Siemens GI18DA65 - Reviews

Best Reviewed jan 2017 Siemens GI18DA65
Best Reviewed januari 2017
Specificaties
Model
tafel
Energieklasse
A++
Netto inhoud
97 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ikke 08-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
mooie vriezer. veel opbergruimte. heerlijk die doorzichte lades, dat waren we niet gewend. iedere lade zijn eigen bestemming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 01-03-2017 Product paar maanden in bezit

Gebruiksvriendelijke en logische vriezer

Algemene score

9,0
Dit is een prima vriezer. Goed op temperatuur. Display en lichtsignalen geven duidelijk en intuïtief aan hoe en of de vriezer naar behoren werkt. De vriezer heeft weinig last van aanvriezend vocht en als per ongeluk de deur open blijft staan wordt je daar met een pieptoon op gewezen. Al met al een prima vriezer.

Pluspunten

  • Stil
  • Intuitieve bediening

Minpunten

  • lades zijn net te ondiep voor een grote pizza

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ot 13-02-2017 Product paar dagen in bezit

prima inbouwvriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede vriezer, energiezuinig, transparante lades (makkelijk om te zien wat er in zit) handig laatje bovenin voor bijv. kruiden. Ideaal om in 1x grote hoeveel in te vriezen d.m.v. Superfrost. Erg praktitsch zijn de zelfsluitende scharnieren, kortom heel veel gemak!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 28-01-2017 Product paar maanden in bezit

ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben voor deze vriezer gekozen omdat hij 4 lades heeft. Goede handgrepen aan de lades.
Diepere en minder diepe lades waardoor je goed overzicht houdt.

Pluspunten

  • 4 lades
  • verschillende diepte in de lades
  • degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-01-2017 Product paar maanden in bezit

Grote vriezer

Algemene score

8,0
Prima inbouw vriezer. Indeling is een beetje wennen, maar wel ruim en handig. Ook de aanwezige functies (Snelvriezen bv) werken prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Soester 04-01-2017 Product paar maanden in bezit

genoeg laden in dez vriezer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke ruimte om mijn producten in te bewaren, net dat ene laatje meer is zo fijn. Ook de Siemens oven erboven is nu precies de juiste hoogte. Hij is stil en makkelijk schoon te maken. Prijs kwaliteit is echt super.
Goed product.

Pluspunten

  • genoeg laden
  • mooie hoogte
  • fijne schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nell 23-11-2016 Product paar weken in bezit

snelle vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben heel blij met deze vriezer: geluidloos, veel ruimte, snelle invrieslade en speciaal vak voor vlees.
Heel zuinig in gebruik en makkelijk in te bouwen. Ik mis alleen gebruiksaanwijzing deurophanging.

Pluspunten

  • geruisloos
  • efficiente ruimte

Minpunten

  • geen gebruiksaanwijzing inbouw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dekker 17-07-2016 Product paar weken in bezit

Fijne compacte koelkast

Algemene score

8,3
het is een prettige compacte koelkast. de koelkast is mooi te combineren met de andere siemens producten en wanneer ik hem open heb is het een plaatje. min punt is de indeling; doordat de koelkast wat klein is moet je goed opletten hoe je je producten in pakt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Miranda 15-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goede ruime vriezer

Algemene score

8,7
Een verademing vergeleken met onze vorige vriezer. Vier ruime lades, top! Past prima onder onze Siemens koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 10-07-2016 Product maand in bezit

Veel ruimte, logische indeling

Algemene score

8,0
Het is een grote vriezer die een logische indeling heeft. Bij het openen van de deur wordt de LED verlichting automatisch geactiveerd. Als de deur te lang blijft openstaan wordt je via een geluid signaal hiervan op de hoogte gebracht. Via een soft-close systeem wordt de deur gesloten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ikke 08-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
ideale vriezer. handige doorzichte lades, zodat je precies kan zien wat in welke lade zit. mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina 04-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
De vriezer heeft een ruimtebesparende indeling, vriest geweldig snel, ook eenvoudig te regelen. Het apparaat is ook gemakkelijk schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

romeolima 28-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Voor het formaat van deze inbouw diepvries geeft hij toch veel ruimte. Tevens maakt het lage energieverbuik deze diepvries in deze dure tijd erg aantrekkelijk.
We vinden de stille motor een mooie bijkomstigheid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
rdenkers 12-07-2015

graag zou ik van u willen weten of deze volledig integreerbaar is dus als het deur paneel eropuit je verder niks van de vriezer ziet . Wil deze namelijk aanschaffen .

Reageer

RobertLent 25-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Goed en gebruiksvriendelijk apparaat met een efficiënte indeling. Een paar dagen in gebruik en helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeer tevreden vrouw 31-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Handige indeling, snel op temperatuur ook goede snelvriesmogelijkheid met automatische uitschakeling, heel eenvoudig te bedienen en gewoon een mooi design van binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr Arts 29-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
mooi formaat met goede indeling, apparaat is zeer stil en heeft ook een soft close wat erg handig is. tot op heden zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Schakel123 02-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mooi design. Het is goed te zien wat in welke lade zit. Voor een inbouwvriezer heeft dit model lekker veel ruimte.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Freek V72 07-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Door de doorzichtige laden zijn de producten makkelijk weer te vinden zonder eerst alle laden te openen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

donkervoorta 06-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Het app vriest uitmuntend je hoort hem niet goede indeling duurzaamheid niet bekend heb hem nog maar een paar weken Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud jonckers 22-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Mooie compacte en degelijke vriezer met goede vakindeling.
Apparaat pas een paar weken in gebruik en kunnen daarom nog geen indruk geven van de duurzaamheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews