Kenwood KVL8470S grijs

Specificaties
Inhoud mengbeker
6,7 liter
Pulse function
Ja
Variabele snelheid
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVL8470S grijs op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Garcia 01-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige kwaliteit, krachtig apparaat, makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
Na wat online onderzoek heb ik gekozen voor de KVL8470S, een krachtige machine met veel accessoires. Daarna heb ik extra accessoires erbij gekocht om pastas te maken. De machine werkt goed op hoge snelheid. De lamp maakt het makkelijk om te zien hoe ver de machine bezig is met verwerken. De bediening is heel makkelijk. Het is een groot apparaat, maar daar staat tegenover dat er ook veel in bak past. Zelfs kleine hoeveelheden kan hij makkelijk aan (bijvoorbeeld 2 eierdooiers kloppen). Iets wat niet alle grote machines aankunnen, die dienen vaak een minimumhoeveelheid te hebben. Tot nu toe geen spijt van mijn aankoop.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • verlichting
  • fijne bediening
  • veel accessoires

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wioletta 07-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot schrem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
en het werk dat ik elke dag graag doe
Ik ben er erg blij mee, het maakt mijn dagelijkse werk eenvoudiger

Pluspunten

  • grote kom
  • rustig

Minpunten

  • nee
  • nee

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Juan Carlos Garrido 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great machine, great structure, great brand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
Buy this product knowing the brand. worked with different machines until now, but the best that I ever worked with was Kenwood. so finally I could get one for myself. super happy with it and already started to work with it.

Pluspunten

  • Capacity
  • Structure
  • Quality
  • Look great

Minpunten

  • Price

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Ophorst 24-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede krachtige motor en super handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

8,0
Als je een goede keukenmachine wilt, koop deze. Krachtige motor, makkelijke hulpstukken, gewoon top. Als hobbykok moet je gewoon in bezit zijn van dit prachtige en handige apparaat. Alles wordt perfect gemimed tot een luchtig beslag. Brooddeeg en dan een 1700 Watt motor, fluitje van een cent

Pluspunten

  • Sterk en handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 23-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

6,0
Grootte inhoud, veel mogelijkheden en een stil apparaat. Nu kan ik eindelijk vooruit! Fijn dat het pakket nog verder uit te breiden is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kok 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
goede ervaring met een vorige Kenwood machine
complete uitvoering, lijkt goed voor van alles bruikbaar

Pluspunten

  • compleet
  • goede ervarig in verleden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ansje G 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Ik heb Kenwood gekozen vanwege zijn krachtige prestaties, zijn perfecte uiterlijk en de bijzondere uitbreidingsmogelijkheden.

Pluspunten

  • kracht
  • kwaliteit
  • uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Bij plaatselijke woonwinkel hele goede info gekregen en een prijs goedkoper dan op internet. Super machine met veel mogelijkheden

Pluspunten

  • Compleet
  • Krachtige motor
  • Grote mengkom 6,7 liter

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor en grote capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

8,0
De Kenwood Chef XL Titanium ziet er niet al prachtig uit, hij werkt ook perfect. Met zijn krachtige motor en grote capaciteit kan mijn uitvoering (MegaPack) vele keukenklussen aan.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • grote capaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frea 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Op het eerste moment ziet het eruit zoals verwacht. Ik hoop het veelvuldig te gaan gebruiken en veel jaren er plezier van te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, Robuust en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

8,0
Mooie veelzijdige keukenmachine met vele accessoires en mogelijkheden. Door de vele hulpstukken en zeer krachtige motor is dit apparaat een grote aanwinst in iedere keuken waar serieus gekookt wordt. we zullen nog vele jaren een enorm plezier aan deze mooie keukenmachine beleven.

Pluspunten

  • vele hulp stukken
  • krachtige motor
  • robuust en mooi vorm gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ROBIN WIJNEN 09-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Keukenmachine van kenwood is de alleskunner onder de keukenmachines. Van alle gemakken en onderdelen voorzien. Ingebouwd licht voor de mengkom is ideaal. Krachtpatser en geschikt voor alle bereidingen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 15-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Net in bezit. Stevige machine, veel mogelijkheden. Functieverandering (ander hulpstuk plaatsen) is simpel.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • sterk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gino 08-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Precies wat ik nodig had. voldoet volledig !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
Precies wat ik nodig had. voldoet volledig !!! erg veel accesoires te krijgen die goed zijn. veelzijdig apparaat dat ook nog erg mooi is.

Pluspunten

  • mooi
  • veelzijdig
  • veel accesoires

Minpunten

  • is groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

8,0
erg professioneel machine met heel veel mogelijkheden. veel extra onderdelen mooie vormgeving en staat erg stevig .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renier du Plessis 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top of the line food processor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

10,0
This machine is worth every cent. The accessories that you get alongside it make it so multi functional, which means you can almost do anything with it.

Pluspunten

  • Versatility
  • Power

Minpunten

  • Cost
  • Size

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood

Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Zoveel mogelijk en sterke motor . Gaan er mee aan de slag hoop er heel veel bak kook gemak mee te hebben

Reageer

Sebastiaan 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Wij zijn altijd bezig in de keuken op zoek naar nieuwe gezonde gerechten.
Hier komen verschillende bereidingswijzen en dus voorbewerking aan de orde.
Om niet verschillende specifieke apparatuur te moeten hebben zijn wij op de Kenwood Chef titanium XL uitgekomen.
Een uitgedacht ontwerp van hoogwaardige kwaliteit welke onze kookkunsten verder brengen.
Erg veel plezier en gemak van deze fijne keukenhulp, sinds deze aanwinst is de variatie in onze voeding toegenomen.

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken onderdelen
  • Uitgedachte accessoires
  • Design
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Bedieningsknop niet zo kwalitatief
  • Afdekkap mengschaal zou beter mogen klemmen
  • Verder geen minpunten kunnen ontdekken

Reageer

Paul - Den Bosch 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Superhandige Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL8470S grijs

Algemene score

9,0
Was eerst even bang dat het een beetje veel van het goede was, maar dit is een superhandige hulp in de keuken. Je kunt heel snel van hulpstukken wisselen en ze zijn makkelijk schoon te maken. We gebruiken hem elke dag. Voor grote, maar ook (en vaak) voor kleine klusjes. Hij kan grote hoeveelheden aan maar ook uitstekend overweg met kleine. Alle andere losse apparaten zijn inmiddels de deur uitgedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer