Kenwood FDP623WH wit

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,0 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden, citruspers, blender, sapcentrifuge
Pulse function
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 70 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDP623WH wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hanna 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

9,0
Veel mogelijkheden. Het product bestaat uit een blender, foodprocessor, verschillende messen om voedsel mee te snijden en ook nog een sapcentrifuge. Dat laatste is bij de meeste blenders niet het geval. Ik was daar wel naar opzoek en daarom viel de keuze op deze. Deze multifunctionaliteit is praktisch, want je hoeft maar één motorblok op te bergen. De kwaliteit doet goed en sterk aan.

Het opbergen is wel een minpunt. Het is echt een groot ding en je krijgt geen box om de schijven/messen in op te bergen. De centrifuge is wat smaller. Daardoor gaan er helaas geen hele appels doorheen, maar ik ben toch blij met deze optie. Je moet de appels in stukjes snijden. Volgens mij kun je geen ijs crushen in de blender. Dat vind ik wel jammer. Het ding maakt best veel herrie, maar niet meer dan andere blenders die ik voorheen had.

Ik moet nog best veel uitzoeken, hoe het allemaal werkt. De gebruiksaanwijzing is erg onduidelijk. Beter had Kenwood een duidelijke handleiding erbij kunnen doen in kleur met foto's en functie's. Of maak een filmpje met uitleg over alle functie's en plaats die op de site.

Buiten wat verbeterpuntjes ben ik zeer blij met deze aanschaf en de mogelijkheden! Ik kan hem zeker aanraden als je graag verse producten bereid en niet uit pakjes en zakjes wilt eten.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Sterke kwaliteit
  • Centrifuge
  • Bereiding gaat razendsnel

Minpunten

  • Geen ijs crushen in blender
  • Er passen geen hele appels door de centrifuge
  • Groot apparaat, moeilijk op te bergen
  • Herrie
  • Gebruiksaanwijzing is echt onduidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rino 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

9,0
ziet er goed uit, alle accessoires aanwezig, alles makkelijk in elkaar te zetten. Snijdt goed en is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Fijne compacte machine.

Minpunten

  • nog geen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernard 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en functioneel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

8,0
Handig met veel opties er op en er aan.
Makkelijk in gebruik / schoonmaken.
Aanwinst in de bakkeuken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeannette 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer uitgebreid veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

7,0
Complete machine voor leuk geld. Goede prijs/kwaliteitverhouding
Makkelijk schoon te houden. Opberg systeem(pje) voor alle accesoires zou handig zijn

Pluspunten

  • Uitgebreid
  • Degelijk

Minpunten

  • Losse accesoires zonder opberg mogelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessica 12-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtig alles in één aparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

8,0
Erg krachtig waardoor het resultaat goed is. Je kan er heel veel mee en toch is het makkelijk in gebruik en heb je niet teveel losse onderdelen om schoon te maken.

Pluspunten

  • krachtig
  • multifunctioneel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keukenprinses 01-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, waar voor je geld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

9,0
Het is een mooie uitgebreide machine, voor niet al te veel geld. Je kan er veel mee doen. Makkelijk in gebruik. En alles kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Niet duur voor wat hij kan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Zweden 25-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood multi talent in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

7,0
Goede kwaliteit en leuk dat er zo veel verschillende mogelijkheden op zitten. Ben erg blij met deze keukenhulp!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Snelheid
  • BPA vrij
  • Prijs
  • Functie mogelijkheden

Minpunten

  • Geen weegfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanna 20-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede processor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

9,0
Erg fijne processor en met veel opties. Ik ben ook erg tevreden over de verhouding van prijs/kwaliteit. Verder is het fijn dat er een centrifuge bij zit. Daar kun je gezonde groentesappen mee maken. Ik gebruik het product dagelijks en ben er erg tevreden hierover. Wel vind ik de handleiding wat onduidelijk. Het zou fijn zijn als er een boekje in kleur bij zat met duidelijke uitleg/demonstratie over alle hulpstukken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

anoniem 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

8,0
Ik heb deze foodprocessor gekozen omdat het een krachtige machine is met veel opties, hierdoor erg veelzijdig in de keuken te gebruiken

Pluspunten

  • veel opties
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jasper 18-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

9,0
Mooie multifunctionele machine. Wekelijks in gebruik voor allerlei doeleinden. Makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mary 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

8,0
Prima foodprocessor voor een schappelijke prijs! en een goede kwaliteit.
Zeker aan te bevelen mede gelet op alle accessoires die meegeleverd worden.

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing kan duidelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ella 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor die alles kan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

10,0
Deze foodprocessor kan alles wat je als hobbykok wenst. Het snijden/raspen/mixen etc gaat gemakkelijk. Elke functie die ik nodig heb heeft de foodprocessor. Daarnaast is de prijs kwaliteitverhouding goed. Voor een hobbykok die een goede foodprocessor zoekt voor een normale prijs is dit een aanrader.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk, wijst voor zich
  • Van alle markten thuis
  • Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CBL86 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

8,0
Mooi apparaat werkt goed zeker een aanrader. veel extra dingen er bij.
zeker een aanrader en niet heel duur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

V 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

9,0
Het apparaat is enorm veelzijdig en is inmiddels onmisbaar in de keuken. Snijden, fijnhakken, kneden of kloppen - het is allemaal geen probleem. De verschillende opzetstukken werken goed en zijn erg stevig.

Pluspunten

  • Veel hulpstukken
  • Relatief weinig lawaai

Minpunten

  • Sommige hulpstukken nemen snel kleur op
  • Handleiding had uitgebreider gekund

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

WE 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel mogelijkheden

Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

6,0
Leuk apparaat maar ik heb het gevoel dat het snel snel stuk zal gaan. Het is allemaal niet heel erg degelijk en stevig. wel veel mogelijkheden

Pluspunten

  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • niet zo'n degelijk materiaal

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Jos 01-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

9,0
Hakt simpel elk stuk voedsel fijn tot de gewenste grootte. Ook de deeg-kneder werkt prima. Veel accessoires zijn bijgesloten zodat voor alles wel een stuk gereedschap aanwezig is.
Wel is er veel kastruimte benodigd.

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Sterke motor

Minpunten

  • Lawaaiig
  • Geen opbergbox

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Precies wat ik zocht

Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

8,0
Aangezien ik al een blender heb was ik op zoek naar een apparaat waarmee ik zowel harde dingen kan fijnhakken (chocola, noten), als groenten en beslag/deeg maken. Na een online zoektocht kwam ik op deze foodprocessor uit.

Pluspunten

  • Hakt harde voedingsmiddelen.
  • Veelzijdig.

Minpunten

  • Geen op opbergdoos voor alle messen en toebehoren
  • Geen andere minpunten kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piets 12-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine kan alles makkelijk te bedienen geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine gekozen omdat hij heel verl mogelijkheden heeft voor weinig geld en het is een kenwood dat is een goed merk ik heb er meet spullen van

Pluspunten

  • Er zitten veel spullen bij
  • 1machine die veel kan
  • Makkelijk te bedienen
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen box voor de spullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Blokpoel 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

8,0
Dit is een heel veelzijdig apparaat. waar we veel plezier aan beleven.
Het is al zo gemakkelijk om de citrus pers te gebruiken.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niet tegengekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M@rc 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

nieuwe keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDP623WH wit

Algemene score

8,0
Prima compact apparaat. Veel accessoires waar je leuke dingen mee kunt doen. Ik zie er al naar uit om de eerste culinaire maaltijd meet te bereiden

Pluspunten

  • compact
  • stevig
  • prijs

Minpunten

  • veel losse dingen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews