Kenwood FPM250 Geborsteld staal - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
2 liter
Aantal snelheden
2
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 42 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marijn 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zeer compacte machine met erg veel opties en mogelijkheden. Ook zijn de onderdelen makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Veel opties
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Blenderkan is van plastic

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

janine 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
ziet er netjes uit en is goed werkend. hij heeft een mooie behuizing en heeft twee standen en een pulseknop

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Renske 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanwinst voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een kleine, maar goede kwaliteit keukenmachine/foodprocessor en heb dit in deze keukenmachine gevonden!

Pluspunten

  • Klein
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Heb er vooralsnog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Huurman 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Desing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijk om mee te werken .heel gemakkelijk .en snijd alles perfect,handig in gebruik.het model sprak ons erg aan,een sieraad voor de keuken

Pluspunten

  • Werkt erg gemakkelijk
  • Kan er alles mee doen
  • Erg kompleet
  • Leuke prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

D. Bol 30-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige keukenmachine van hoge kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een robuuste keukenmachine met een krachtige motor en veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten, prima prijs/kwaliteit verhouding en goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Veelzijdige keukenmachine
  • Krachtige motor
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruby 23-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne food processor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele fijne goed werkende food processor met verschillende spullen er bij. Ook goed schoon te maken! :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 23-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi design, prima verhouding pijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product biedt vele mogelijkheden. Door de vele opzetstukken kun je hem voor vrijwel elke bereiding gebruiken. Daarnaast is het een mooi design en heeft het een compact formaat.

Pluspunten

  • bijlevering van de diverse opzetstukken
  • compact formaat

Minpunten

  • plastic in plaats van glazen kom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra janssen 20-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij doet wat ik wil is degelijk en ziet er mooi uit
Hij maalt en raspt en snijd het eten heerlijk fijn op alle manieren de blender ben ik ook super blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

monique burggraaf 14-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

motor tot twee maal toe doorgebrand

Algemene score

3,0
de eerste maal dat motor doorbrandde was tijdens het eerste gebruik het kloppen van room. Volgens de winkel waar ik hem had gekocht kon ik niet mijn geld terugkrijgen maar werd hij opgestuurd ter reparatie. na 5 maalgebruik is de motor wederom doorgebrand, nu tijdens het mengen van bloem met boter. Ik weet niet waar de FPM 250 de 7,2mee heeft verdient.

Pluspunten

  • design

Minpunten

  • hele zwakke motor
  • brandgevaar

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Amy 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zeer compacte machine met erg veel opties en mogelijkheden. Ook de onderdelen makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Blenderkan is van plastic

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ria Aerts 27-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Het is een prachtig machine met heel veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze gekozen omdat ik het een heel mooi /goed merk vind met een goede prijs en een mooi uiterlijk. Ik heb ook andere keukenmachines van Kenwood en deze werken perfect. Nooit enige reden gehad om erover te klagen.

Pluspunten

  • Doen wat ze moeten doen
  • degelijk
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tara 23-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat doet precies waar hij voor bedoeld is en maakt het zoveel makkelijker om mijn sauzen en eten mee te bereiden.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit.

Minpunten

  • Veel losse assesoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn 22-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zeer compacte machine met erg veel opties en mogelijkheden. Ook de onderdelen makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Blenderkan is van plastic

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Katy 21-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Foodprocessor FPM250

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi compact. Alles wat je voor een gewoon "huis tuin en keuken-gebruik" nodig hebt, zit er op en er aan.

Pluspunten

  • compact

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Amira 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Kenwood keukemmachine heeft alles wat ik nodig had..
Blender, hakmolen, perser, rasper, garde alles in 1.
Helemaal geweldig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Lars 21-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Nette keukenmachine voor een zachte prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na aankoop zijn wij direct naar de supermarkt gegaan om ingrediënten te kopen om onze keukenmachine te gaan testen. Met het uitpakken van de machine kwam er geen einde aan alle accessoires die uit de doos kwam. Echt een complete machine voor een aantrekkelijke prijs.

Het gebruiken van de machine is heel gemakkelijk. met een sterke pulse en 2 krachtige standen krijg je alles super snel gehakt, gesneden of gemixt.
Wanneer je klaar bent met de machine, schuif je alle onderdelen gemakkelijk de vaatwasser in. Deze worden perfect schoon en zelfs bij het drogen helemaal zonder opgedroogde druppels.

Echt een aanbeveling!

Pluspunten

  • Stille sterke motor
  • Vaatwasmachine bestending
  • Prijs
  • Compleet met veel accessoires

Minpunten

  • Geen ingebouwde weegschaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sami 16-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Stijlvolle en degelijk blender!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stijlvolle en degelijk blender! Is er erg makkelijk te gebruiken en makkelijk schoon te maken. Prijs en kwaliteit is zeker in balans! De blender is zeer veelzijdig, je kunt er perfect smoothies mee maken, maar bijvoorbeeld ook het fijn hakken van kruiden voor een zelfgemaakte pesto gaat erg goed.

Pluspunten

  • deglijk
  • stijlvol
  • stil
  • sterk

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maria 11-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het werkt precies zoals ik verwacht had. Heel handig is ook dat de mixbeker losgemaakt kan worden van het mesje en hierdoor goed schoongemaakt kan worden.

Pluspunten

  • Goed schoon te maken
  • Mooi design
  • Niet al te groot

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 12-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijn formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima apparaat voor huiselijk gebruik , niet te groot ! Prima atributen erbij voor veel snijwerk inzetbaar en ook voor heerlijke smoothies .

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Eline 01-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het is een fijne machine die doet waarvoor ik heb gekocht heb, namelijk het maken van baby hapjes. Erg fijn dus dat de machine goed werkt en makkelijk schoon te maken is

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews