer ontdooien
groot vollume
ben er zeer tevreden over

Pluspunten

  • werkt zo als het hoort
  • geen omkijken naar

Minpunten

  • Deur draait 1,5 cm uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede uitstraling degelijke uitvoering kortom een TOP kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

10,0
Heb eerder 23 Liebherr gehad zeer tevreden .
Zijn nu verhuisd en weer voor Liebherr gekozen , de beste op koel vries gebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMAMNI ABBAS 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bijna geen geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
Ik zochte een koelkast die past met mijn kleine keuken die minder geluid heeft dan mijn oude koelkast,ik zochte echte merk die kan ik verder mijn leven volgen zonder spijt !, IK HEB VEEL GEZOCHT MAAR DE KEUZE WAS NOOIT MOIELIJK WANT IK VERTROUW OP LIEBHERR, 5 MANDEN GELEDEN IK HEB VRIJSTAND VRIEZER VAN MERK LIEBHERR GEKOCHT daarom ik heb van merk LIEBHERR dit KEER wel met trots gekozen ,ben erg blij mee.bedankt !

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jaap 21-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

10,0
Prachtige hoge en diep koel-vries combinatie. Veel ruimte en zeer zuinig. Dankzij de hoogte kunnen we nu overal makkelijk bij en niet meer zo vaak bukken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 16-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast met vriesgedeelte.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
Een ruime koelkast met vries gedeelte welke overzichtelijk en makkelijk is in te stellen.
Een nofrost systeem is prettig om erbij te hebben. Zoals ook een kinderbeveiliging en meerder interessante instellingen o.a. Sabbat-modus , en vele ander functies.

Pluspunten

  • No-Frost -
  • kinderbeveiliging
  • Sabbat-modus
  • Deur en temperatuur beveiliging
  • Geluid is vd koel en vriesged. stil

Minpunten

  • 3 vriesladen i.p.v. 4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katie 13-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
Een fijne koel-vries combinatie van een goed en vertrouwd merk. Fijn dat het koel- en vriesgedeelte los van elkaar qua temperatuur in te stellen zijn en uit te schakelen zijn.

Pluspunten

  • Veel koelruimte
  • Veel vriesruimte (3 lades)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews