Kenwood KMX51 rood, Metallic - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud kom
5 liter
Aantal snelheden
6
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 39 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

keukenprins 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

keukenmixer KMX51

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima aankoop, tevreden over de verwerking van deegwaren ( brooddeeg)
Broden van 500 gram exclusief water zijn goed te verwerken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne en degelijke machine. Hier ga ik zeker lang mee doen. De meest gebruikte accessoires zitten erbij. Top en mooi op mijn aanrecht.

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • Handige anti spat deksel met vulopening
  • Solide. Valt niet om

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

channie 21-01-2017 Product paar weken in bezit

super mixer

Algemene score

10,0
ideaal voor ook grote hoeveelheden brooddeeg. gebruik hem inmiddels dagelijks voor alle mix en kneed wekzaamheden

Pluspunten

  • krachtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karien 08-01-2017 Product paar weken in bezit

standmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De mixer is stevig en solide. Hij doet wat er in de productomschrijving beloofd wordt. De machine heeft een mooi uiterlijk,

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Alex 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Solide machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Professionele machine voor de thuisbankier.
Eenvoudig in gebruik. Het bereiden van jengels is een stuk eenvoudiger geworden.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Hulpstukken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

wilmaatje 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

kenwood kmx51

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heerlijk om mee te werken, en ziet ook nog eens heel mooi uit, stevig materiaal, en heel makkelijk te bedienen.Een echte aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sofie 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

grote mengkom kmix

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg tevreden met de kmix keukenmachine. Grote mengkom en is zeer stabiel op hoge snelheid. Super fijn om 2 dingen tegelijk te kunnen doen tijdens het bakken. En makelijk schoon te maken in de vaatwasser. Overal een heel fijn product. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • grote mengkom
  • veel snelheidstanden
  • mooie kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Kenwood Kmix51 heeft een Mooi design, is gebruiksvriendelijk en zwaar genoeg voor thuisgebruik. Ik ben tot nu toe zeer tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yorick 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

top keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een keukenmachine me een fantastisch design en goede kwaliteit, een gemakkelijke hulp in de keuken. ben er heel erg blij mee

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • gebruiksgemak
  • stil in gebruik

Minpunten

  • nog niet bekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maikel 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijk apparaat met voldoende opties en een goed design. Mijn vrouw wilde graag een machine die op het aanrecht kan blijven staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

karin meerwijk 25-12-2016 Product paar dagen in bezit

kmx51 handig in gebruik

Algemene score

10,0
trotse eigenaar van de kmix kmx51, wat ben ik er blij mee, handig in gebruik, lawaai valt mee, en ook nog eens een mooie aanwinst op je aanrecht. erg blij mee

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • geluid valt mee

Minpunten

  • erg zwaar om te tillen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hein 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

KMX51 Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net gekocht, Perfect apparaat, stevig, robuust, doet wat het moet doen, daar gaan we veel plezier van beleven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m 22-12-2016 Product paar weken in bezit

kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer degelijk apparaat. Mooi om te zien makkelijk schoon te maken. Een krachtige motor. Gewoon een erg prettige machine voor in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

karen 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

KMIX rood

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
snelle levering en fantastisch design. Het apparaat is zwaar en degelijk gebouwd. de motor is snel en soepel

Pluspunten

  • mooi
  • stevig

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irek Blazynski 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De apparaat is echt mooi en goede kwaliteit .Veel power.Het toestel is tevens handig in gebruik makkelijk kan in de vaatwasser .Ben er erg blij mee...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tommymm 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

KenwoodKmix51

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kwalitatief goed product met een mooi design.
Gekocht voor mijn vriendin nadat ze een goedkopere versie van een keukenmachine in bezit heeft gehad.
Je betaald wel wat meer voor deze machine, maar je merkt wel dat het de centjes waard zijn geweest.
Aardig aan de prijs, maar dan heb je ook wat voor de aankomende jaren!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kokkie 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Functioneel en mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voldoet prima en voelt degelijk aan. Grote mengkom en eenvoudige bediening. Goed in zwaar werk, maar ook in kleinere/lichter werkzaamheden.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mooi

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 13-12-2016 Product paar weken in bezit

stevig apparaat, werkt naar behoren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima aankoop, na een maand nog steeds heel blij mee. Stevig, ook voor dik deeg zoals pizza of brood deeg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tulay 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Leuke kleur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat, met mooi design. .Goede aankoop geweest!
Werkt perfect. Ziet er mooi uit ook nog.
De beste wat ik heb gehad.
Ben er heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

topper 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

keukenmachine kmix

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
werkelijk een super mooi apparaat. Zeer degelijk en doet absoluut wat hij moet doen, en zelfs beter!!

Pluspunten

  • topmachine
  • mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews