Samsung RB29FERNCWW - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
192 liter
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 28-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne koelkast

Algemene score

8,5
Hele fijne koelkast en energiezuinig wel in het begin erg wennen aan de indeling, maar zodra alles een plaats heeft dan is het fijn er is geen hoogte maar wel een diepte.
Ook is het fijn dat je in de deur grote flessen neer kan zetten. Ook de temperatuur die je instelt is netjes.
Apart in te stellen voor koelkast en "vlees" laden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marjan 09-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Met geluidsniveau wist ik niet wat ik moest kiezen maar hij is heel stil, makkelijk in te stellen en een plaatje om te zien met veel gemakkelijke opbergruimten, enig minpuntje is dat het flessenrek alleen opbergruimte bied voor 1 literflessen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander Kieskeurig 08-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een hele fijne koelkast. De lades en instelmogelijkheden zorgen dat je overal goed bij kan. De deuren zijn makkelijk te openen en sluiten goed. Ook het deur alarm is heel handig. De verlichting in de koelkast zorgt ook dat je overal goed zicht op hebt. Met de wieltjes onder de koelkast is deze ook goed zijn plek te zetten. De koelkast is bijna te mooi met zijn strakke design en mooie witte kleur, want de rest van mijn apparatuur ziet er nu een beetje te creme kleurig uit. De kast oogt heel duurzaam, alles aan de koelkast voelt goed, stevig en degelijk dus daar verwacht ik geen issues mee. Het enige wat nog beter zou kunnen is als hij nog ietsje stiller zou zijn. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PCV review 30-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie koel/vriescombinatie voor een scherpe prijs(dankzij retour actie). Voor het omzetten van de deurscharnieren van rechts naar links moet je enige handigheid hebben en blijkt de mogelijke kwetsbaarheid van de kabel die naar het bedienpaneel in de deur loopt. Uitschuif lade (easyslide) is handig om kleine producten achterin te kunnen pakken en terugzetten. Wil je veel grote flessen in de deur plaatsen dan heb je de RB31.. (hogere uitvoering) nodig. Op de Samsung website staat bij dit type een afbeelding van de RB31.. en niet de RB29.. Geluid is niet bijzonder stil en in een open keuken zou dit best wel eens tegen kunnen vallen. Duurzaamheid kan je zo snel natuurlijk nog niet beoordelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lincy 07-08-2016 Product paar dagen in bezit

Super tevreden

Algemene score

9,2
Ik ben super tevreden over de koel/vriescombinatie.
Hij is makkelijk in gebruik, je kunt er veel in opslaan en hoort amper dat de koel/vriescombinatie aanstaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NvR 16-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie en zuinige koelvries combi

Algemene score

8,3
Mooi design, energie zuinig en toch veel ruimte (niet zulke dikke wanden en dus ruimte verlies als bij andere vriezers). Zeer eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Amande 04-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Ik maak nu een paar weken gebruik van de Samsung RB29FERNCWW/EF. Het is een erg mooie en degelijke koelvriescombinatie met echt een hele stille motor. Praktisch indeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Radulfes 06-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Stille koel/vries combinatie met genoeg lades cq. planken waar je je spullen kwijt kan, is nog eens energie zuinig ook, vormgeving is mooi, wat ook handig is, is de temperatuurmeter aan de buitenkant. Zitten 2 thermosstaten in wat voor mij handig is omdat ik vaak van huis ben, dan hoeft de koelkast ook niet maximaal te koelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveh 06-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
de zo goed als geluidloze koel-vriescombinatie staat nu een goede week in huis.
Over de duurzaamheid kan ik dus nog niets zeggen, maar vanaf de eerste dag ben ik er heel blij mee.
Vooral ook fijn dat er aparte laden voor groente en vlees in het koelgedeelte zitten.
Dat maakt de overige ruimte echter wel zo krap dat de niet-verstelbare platen zo dicht op elkaar liggen dat je geen (saus)flesjes rechtop kunt zetten.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

harmi 05-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
voldoet aan mijn wensen, mooie vormgeving goede service duidelijke informatie op de website daarmee heb ik een goede koop gedaan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H. van den Eersten 05-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Wel wat geluid dat is jammer maar bij ons staat hij niet direct in de keuken, dus dat geeft niet. Het speciale vlees/groentevak is erg handig

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Karinvdw 04-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mooie grote koelkast en vriesgedeelte met praktische indeling en grote laden.

Ook het flessenrek en de coolzone is erg handig.

Daarnaast zit er een knop op om waarmee je als je op vakantie gaat de koelkast uit kan zetten, terwijl de diepvries aan blijft. Ook erg handig in de winterperiode als je hem als 2e koelkast gebruikt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonajans 02-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
gebruiksvriendelijk eenvoudig te installeren een hele mooie strakke design hoop dat die heel duurzaam is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

johannes1959 02-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het is een pracht apparaat waar ik hoge verwachtingen van heb.
De eerste ervaringen zijn super.
Het is mooi overzichtelijk ingedeeld. Ruim en gebruiks vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MEnschede 31-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Erg goede koelkast. Stil, ruim, energiezuinig en qua vormgeving ziet deze er goed uit. Aanrader om te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Klazebaas 29-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Pas een paar dagen in gebruik, dus eigenlijk te kort voor een goede beoordeling.
Indeling is goed over nagedacht.
Vormgeving prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fabianvandermolen 24-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Prima koelkast, groot,ruim en practisch ingedeeld. Ondanks dat het vries gedeelte even groot is als de vorige, past er veel meer in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fabianvandermolen 24-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Fijne koelkast met 2 mooie grote laden. Ook het flessen rek en de uitschuifbare plank wordt dankbaar gebruikt. Qua geluid zeer netjes. Het display op de voorkant is handig en makkelijk in gebruik. Alles wijst zichzelf bij de koelkast. Ook de vriezer is erg ruim. Daar past veel meer in dan onze vorige, ondanks dat het volume gelijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ccd2 20-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De koelkast is nu een week in bezit op zich bevalt hij prima. Het enige is dat als hij aanslaat er een hoog geluid is en dat is nou net het soort geluid waar ik een hekel aan heb. Gelukkig slaat hij niet vaak aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

laura koopmans 16-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
Een fijne koelkast met mooi vormgegeven laden en opbergruimtens. De vriezer heeft veel ruimte en de laden hebben een beveiliging. Ook handig dat er een geluidje komt als je de deur open laat staan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews