Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Vergelijkbare producten

Bosch MUM57860 zwart

Bosch MUM57860 zwart
9,0 (24)

Bosch MC812W501 wit

Bosch MC812W501 wit
7,7 (24)

Bosch MUM58020 wit

Bosch MUM58020 wit
2 reviews
Bekijk alle Keukenmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 124 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robin 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantasties apparaat voor een hele mooie prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

10,0
Een perfect product voor in de keuken! je kan er werkelijk alles mee, van grote hoeveelheid deeg kneden voor brood, pizza, taartdeeg. Deeg is echt meer dan perfect na het kneden. Tot even snel kloppen van slagroom. Het snijden van groenten in fijn grof, maken van moes enz. Het persen van fruit. Het maken van smooty's, Tot vele extra's uit te bereiden, vleesmolen met vele uitbreidingen, patat schijf, groente schijf enz.
De machine is super stil en sterk.
Super te reinigen door geen nare hoekjes en vaatwasser bestendig.
Ik ben vol lof over dit apparaat. voor mij een 10 ivm prijs en kwaliteit en zijn goede werking.
Heb het product aanbevolen gekregen en werkelijk waar....super. Zal hem zelf ook zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Stil en sterk
  • goed te reinigen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

10,0
Wilde al heel lang een keukenmachine, maar vond die altijd wel prijzig. Dit is echt een goed apparaat voor een mooie prijs, zeker met de cashback actie. Meteen uitgeprobeerd om cupcakes te maken en lekkere sinaasappelsap te persen. Kan nu al niet meer zonder :-). Het gemak waarmee je het apparaat kunt bedienen en het feit dat eigenlijk alles in de vaatwasser kan is echt ideaal. Bij het maken van deeg voor cakes ed. heb je je handen vrij om zaken toe te voegen, echt ideaal.

Pluspunten

  • Bediening
  • Vaatwasserbestendig

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Garlem 31-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch MUM58243

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

8,3
Wat een fijne machine. Jarenlang de Braun KM 51 gehad. De oer-keukenmachine uit de zestiger jaren. Nu deze Bosch. Nooit gedacht dat de kwaliteit van mijn oude machine geevenaard zou worden. Dus wel.!!
Lekker genieten van deze machine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

YCLin 09-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Topper!!! Highly recommended!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

9,0
Nice device and easy to operate. I have now made 2 breads and some cookies and they both succeeded. Of course they are delicious!!! I am very satisfied with it. Highly recommended!

Pluspunten

  • good price
  • easy to clean
  • easy to operate
  • nice design
  • high quality

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Kist 03-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

slimste keukenmachine

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

8,7
Ik heb heel lang alle merken keukenmachines bekeken. Ook de beide machines Kich.. en Kenw... Die hebben een betere naam maar als je echt vergelijkt en naar het resultaat kijkt dan is de 1000 watt Bosch gewoon beter voor brood deeg en andere mix klussen blijkt uit objectieve testen. Je krijgt bovendien extra accessoires. Je bent bijna de helft van het geld kwijt wat beide andere machines kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carissa 06-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi om te zien en goed in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

9,0
Ik was eerst bang dat het apparaat er niet mooi uit zou zien maar in het echt ziet hij er goed uit! Hij heeft veel opties, o.a. citruspers, blender en een optie om groente of fruit te snijden. Tot nu toe heb ik er vooral smoothies mee gemaakt en dat gaat super!

Pluspunten

  • Stevig
  • Mooi
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Trudie 29-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

10,0
Wat een geweldige multifunctionele machine voor de prijs die we er voor betaald hebben. Jaren eerder moeten doen

Pluspunten

  • Modern
  • Eenvoudig
  • Krachtige motor

Minpunten

  • geen
  • nog niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GBR 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

prachtige keukenmachine, werkt naar behoren. is compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

8,0
kneden en mixen gaat zeer goed.
staat stevig op noppen
veel handige accessoires en ook nog uit te breiden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KR 15-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handige compacte maar degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

8,0
Machine is meteen erg prettig in gebruik. Hij is veelzijdig, degelijke kwaliteit en toch compact en een aardige prijs. Het geluidsniveau is goed ook op de hoge snelheid. soms is het even zoeken naar de juiste manier om alles vast te klikken maar uiteindelijk wijst het zich voor zich. Veel accessoires en daarmee een complete aankoop! Tip: Na aankoop (wit met rvs) zag ik op de doos dat er verschillende mooie kleuren waren in de serie, dat vond ik jammer want had mijn keuze wellicht beïnvloed. Nu vond ik terugsturen wat veel moeite met zo'n grote doos, en bovendien was het een beetje onduidelijk omdat de gekleurde versies andere typenummers / prijzen en accessoires hadden.

Pluspunten

  • compact
  • divers en zeer compleet
  • degelijke kwaliteit
  • prijs

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kookgek 09-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreid apparaat waar we alle kanten mee op kunnen

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

8,0
We hadden allerlei apparaten in de kast staan. De kasten puilden uit. Tot we ons gingen verdiepen in keukenmachines. We gingen kijken en vergelijken. Dit apparaat is voor ons de meest praktische alles erop en eraan. De andere apparaten zijn overbodig. Nu hebben we iets waar we trots op zijn.

Pluspunten

  • Mooi design
  • veel accessoires

Minpunten

  • kleine mixkom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bets Hoogstraten 23-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine Mumm 5 Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

9,0
Een prettige machine in het gebruik. Maakt weinig geluid en voldoet prima.Ook goed voor zwaarder deeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogstraten, Bets 19-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk uitvoering mooie afwerking

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

10,0
Een keukenmachine met veel mogelijkheden en degelijk onderdelen .
Een stille werking en blijft keurig op zijn plaats staan door de rubber zuignappen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katie 15-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles erop en eraan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

10,0
Nog meer net in huis. 1 ding mee geprobeerd. Ziet er allemaal perfect uit. Stevig spul. Heel veel accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

madelon 01-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat op de aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

9,0
Het is een mooie keukenmachine met een heleboel opties. Nog lang niet alles gebruikt, maar nu al heel tevreden. Veel verschillende standen en bijgeleverde accessoires.

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Laag geluidsniveau
  • Snoer kan handig in apparaat opgerold
  • Staat stevig dankzij zuignopjes

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fleur 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Keukenmachine MUM58243

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

10,0
Ik heb de keukenmachine pas 2 dagen in gebruik en ben vol enthousiasme over de compactheid van de machine en de kracht waarmee hij blendert, mixt, kneed en snijdt. Simpel en handig in gebruik en tasje met onderdelen past netjes in de kom,dus alles snel bij de hand. Alles is te reinigen in de afwasmachine en de machine doet wat hij moet doen en is daarbij ook nog redelijk geruisloos. Kortom een echte aanrader :-)

Pluspunten

  • compact
  • alles in 1 apparaat
  • makkelijk te reinigen
  • een blikvanger in de keuken
  • betaalbaar

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer krachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is zeer goed. Ook zitten er veel accesoires bij en had het apparaat een flinke korting en cashbackactie! Reeds chocolademousse ermee gemaakt en deze was veel luchtiger dan dat ik met de normale mixer voor elkaar kreeg!

Pluspunten

  • compact ontwerp
  • krachtige motor
  • veel accesoires
  • prijs/kwaliteit goed

Minpunten

  • loopt nog iets door na uitschakelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 01-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

8,0
Prachtig product, voorzien van veel accessoires, degelijke kwaliteit. Het apparaat werkt goed en kan voor diverse zakan gebruikt worden. Van het mixen van allerlei soorten deeg tot het raspen van groenten/fruit tot het maken van een vergeperst sapje of een smoothie.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sven2912 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hakken, raspen, blenden, mixen... hij doet t allemaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

10,0
Wow... wat een machine. Lang getwijfeld tussen diverse machines waaronder de K-mix en kitchenaid. De doorslag gaf de goede ervaring met mijn silentmixx mixer en de grote hoeveekheid nuttige accesoires. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en gekozen voor de mum58243. De machine komt boordevol extra's en is zeker gezien de prijs/kwaliteit absoluut onverslaanbaar.

Ik twijfelde of de machine krachtig genoeg was om zwaar deeg (brood, pasta, oliebollen) wel aankon. De kitchenaid van een maat van me schoot daarin tekort. Ik kan vertellen dat de bosch met de deeghaak zonder probleem een kilo deeg kneed. Zonder ubwrhaupt warm te lopen.

Peste, pasta, brood en vruchtensappen in een deeghaakomdraak! De machine is wat mij betreft een absolute aanrader

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Mixt zelfs zware deegsoorten
  • Veelzijdig
  • Super design, visueel en functioneel

Minpunten

  • Niet geschikt voor kokende bereidingen
  • Kleine blenderbekers niet inbegrepen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compleet en goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

8,0
Het makkelijke aan deze keukenmachine is dat hij telkens uit te bereiden is met nieuwe onderdelen, want alles van de serie past op elkaar. De blender is krachtig en de mixer heeft voldoende standen om tot het gewenste resultaat te komen. Ondanks de vele onderdelen erg makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Krachtig
  • Veel standen
  • Eventueel nog uit te bereiden

Minpunten

  • Sommige onderdelen zijn lastig schoon te maken
  • Snijschijven lastig in de snijmachine te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SN 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit

Algemene score

8,0
Ik heb deze keukenmachine nu een maand in gebruik en hij werkt super! Brood kneden is geen probleem meer!
Alle overige accessoires werken ook prima.
Gesneden groente wordt veel beter gesneden.
Superaankoop!

Pluspunten

  • Kneden
  • snijden van groente

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews