Bosch MCM4000 wit, antraciet - Reviews

8,4 Lees 14 reviews
Specificaties
Inhoud kom
2 liter
Aantal snelheden
2
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ansjah 11-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Fijne processor met een goede hoeveelheid mogelijkheden voor de prijs.
Handige opberg compartiment voor de opzetstukjes.
Heeft 2 snelheden, hard of extra hard. Met een pulse functie.
Voelt aan als kwaliteit!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
T Long 04-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prijs / kwaliteit verhouding is op en top! Ik gebruik de Bosch MCM4000 om te raspen, snijden en mengen, al deze functies doen het perfect. Het is erg simpel om het apparaat schoon te krijgen, ook belangrijk! Twijfelt u? Niet nodig, ga voor deze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Amsterdammmer 04-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Helaas geen blenderoptie, maar hakt zoals het hoort te hakken. Aanrader om in ieder geval 700 watt apparaat te nemen. Heeft ook opzetstukken voor snij en hak mogelijkheden. Tevens een praktische opberglade voor de bijgeleverde stukken.

Kan en opzetstukken kunnen in vaatwasser. Is vriendelijk en makkelijk in gebruik. Een machine die zijn mogelijkheden nakomt!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
wwenneke 28-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Een mooie degelijke machine, met genoeg ruimte in het bakje om te hakken. Vooral de inpandige accesoires op te bergen is ideaal!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Lizzke 23-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
mooi klein apparaat met dezelfde mogelijkheden als mijn oude apparaat alleen was ik een hele plank van mijn kast er aan kwijt. Ik ben er helemaal blij ermee... SUPER

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Pieter1223 10-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Hiervoor een goedkope keukenmachine gehad (2wkn) niets waard. Nu deze Bosch is degelijk, staat stevig en hakt alles keurig fijn en neemt alles in de bak mee.
Ideale opruim box aan de zijkant. Alleen jammer dat het snoer niet ergens opgeborgen kan worden.
Voor mij geen goedkope oplossingen meer, al helemaal niet ondat deze niet eens heel erg duur is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Angelique 1968 03-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Na de keukenmachine een paar dagen te hebben gebruikt, ben ik al heel enthousiast omdat hij makkelijk en veelzijdig te gebruiken is. ik hoop er nog heel lang plezier van te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sjam 02-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Prima apparaat. Krachtig, snel en makkelijk schoon te houden.
Qua grootte en mogelijkheden prima om in de keuken erbij te hebben. Kwaliteit/prijs verhouding is zeer goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Annemarie driessen 22-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Compact, alles in een apparaat, gemakkelijk te bedienen en schoon te maken mis alleen de fijne rasp

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Dojo's 19-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk en super dat alles in 1 apparaat zit i.v.m. opberglade. Zo heb je alles bij de hand en in beheer. Zijn er erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
De kippenfokker 09-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Ik heb de machine puur voor het raspen van wortels voor mijn kippen/kuikens. Voor dit doel goed geschikt, zonder teveel, voor mij, onnodige extra's.
Mooi stabiel en goed schoon te houden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Rosamada 09-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
ik had een Bosch Powermixx die ik veel gebruikte en toen deze kapot ging (door mijn eigen schuld), wilde ik zo snel mogelijk een nieuwe foodprocessor en ik kwam snel bij Bosch als een van de weinige fabrikanten die nog betaalbare en veelzijdige machines maakte. ik had geen twijfel om de 4000 te kopen en heb het gelijk gebruikte om de mengen en om te hakken. De machine werkt makkelijk en uitstekend. Nu zie ik hoe de techniek verbeterd is in ca 10 jaar. De machine is veel lichter, maar ook stabieler en het resultaat was helemaal naar wens. Ook het legen van de mengsel gaat makkelijk en het schoonmaken was ook heel fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Baz79 07-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Doet wat het moet doen, snijden en hakken. Staat stevig dankzij de noppen. Handig opbergsysteem voor het scherpe mes. Bespaar jezelf het geld voor een duurder apparaat, in combinatie met de cashback actie heb je gewoon een prima apparaat voor een hele degelijke prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
ron3001234 09-05-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,3
doet het prima voor het geld. stevig, sterk, snel , licht en zeker niet duur ziet er goed uit helemaal blij mee!!!!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende