Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch MUM58920 beige, grijs

Vergelijkbare producten

Bosch MUM58720 grijs, rood

Bosch MUM58720 grijs, rood Best Reviewed 2 keer okt 2019
8,8 (53)
Best Reviewed 2 keer okt 2019

Bosch MUM59M55 zwart

Bosch MUM59M55 zwart Best Reviewed 6 keer jan 2020
9,1 (162)
Best Reviewed 6 keer jan 2020
Bekijk alle Keukenmachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM58920 beige, grijs op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Angiela Manca 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch MUM58920

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58920 beige, grijs

Algemene score

9,0
Ik werkte de afgelopen 6 jaar al met zelfde soort machine van BOSCH, was daar zo bij mee. Door eigen stommiteit heb ik de motor opgeblazen met kortsluiting. heb dus gauw weer dezelfde besteld! het is echt mijn beste vriend in de keuken :)

Pluspunten

  • maakt al het deeg mooi luchtig
  • eiwit kloppen is een eitje
  • makkelijk in gebruik
  • zoveel extra accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, compleet en niet te luidruchtig

Geschreven voor: Bosch MUM58920 beige, grijs

Algemene score

8,0
Ik heb deze keukenmachine nu zo'n week in bezit en heb er al cupcakes en brood mee gemaakt. Hij maakt tijdens het draaien niet te veel lawaai en is ook stabiel. De machine is ook makkelijk schoon te maken. Voor de cupcakes heb ik ook wortels geraspt, dat ging ook heel goed met de machine, hoewel er wel wat grove stukje in de rasp achter bleven hangen. In de paar keer dat ik de machine heb gebruikt, zag ik wel dat er wat beslag boven in de mengkom bleef hangen en dat bij een dunner beslag de machine wat moeite had om het goed te mengen.
Al met al zeer tevreden met deze machine!

Pluspunten

  • Niet veel lawaai
  • Multifunctioneel, compleet
  • Prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Deeg blijft wat achter boven in kom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nicolien 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58920 beige, grijs

Algemene score

10,0
In onze nieuwe keuken past deze machine perfect. En door de vele toebehoren die standaard bij de keukenmachine zitten, is hey een top apparaat

Pluspunten

  • Veel toebehoren
  • Mooi design
  • Compact
  • Geluidsarm

Minpunten

  • Toebehoren zijn andere kleur als de basis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R H Mol 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch keuken machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58920 beige, grijs

Algemene score

10,0
Eindelijk ging onze oude keuken machine kapot dus tijd voor een nieuwe ja dat werd de Bosch MUM58920 wat een top machine voor in de keuken.
Ik ben zelf kok van beroep ook deze machine zou zo maar in onze restaurant keuken kunnen staan deze veelvoudige machine is zo goed.
En hij is zo veelzijdig en met zo veel onderdelen uit te breiden voor op deze machine.
Bosch weer een top machine op de markt

R H Mol

Pluspunten

  • zuinig
  • geluidsarm
  • doet wat er van verwacht wordt
  • Goed schoon te houden
  • veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikki 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staat erg mooi op het aanrecht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58920 beige, grijs

Algemene score

8,0
eindelijk een keukenmachine aangeschaft, en hij staat ook nog mooi op het aanrecht!
niet te lomp en mooi om te zien.

Ik heb hem nog maar een aantal keren gebruikt, maar wil hem nu al niet meer missen!
Hij maakt ook een bult minder lawaai dan mijn oude keukenmachine.

Ook is het erg handig dat je hem kunt uitbreiden met van alles en nog wat.
Dus geen andere apparaten meer voor mij.

Pluspunten

  • mooi
  • uitbreidbaar
  • niet zoveel lawaai
  • snoer opbergbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lucienne 18-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stijlvolle en praktische keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58920 beige, grijs

Algemene score

9,0
De prijs kwaliteit verhouding is goed.
Simpel in gebruik en makkelijk in onderhoud.
Gewoon functioneel apparaat met een mooi design.
Ook niet teveel losse artikelen erbij die je toch niet gebruikt. En wat erbij hoort kan in allemaal in apart tasje. Heel handig !!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Heer U.H. 24-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Praktiese, mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58920 beige, grijs

Algemene score

9,0
Ik zocht een machine die niet steeds verbouwd moet worden, bij deze hoef je alleen de kop te draaien en daar passen alle onderdelen op.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Geluid valt mee
  • Goede materialen
  • Staat vast op zuignappen
  • Onderdelen kunnen in vaatwasser

Minpunten

  • Alleen in crème

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 01-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Krachtige keukenmachine met een design uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58920 beige, grijs

Algemene score

8,0
Machine net in huis. Al gebruikt voor taart en brood deeg te maken. Super! Voor het eerst een keukenmachine op aanrecht en deze neemt niet al te veel plaats in en staat ook nog eens mooi. Wil de machine ook gaan gebruiken voor smoothies. Eerder een keukenmachine gehad en daar was blender van glas. Lijkt me degelijker, maar de praktijk zal het uitwijzen. Wel makkelijk schoon te maken. Veel onderdelen zijn van aluminium, maar ook deels van plastic en hoe dat op den duur zal bevallen, weet ik nog niet. Daar twijfel ik wel over, maar bij een duurder type is dat ook niet helemaal opgelost. Deeghaken die totaal van plastic zijn zou ik echt niet aanraden. Redelijke prijs voor een mooie machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

bakgraag 23-12-2016
  • Product paar weken in bezit

mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58920 beige, grijs

Algemene score

9,0
heb deze machine nu een aantal keer gebruikt. mooi ontwerp , redelijk stil, krachtige motor. kan nog geen minpunten vinden.
waar voor je geld.

Pluspunten

  • ontwerp
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johannes 19-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Comfortabel handig licht in gebruik. Top product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58920 beige, grijs

Algemene score

9,0
Bij verschillende familieleden gezien en stond versteld van deze prachtige keukenmachine. Brooddeeg mixen, beslag, sausjes, wat een praktische groentensnijder. Door handicap aan mijn handen kan ik deze machine zelfs zelf bedienen. Hier wordt een mens blij van. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Kouwenhoven 16-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Fantastische apparaat, kan nu al niet meer zonde.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58920 beige, grijs

Algemene score

10,0
Ik heb de machine gekocht omdat ik veel gebak bak maar ook graag brood wilde bakken, en met deze machine van 1000 watt is niets een probleem.
En in vergelijking met andere machine's is hij heel goed geprijsd en dat hoef je zeker niet in te leveren in kwaliteit.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • werkt er goed
  • ook brooddeeg geen enkel probleem
  • neemt met mixen alle het deeg/beslag netjes mee.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer