Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Best Reviewed dec 2018 Kenwood Chef XL KVL4100S zilver
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Inhoud mengbeker
6,7 liter
Functies
kloppen en mixen, blender
Mixer functies
mixen, roeren
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef XL KVL4100S zilver op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
eerst nog 15 jaar een kleine rode kenwood gehad, maar omdat ik vaak grote massa deeg moet maken heb ik bewust gekozen voor een sterke motor 1200 W en grote mengkom,
met de chef xL heb ik ook genoeg mogelijkheden om in de toekomst accessoires aan te kopen.

Pluspunten

  • sterke moter
  • grote mengkom
  • veel uitbreiding mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lesley 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine met krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
De Kenwood KVL4100S heeft een sterke basis met zijn 1200W motor.
De K-klopper, deeghaak en whisk worden standaard meegeleverd en met een scala aan mogelijke accessoires is deze keukenmachine uit te breiden tot een alleskunner.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 27-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Mooie grote kom, veel mogelijkheden, meerdere aanvullende toebehoren bij te kopen zodat machine multifunctioneel is.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Grote kom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood chef XL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Fijn apparaat. Sterk en stil. Alle onderdelen van de Kenwood major passen, dus dat is fijn. Aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed & kwalitatief in verhouding met aankoopprijs

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Goed & kwalitatief in verhouding met aankoopprijs, mooie degelijke keukenmachine voor professioneel gebruik!

Pluspunten

  • goed vermogen
  • geluidsvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bregje 21-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Superfijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Omdat ik veel in de keuken sta en ook vaak grote hoeveelheden bereid, heb ik gekozen voor de XL vanwege het formaat. Tot nu toe ben ik uitermate tevreden over deze krachtige en grote machine. Inmiddels ben ik successievelijk de overige accessoires aan het aanschaffen zoals de ijsmachine, de kleine hakmolen, de foodprocessor en pastamaker. De accessoires koppelen gaat uitermate makkelijk en met deze toevoegingen is het een zeer uitgebreide en fijne keukenmachine. Ook het design vind ik erg mooi, hij staat bij mij dan ook in volle glorie op het aanrecht.

Pluspunten

  • Degelijke, zware uitvoering
  • uit te breiden met veel accessoires
  • mooi design
  • krachtige moter
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sahel 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

werkt prima

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
Ik heb deze keukenmachine gekozen om zijn krachtige motor, zijn grote inhoud en zijn strakke en duurzame design.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kilic 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Machine voor een grote gezin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

7,0
Mooi stevig keukenmachine. Voelt solide en betrouwbaar. Grote formaat kom is fijn als je een grote gezin hebt.

Pluspunten

  • Grote Kom
  • Stevig ontwerp
  • gemakkelijke finctionaliteit

Minpunten

  • Groot kan moeilijk in een kast

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gerts 27-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfect voor brooddeeg

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
Ik maak elke week brood, deze machine kan het deeg makkelijk verwerken.
Motor is krachtig genoeg om deeg met weinig water aan te kunnen.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Makkelijk schoonmaken
  • Uitbreidbaar met veel soorten extra's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kookpeter 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Degelijk en prettig apparaat. Doet wat het moet doen. Geen frutsels, maar functioneel. Bijgeleverde gardes en accessoires zijn zwaar uitgevoerd.

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • Goed schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fineke 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Geweldige keukenmachine met krachtige motor en
door de grote kom ideaal voor grotere porties. De onderdelen kunnen in de vaatwasmachine dus ideaal schoon te houden

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Spatdeksel met vulopening

Minpunten

  • Vastzetten spatdeksel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 23-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruim, groot, heel stil en sterk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
Prijs / kwaliteit is goed. Zeer mooie en hoogwaardige machine! Tal van extra's die je ook zou kunnen kopen. Gebruik dit om deeg voor brood, gebak, enz. Te maken, niet één keer teleurgesteld!

Pluspunten

  • Groot
  • Stil
  • Traploos in te stellen.

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wesle 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi robuust apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
omdat ik als hobby veel bak en ik veel voor de grote familie maak is deze keukenmachine een grote plus met zijn 6.7l bak.
Verder kwalitatief goed materiaal!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gregor 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
Stil en krachtig met optie tot veel accessoires. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Staat ook heel mooi op het aanrecht

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelyn Cratsborn 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef XL Keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
Bijzonder onder de indruk van het design, gebruiksgemak en vermogens van deze machine. Niet te zwaar eb goed op te bergen in mijn keukenla.
Tevens werd ik verrast door een bijgeleverd citruspers, die bruikbaar is op dit apparaat. Ik ben zeker van plan meerdere accessoires te gaan aanschaffen.

Pluspunten

  • Hanteerbaar gewicht
  • gemakkelijk op te bergen in mijn smalle keukenla
  • Mooi design

Minpunten

  • Erg kort snoer. Had iets langer gemogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ro 04-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

9,0
De Prijs gaf de doorslag want ik wilde deze machine al heel lang en nu was deze in de aanbieding. Omdat ik een eigen bedrijf heb is een hele goede investering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MarydeWeerd 15-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Chef XL KVL4100S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Ik vind het een super product, het voldoet aan al mijn verwachtingen. het enige nadeel is, wanneer je het apparaat op de hoogste stand zet, trilt het zijn weg over het aanrecht. Maarja, met zo'n power kan het ook bijna niet anders :)

Pluspunten

  • uiterlijk
  • power
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter C 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Keukenmachine KVL4100S Chef XL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

10,0
Prachtige machine. Lekker stabiel en krachtig. Ik heb hem gekocht voor het bakken van eigen brood. Speciaal vanwege de ruime inhoud van de RVS kom.
Hij is NIET fluisterstil maar zeer acceptabel in een keuken .Snelheid is goed regelbaar en er blijken enorm veel accessoires bij te kunnen.
Ik ga nu nog meer taarten en dergelijke maken. Mijn echtgenote doet het huishouden, IK doe de keuken en nu met nog meer plezier. Ik had voorheen een andere foodprocessor en dat was altijd knoeien en hij was te klein. Deze is fantastisch en dat voor die prijs!!!

Pluspunten

  • Sterke motor, stabiele machine
  • Traploos regelbare snelheid
  • Bedieningsgemak betreffende wisselen accessoires
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Doordacht systeem o.a. antispatdeksel

Minpunten

  • tot dusver geen negatieve beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

erkhen 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
het apparaat is eenvoudig, degelijk en duidelijk in zijn gebruik, bovendien gemakkelijk en eenvoudig schoon te houden.

Pluspunten

  • eenvoudig is gebruik
  • duidelijk
  • degelijk
  • schoonhouden

Minpunten

  • duur in aanschaf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D.keukenmachine 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4100S zilver

Algemene score

8,0
Dit uitermate geschikte leuke cadeau heeft een redelijk goede tot goede prijs kwaliteit verhouding. Ik zal dit product aanraden. Het product ziet er mooi uit en is gemakkelijk in de omgang.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews