Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch MUM54020 zilver, Turkoois

8,7 Lees 14 reviews

Vergelijkbare producten

Kenwood KVL8320S grijs

  • Inhoud kom 7 liter
  • Aantal snelheden 8
  • Onderdelen vaatwasmachinebestendig Ja
Kenwood KVL8320S grijs
9,8 (5)

Clatronic KM 3647 roestvrijstaal

  • Inhoud kom 5 liter
  • Aantal snelheden 8
  • Kleuren roestvrijstaal
Clatronic KM 3647 roestvrijstaal

Clatronic KM 3636 wit

  • Inhoud kom 6 liter
  • Aantal snelheden 8
  • Kleuren wit
Clatronic KM 3636 wit

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mariela 26-06-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch

Algemene score

10,0
Super makkelijk te gebruiken. Werkt ook heel goed. Ik heb in de eerste dag een taart kunnen maken zonder geen enkele probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hiphop 29-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Mooi apparaat met veel mogelijkheden, vriendelijk in gebruik. Na lang wikken en wegen besloten om tot aankoop over te gaan. Geen spijt van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anny 16-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
werkt prima, ben blij met deze aankoop, hoop er veel plezier van te hebben en goede bak resultaten mee te behalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessica 12-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
staat stevig, maakt weinig geluid en simpel in gebruik. De kom is er groot waardoor je ook grote hoeveelheden kan maken. Echter als je juist een kleine hoeveelheid wil maken, pakt het apparaat niet helemaal alles mee in de randjes. Wel helemaal blij met deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franka 10-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Aangezien mijn oude keukenmachine het begeven heeft heb ik nu deze aangeschaft. Hij heeft sowieso een veel mooier design en heeft alle functies die ik vaak gebruik. Ik heb al deeg voor appeltaart gemaakt en dit ging prima. Heel gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Ook de raspfunctie ging prima. Blender heb ik nog niet gebruikt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch MUM54020 zilver turkoois 05-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een mooi apparaat wat gezien mag worden. Het apparaat is stil, de foodprocessor werkt na behoren. sommige groente blijven de restjes bovenop liggen. Alle onderdelen zijn stevig en degelijk. Ook de mogelijkheid om in de toekomst diverse onderdelen bij te kopen. Maakt het een aantrekkelijk apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CMeijer 05-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Ik heb het apparaat nu ruim een week en al heel wat gemaakt.
Het is gebruiksvriendelijk, en makkelijk schoon te maken.
Het designs is mooi en niet storend op het aanrecht.
Kortom...een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miek 26-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik was dringend opzoek naar een nieuwe mixer en ik ben met deze aankoop helemaal tevreden. Hij is stil en mixt prima.
En wat helemaal makkelijk is, is dat bijna alles gewoon in de vaatwasser mag. Niks meer zelf afwassen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 21-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Sinds kort trotse eigenaar. Mooi en degelijk apparaat, ben er erg blij mee! Is gebruiksvriendelijk èn mooie kleur!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 18-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine voor mijn vriendin als sinterklaascadeau. Zij heeft hier heel erg veel plezier van, als echt bakfanaat. Zeker de andere mogelijkheden die deze machine biedt zijn erg handig wat deze machine tot een echte allrounder maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.J. Jongeneel 07-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Een apparaat waar je zo mee aan de slag kan. Eenvoudig in gebruik en heel snel en makkelijk schoon te maken. En je kan hem veel zijdig uitbreiden met extra accessoires. Een mooie en krachtige aanwinst in de keuken. Hij heeft een prominent plekje gekregen. En de oven draait over uren!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

ADiepeveen 31-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Fijn degelijk apparaat dat er ook nog eens mooi uitziet. Al voor diverse dingen gebruikt omdat er zoveel mogelijkheden zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

An78 30-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Een heel handig apparaat voor de snelle bereiding van gerechten en ziet er ook nog eens geweldig uit in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LindaCW 13-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Prachtig apparaat dat heel makkelijk werkt. De mixer en deeghaak doet het erg goed en de blender is krachtig. Ook de raspen gebruik ik met plezier. Het enige dat ik mis is het echte keukenmachinedeel, dus dat je grotere hoeveelheden kan mixen en pureren. Vooral wat stevigere producten doen het niet altijd goed in de blender. Al met al super blij, al zou ik het keukenmachinemes, als dat ooit uitgegeven zou worden, direct kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer