Liebherr CP 4313 wit

Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CP 4313 wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marcel 31-03-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

10,0
ik vind het een degelijke koelvrieskast hij is mooi zuinig en de prijs was ook gunstig en is lekker stil en van een betrouwbaar merk die lang meegaat

Pluspunten

  • degelijk
  • stil
  • zeer zuinig

Minpunten

  • had liever een andere deurgreep willen hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michael 30-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inhoud Koelkast : Grote koelkast en een Grote Vries kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

10,0
Prachtig design het is super fijn dat de Koel kast het bovenste gedeelte is je kan er makkelijk bij is en de het vries compartiment onder, koelt zeer goed met andere woorden een aanrader voor ieder die graag een heerlijk koud biertje wil drinken wanneer je de deur opent dan zie je de digitale thermostaat met duidelijke aanduiding top ijskast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Heeze 16-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote en mooie koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

10,0
Na een korte overstap van mijn oude Liebherr koelkast naar een Samsung, zo blij dat ik weer een Liebherr heb gekocht wat een fijne en praktische indeling. En ook nog geschikt voor in een koude ruimte, aan onze inbouwkoelkast hadden we toch wat te weinig ruimte. Nu ruimte genoeg.

Pluspunten

  • Praktische indeling,
  • makkelijk te ontdooien vriesruimte
  • Koel en vriesruimte apart instelbaar
  • Werkt ook bij 0 graden omgevingstemperatuur
  • Geïntegreerde grepen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fa 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

10,0
Dit model is ruim, voelt lekker aan de buitenkant en maakt niet zoveel geluid als mijn vorige koelkast die ik na drie dagen heb geretourneerd.

Pluspunten

  • Ruim en compact formaat
  • Mooi afgewerkt en kwalitatief

Minpunten

  • Geen No Frost
  • Niet heel duidelijk hoe de gebruikerspaneel werkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**5@l**e.nl 15-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be
Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze koel-vriescombinatie gekocht, vanwege het lage energieverbruik en de indeling.
Ook het geluidsniveau is prettig

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Laag energieverbruik
  • Indeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**e@g**l.com 14-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toppie....

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

10,0
Een top koelvriescombinatie, heel veel ruimte en makkelijk om schoon te maken..👌🏼👍🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 05-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

9,0
Fijne koel-vries combi. Wat ons opviel waren de dikke deuren en 1keer ingesteld blijft de temp. constant.

Pluspunten

  • Dikke deuren
  • Koelt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**r@g**l.com 26-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

10,0
Goede voorlichting en advies gekregen. Werkt fantastisch. Wij zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dek 25-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

10,0
Zeer tevreden. Koelt goed, is gebruiksvriendelijk en veel ruimte. Top product!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Koeling
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appelhof W.C.H. 17-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel/ vriescombi CP4313-22

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

9,0
Behoeft geen verdere motivatie dit is TOP - Geweldige apparatuur als het gaat om vriezen en koelen. makkelijk in gebruik - in onderhoud - Nooit meer een ander merk.
Liebherr for live

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • makkelijk bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marja 01-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

9,0
Extra koelvriescombinatie met twee motoren waardoor de koelkast ook in de winter in een koude ruimte kan staan. Mis hier ook standaard een extra flessenrek zodat je de ruimte nog optimaler kunt gebruiken. Dat kun je er wel los bijkopen, terwijl bij andere modellen dit er wel standaard in zit. Makkelijk schoon te houden en werkt verder prima tot nu toe.

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Wit

Minpunten

  • Ik mis extra flessenrek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

maarten 14-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super zuinig

Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

10,0
Ik heb laatst 4 diepvrieskisten model GTP4656 gekocht deze zijn super zuinig, nu een koelvrieskast voor mijn zoon die de deur uitgaat.
Hier kan hij ook vele jaren plezier van hebben

Pluspunten

  • zuinig
  • mooi
  • duurzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 14-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede en perfect werkende koel vriescombinatie

Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

10,0
Na zeer goede uitleg werkt deze combinatie perfect.
De Mercedes onder de koel vriescombinatie!
Ook bij lage en hoge omgevingstemperatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo Idsinga 13-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

9,0
Een zeer mooie en gebruiksvriendelijke koelvriescombinatie met heel veel ruimte en die zeer energie zuinig is. Echt een aanrader

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • Veel ruimte
  • Stil
  • Erg zuinig

Minpunten

  • Iets duurder maar 100% waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KH 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

8,0
Er is veel ruimte in het koel gedeelte, en maar liefst 3 lades in het vries gedeelte!
Goede verlichting.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 13-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak design super koel/vries capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

9,0
Nadat onze oude Koelvriescombinatie de geest had gegeven, deze gekocht bij EP Meppel. Wat een ruimte en snel koelen en vriezen. Zeker een aanrader iets duurder als een ander merk, maar met Liebherr koop je dan ook wel goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Ruime laden
  • goede instel mogelijkheden
  • Koelkast ook ruim
  • Helder licht

Minpunten

  • kan ze nog niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LAB 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille koelvriescombinatie

Geschreven voor: Liebherr CP 4313 wit

Algemene score

8,0
Door een verhuizing waren we genoodzaakt nieuwe keukenapparatuur aan te schaffen.
Onze keus viel op liebherr, vanwege de stilte en het ruime interieur.

Pluspunten

  • ruim
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer