Kenwood FPM250 Geborsteld staal - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
2 liter
Aantal snelheden
2
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 63 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compacte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze keukenmachine gekocht omdat ik over de vorige kenwood ook te vreden was .Er zitten veel functies op de machine,is compact en handig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jipkraak 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne groote, kleine prijs
Heel goed apparaat. Afgelopen sinterklaas aan mijn moeder kado gedaan, en ze is helemaal blij met haar keukenmachine.
Door de vele opzet-stukken kun je eindeloos varieren in het bereiden van eten! Ik geniet er zelf ook enorm van. Top product. En dat voor een hele fijne prijs!

Pluspunten

  • Prima maat
  • Veel opzetstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renske 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanwinst voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een kleine, maar goede kwaliteit keukenmachine/foodprocessor en heb dit in deze keukenmachine gevonden!

Pluspunten

  • Klein
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Heb er vooralsnog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Huurman 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Desing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijk om mee te werken .heel gemakkelijk .en snijd alles perfect,handig in gebruik.het model sprak ons erg aan,een sieraad voor de keuken

Pluspunten

  • Werkt erg gemakkelijk
  • Kan er alles mee doen
  • Erg kompleet
  • Leuke prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marijn 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zeer compacte machine met erg veel opties en mogelijkheden. Ook zijn de onderdelen makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Veel opties
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Blenderkan is van plastic

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Maya 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Compleet apparaat. Doet wat het moet doen. Makkelijk schoon te houden.en prima prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zhanna 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine maar complete en krachtige foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een foodprocessor die niet groot is maar toch heel veel functies heeft en veel kracht heeft. Deze Kenwood is een perfecte match voor wat ik zocht. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Ik heb die maar een paar dagen in gebruik, maar Ik heb daar pindakaas, kokosboter, smoothies en gehaktballen mee gemaakt. Ook maakt de foodprocessor behoorlijk weinig lawaai. Het enige nadeel is dat er geen kleine hakmolen bij zit.

Pluspunten

  • klein
  • krachtig
  • veel accessories

Minpunten

  • ik mis hakmolen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arco 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie compacte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie compacte machine die eenvoudige te bediening is met de juiste hulpstukken voor het bereiden van diverse maaltijden (geen onnodige hulpstukken). Bovendien zijn de onderdelen en hulpstukken makkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • nog geen negatieve ervaring mee gehad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

topper

Algemene score

10,0
wij eten altijd met feestdagen een gerecht die goed moet worden gemalen. er zijn al 2 machines kapot gedraaid op dit gerecht , maar deze machine had een sterke motor met een grote mengbak wat voor ons gerecht ideaal en snel was.

Pluspunten

  • sterke motor
  • grote mengbak
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dana 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg fijne blender, met veel mogelijkheden. Erg blij dat ik deze blender heb gekregen. Ik gebruik hem voor werkelijk alles!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ERM Zegers 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, van alle gemakken voorzien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat heb ik lang gezocht naar een goede, betaalbare, food processor. Eindelijk heb ik met de FPM250 gevonden wat ik zocht! Echt een top apparaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Compact en zeer gebruiksvriendelijk. Goede kwaliteits - prijs verhouding. Zeer zeker aan te raden. Makkelijk schoon te maken,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romana 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een apparaat met vele mogelijkheden voor een goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een aardig compact apparaat met vele mogelijkheden dat er degelijk uitziet. Goede prijs- kwaliteitverhouding.

Minpunten

  • heel veel hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ceejay1990 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de Multipro bij Wehkamp aangeschaft. Kan over het gebruik nog niet zoveel kwijt, aangezien ik m pas 1 keer gebruikt heb voor het maken van een smoothie. Ik vind het design erg mooi en de blender werkt super.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Design

Minpunten

  • Gebruik plastic

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lilian 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooi formaat, genoeg accesoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat. nog niet volledig getest. Echter hij ziet er mooi uit. Staat permanent op de aanrecht en hierdoor ziet hij er mooi uit.
Genoeg accesoires. Eerste bereiding ging soepel. Aanrader!

Pluspunten

  • Mooi vormgeving
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • genoeg inhoud
  • compact met genoeg accessoires

Minpunten

  • nog geen, kwaliteit moet nog blijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma Hess 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat

Algemene score

8,0
Fantastisch apparaat deze ga ik heel vaak gebruiken. Ook fijn dat je een blender en een citruspers erbij hebt scheelt ruimte omdat je deze apparaten dan niet apart hoeft aan te schaffen.

Pluspunten

  • krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

pp1993 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had een keukenmachine nodig die niet al te duur was. (aangezien ik hem niet al te vaak zal gebruiken). Deze kwam als beste uit de test en doet tot nu toe nog zeer goed z'n werk.

Pluspunten

  • goedkoop
  • multifunctioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenwood multipro compact 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Ik heb het nu 1 keer gebruikt en vind het nou al heel goed werken. Ben er erg blij mee. Allemaal verschillende mesjes, erg handig. Je kan er echt van alles mee doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.brosky 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kerstcadeau

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Nog niet kunnen proberen, wordt cadeau gedaan met Kerst. Mijn dochter had deze uitgezocht. Ik hoop dat hij gaat bevallen

Pluspunten

  • Compact
  • Alles in een

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. C. Prince 22-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

aankoop foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Compact en handzaam formaat. Krachtige motor; verschillende snelheden.
Na jarenlang deze foodprocessor naar volle tevredenheid gebruikt te hebben, hield hij er plots mee op. Gelukkig was hetzelfde type nog te koop tegen een redelijke prijs. Inmiddels heb ik mij eenzelfde apparaat weer aangeschaft.

Pluspunten

  • accuraatheid
  • deskundigheid
  • degelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews