Siemens GI18DA65 - Reviews

8,9 Lees 18 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nell 23-11-2016 Product paar weken in bezit

snelle vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben heel blij met deze vriezer: geluidloos, veel ruimte, snelle invrieslade en speciaal vak voor vlees.
Heel zuinig in gebruik en makkelijk in te bouwen. Ik mis alleen gebruiksaanwijzing deurophanging.

Pluspunten

  • geruisloos
  • efficiente ruimte

Minpunten

  • geen gebruiksaanwijzing inbouw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dekker 17-07-2016 Product paar weken in bezit

Fijne compacte koelkast

Algemene score

8,3
het is een prettige compacte koelkast. de koelkast is mooi te combineren met de andere siemens producten en wanneer ik hem open heb is het een plaatje. min punt is de indeling; doordat de koelkast wat klein is moet je goed opletten hoe je je producten in pakt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Miranda 15-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goede ruime vriezer

Algemene score

8,7
Een verademing vergeleken met onze vorige vriezer. Vier ruime lades, top! Past prima onder onze Siemens koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ruud 10-07-2016 Product maand in bezit

Veel ruimte, logische indeling

Algemene score

8,0
Het is een grote vriezer die een logische indeling heeft. Bij het openen van de deur wordt de LED verlichting automatisch geactiveerd. Als de deur te lang blijft openstaan wordt je via een geluid signaal hiervan op de hoogte gebracht. Via een soft-close systeem wordt de deur gesloten.

Review criteria:

Goed
Goed
ikke 08-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
ideale vriezer. handige doorzichte lades, zodat je precies kan zien wat in welke lade zit. mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ikke 08-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
mooie vriezer. veel opbergruimte. heerlijk die doorzichte lades, dat waren we niet gewend. iedere lade zijn eigen bestemming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ina 04-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
De vriezer heeft een ruimtebesparende indeling, vriest geweldig snel, ook eenvoudig te regelen. Het apparaat is ook gemakkelijk schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
romeolima 28-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Voor het formaat van deze inbouw diepvries geeft hij toch veel ruimte. Tevens maakt het lage energieverbuik deze diepvries in deze dure tijd erg aantrekkelijk.
We vinden de stille motor een mooie bijkomstigheid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
RobertLent 25-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Goed en gebruiksvriendelijk apparaat met een efficiënte indeling. Een paar dagen in gebruik en helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Zeer tevreden vrouw 31-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Handige indeling, snel op temperatuur ook goede snelvriesmogelijkheid met automatische uitschakeling, heel eenvoudig te bedienen en gewoon een mooi design van binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
dhr Arts 29-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
mooi formaat met goede indeling, apparaat is zeer stil en heeft ook een soft close wat erg handig is. tot op heden zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Schakel123 02-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mooi design. Het is goed te zien wat in welke lade zit. Voor een inbouwvriezer heeft dit model lekker veel ruimte.

Review criteria:

Goed
Goed
Freek V72 07-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Door de doorzichtige laden zijn de producten makkelijk weer te vinden zonder eerst alle laden te openen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
donkervoorta 06-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Het app vriest uitmuntend je hoort hem niet goede indeling duurzaamheid niet bekend heb hem nog maar een paar weken Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ruud jonckers 22-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Mooie compacte en degelijke vriezer met goede vakindeling.
Apparaat pas een paar weken in gebruik en kunnen daarom nog geen indruk geven van de duurzaamheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
nexxo25 03-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De vrieskast beschikt met vier laden over ruim voldoende capaciteit voor een huishouden met twee personen. Volgens de specificaties gaat het apparaat zuining met energie om.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Dix1976 27-11-2014 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
De vriezer heeft veel ruimte, vriest produkten snel in. Ook belangrijk, de vriezer is super stil. Ook bijgesloten koelelementen voor onderweg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Edwin Vlierman 20-10-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
In combinatie met Koelkast KI24RA61 gekocht.
Laden zijn wat smaller dan zijn voorganger maar ja de isolatie moet ergens vandaan komen. Prima vriezer. Staat vrijwel tegen de muur maar de deur kan gewoon ver genoeg open om de laden te openen. Ik zou niet weten wat er nog beter kan. Tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed