Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Specificaties
Inhoud mengbeker
6,7 liter
Functies
kloppen en mixen, blender
Mixer functies
mixen, roeren
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef XL KVL4100S zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JS 22-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een degelijke hulp in de keuken

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Ik had al enkele jaren een Kenwood Prospero en die is echt geweldig, maar het enige nadeel is de betrekkelijk kleine mengkom van 4,5 liter. Omdat ik vaker grotere hoeveelheden deeg, botercreme, slagroom e.d. nodig heb was ik toch toe aan een machine met meer volume. De keuze viel heel snel op deze Kenwood Chef XL omdat het een solide apparaat is en de mengkom met 6,7 liter een stuk groter is dan die van de Prospero. Wat ook meteen opvalt is de bouwkwaliteit van het apparaat en de bijgeleverde accessoires. Je ziet, en voelt, meteen dat je een kwaliteitsproduct hebt gekocht. Geluidsniveau is ook lager dan dat van de Prospero. Mocht je een keukenmachine met meer dan de gemiddelde kominhoud nodig hebben dan kan ik deze alleen maar aanraden!

Pluspunten

  • solide apparaat
  • hoogwaadige afwerking
  • stevige accessoires
  • hoog vermogen van 1200W
  • volledig metalen mengkom

Minpunten

  • heel groot apparaat
  • snoer zou iets langer mogen zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Acelya 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Werkt zoals verwacht, zeer krachtig en makkelijk voor gebruik. Verder ziet het er ook mooi uit zoals in de plaatje.

Pluspunten

  • Krachtig

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Visitor 09-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Degelijke machine die uitstekend zowel brooddeeg als taartdeeg kneed en vleesbrood mengt in grote volumes. Makkelijk te reinigen en mooi design.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Voordelige koop,stevige metalen behuizing

Minpunten

  • Staat soms wat te schudden bij steviger beslag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 09-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KVL4100S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Super goede keukenmachine. Ik had hiervoor ook een Kenwood maar wat een verschil. Deze is groot, makkelijk te gebruiken, Uitstraling is ook geweldig. Doet wat een keukenmachine moet doen.

Pluspunten

  • Groot
  • Makkelijk te gebruiken
  • Makkelijk te reinigen
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ANDRE 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ROBUUST,STERK

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Gekocht dankzij de goede reviews en ook de cash back actie was aantrekkelijk. Prachtig robuust en makkelijk machine in gebruik.
Voldoet aan alle verwachtingen die ik er van verwacht

Pluspunten

  • DOET WAT HIJ MOET DOEN
  • GOEDE PRIJS VERHOUDING

Minpunten

  • BEETJE LAWAAIERIG MAAR IS TE DOEN

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joep 19-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige en goed uit ziende keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
nog niet uit geprobeerd, maar gekocht op aanraden van een vriend die er heel erg tevreden over is. vooral prijs kwaliteit was volgens hem erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 19-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef XL KVL4100

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Na een slechte ervaring met een ander bekend merk voor keukenmachines, gekozen voor deze Kenwood na het lezen van goede ervaringen.
De machine oogt degelijk en heeft vele mogelijkheden mbt accessoires die los verkrijgbaar zijn. De Kenwood is makkelijk te bedienen, heeft een grote mengkom en voldoende capaciteit. Over de degelijkheid kan ik nog niet echt een oordeel geven, dat moet nog blijken. Na een paar dagen gebruik bevalt deze Kenwood bijzonder goed.
De machine is niet echt stil, maar uit ervaring weet ik dat dit bij elke keukenmachine het geval is.

Pluspunten

  • Grote mengkom van 6,7 L
  • Genoeg vermogen voor het zwaardere werk
  • Snelheid is goed regelbaar
  • Losse accesoires verkrijgbaar
  • prijs kwaliteit lijkt mij prima

Minpunten

  • Niet echt stil,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Onno 06-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige en sterke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Apparaat had al goede reviews. En Kenwood had in brede zin goede review. Zocht een sterk en simpel apparaat dat uitbreidbaar is met andere functies.

Pluspunten

  • Sterk
  • Grote mengkom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fai 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Robust and spacious

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
We chose this product since it came with a 6.7L bowl for the mixing. It is excellent when you have guest at your place.
The body feels very robust.

Pluspunten

  • Robust bodyframe
  • Large bowl

Minpunten

  • Expensive
  • No additional accessories

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
eerst nog 15 jaar een kleine rode kenwood gehad, maar omdat ik vaak grote massa deeg moet maken heb ik bewust gekozen voor een sterke motor 1200 W en grote mengkom,
met de chef xL heb ik ook genoeg mogelijkheden om in de toekomst accessoires aan te kopen.

Pluspunten

  • sterke moter
  • grote mengkom
  • veel uitbreiding mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lesley 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine met krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
De Kenwood KVL4100S heeft een sterke basis met zijn 1200W motor.
De K-klopper, deeghaak en whisk worden standaard meegeleverd en met een scala aan mogelijke accessoires is deze keukenmachine uit te breiden tot een alleskunner.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 27-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Mooie grote kom, veel mogelijkheden, meerdere aanvullende toebehoren bij te kopen zodat machine multifunctioneel is.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Grote kom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood chef XL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Fijn apparaat. Sterk en stil. Alle onderdelen van de Kenwood major passen, dus dat is fijn. Aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed & kwalitatief in verhouding met aankoopprijs

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Goed & kwalitatief in verhouding met aankoopprijs, mooie degelijke keukenmachine voor professioneel gebruik!

Pluspunten

  • goed vermogen
  • geluidsvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bregje 21-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Superfijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Omdat ik veel in de keuken sta en ook vaak grote hoeveelheden bereid, heb ik gekozen voor de XL vanwege het formaat. Tot nu toe ben ik uitermate tevreden over deze krachtige en grote machine. Inmiddels ben ik successievelijk de overige accessoires aan het aanschaffen zoals de ijsmachine, de kleine hakmolen, de foodprocessor en pastamaker. De accessoires koppelen gaat uitermate makkelijk en met deze toevoegingen is het een zeer uitgebreide en fijne keukenmachine. Ook het design vind ik erg mooi, hij staat bij mij dan ook in volle glorie op het aanrecht.

Pluspunten

  • Degelijke, zware uitvoering
  • uit te breiden met veel accessoires
  • mooi design
  • krachtige moter
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sahel 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

werkt prima

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
Ik heb deze keukenmachine gekozen om zijn krachtige motor, zijn grote inhoud en zijn strakke en duurzame design.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kilic 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Machine voor een grote gezin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

7,0
Mooi stevig keukenmachine. Voelt solide en betrouwbaar. Grote formaat kom is fijn als je een grote gezin hebt.

Pluspunten

  • Grote Kom
  • Stevig ontwerp
  • gemakkelijke finctionaliteit

Minpunten

  • Groot kan moeilijk in een kast

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gerts 27-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfect voor brooddeeg

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
Ik maak elke week brood, deze machine kan het deeg makkelijk verwerken.
Motor is krachtig genoeg om deeg met weinig water aan te kunnen.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Makkelijk schoonmaken
  • Uitbreidbaar met veel soorten extra's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kookpeter 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Degelijk en prettig apparaat. Doet wat het moet doen. Geen frutsels, maar functioneel. Bijgeleverde gardes en accessoires zijn zwaar uitgevoerd.

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • Goed schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fineke 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Geweldige keukenmachine met krachtige motor en
door de grote kom ideaal voor grotere porties. De onderdelen kunnen in de vaatwasmachine dus ideaal schoon te houden

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Spatdeksel met vulopening

Minpunten

  • Vastzetten spatdeksel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews