Siemens GU15DA55

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A+
Netto inhoud
98 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GU15DA55 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ellenpu 12-06-2019

Goede vriezer, maar veel te veel lawaai

Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

6,0
Deze vriezer heb ik nu een aantal jaren in het bezit. Deze werkt naar behoren maar heeft een groot nadeel. Deze maakt ontzettend veel lawaai. Dat is erg vervelend in een open keuken. Toen hier een monteur aanwezig was en ik ernaar vroeg gaf deze aan dat dit normaal is voor energiezuinige producten, deze zouden meer geluid maken. Ik vond dat een ongeloofwaardig verhaal.
Ik zou -ondanks dat deze goed werkt- deze nooit meer nemen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nico R 04-02-2019

Zelfsluitend

Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

10,0
Nu een paar maanden in gebruik. De vorige was ook een Siemens en was 23 jaar oud.
Beste van deze: ZELFSLUITEND. de vorige stond per ongeluk wel een open.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

andrekruk 13-07-2018

Onzichtbaar vriesgemak

Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

10,0
De vriezer is onderdeel van mijn nieuwe keuken en is in een van de kasten van het kookeiland weggewerkt. Als het helemaal stil is in huis hoor ik de vriezer af en toe zachtjes, zonder dat het ooit storend wordt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

CarlaKees72 28-06-2019

Optimale vriezer

Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

8,0
Ten opzichte van het oude model is deze vriezer duidelijk verbetert, de bediening aan de bovenzijde, elke lade wordt apart gevroren. De binnenruimte is optimaal benut! Zeer tevreden! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

R vd W 28-02-2019

Prettige vriezer

Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

8,0
Deze vriezer gebruiken wij sinds december. Werkt fijn, de capaciteit is zeer goed terwijl hij slechts één onderkast in beslag neemt van de keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dick1807 25-02-2019

Eerste beoordeling onderbouw vriezer

Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

10,0
De vriezer is plm. 1 maand geleden geplaatst in m'n nieuwe keuken en die eerste maand van gebruik bevestigt dat we een hele goede keuze hebben gemaakt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

vriezer met "geheime ruimte" 09-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

verrassend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

10,0
Onder de derde lade zit nog een extra ruimte.
Dit had ik niet verwacht en het was zeer verrassend.
Handig voor koelelementen/ijsblokjes of kleine voedselpakketjes.

Pluspunten

  • extra ruimte onder derde lade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LaLignea 10-12-2017

Ruime lades

Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

8,0
Deze vrieskast heb ik nu zo'n twee weken in huis. De ruimte van de lades is mij erg meegevallen. Je kunt er veel in kwijt. Prettig is ook dat de lades doorzichtig zijn.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Koken 13-11-2017

Fijne vriezer

Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

10,0
Mooie lade in de vriezer, en mooi geruisloos, staat in een open keuken, dus fijn dat je de vriezer niet hoort, uiterst te vreden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arjan 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel vriesruimte voor een klein model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

9,0
Deze vriezer is voor onder het aanrechtblad, daardoor is hij niet heel groot. Voor dit formaat kan er verrassend veel in.

Pluspunten

  • ruime lades
  • stil en zuinig
  • vriest nieuwe dingen snel in
  • eenvoudig in te stellen

Minpunten

  • klein model voor onder het aanrecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van Velsen 13-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Compacte vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

9,0
Deze vriezer is zeer compact. De laden zijn overzichtelijk in te delen met de producten om in te vriezen. In een oogopslag kan je bij het uittrekken van de laden de producten waarnemen.

Pluspunten

  • overzichtelijk de laden vullen
  • handig voor inbouw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter 13-11-2016
  • Product paar weken in bezit

stil en praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

9,0
uitstekende oplossing voor het combineren van een zo groot mogelijke koeler in je keuken en toch een pracht onderbouw vriezer, stil en praktisch

Pluspunten

  • onderbouw
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brinkie 09-09-2016

prima vriezer. 3 volwaardige vriesladen.

Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

8,0
Prima product. 5 jaar geleden dit product ook aangeschaft. Ga hem opnieuw aanschaffen.
Duur van de scharnieren was een aandachtspunt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peacock1948 23-04-2016

Pracht energiezuinige vriezer

Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

8,0
Ter vervanging van een Siemens vriezer. Gemakkelijk te vetvangen want maatvoering t.o.v vorig apparaat is gelijk
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

edwardkok 17-04-2016

Vrieskast

Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

8,0
Prima vrieskast, voldoet aan verwachting.
1 Minpuntje onder onderste lade bevindt zich nog een extra ruimte voor bijv een coolpack. Om deze te kunnen pakken moet eerst lade worden uitgetrokken.
Voor ons geen probleem omdat voor ons de laden voldoende zijn.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Prinnies 25-03-2016

Gewoonweg een prima vriezer

Geschreven voor: Siemens GU15DA55

Algemene score

10,0
Heb deze vriezer nu een jaar in gebruik en ben er erg tevreden mee. Werkt tot nu toe probleemloos en er groeit weinig ijs aan. Lades schuiven goed en zien er keurig uit. Handig dat er onder de onderste lade nog een groot vak is, waar je ook spullen in kunt leggen. Gewoonweg een prima vriezer.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Erik 01-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goede vriezer, nooit problemen mee. Makkelijk te ontdooien. Past veel in.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Patrick 07-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ideale vriezer. drie ruime lades, vriest erg goed en onder de onderste lade zit nog een vakje verborgen, die kwamen we pas later tegen. Ideaal dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reijger 25-09-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
prima inbouw vrieskastje. Precies voldoende ruimte om een kleine hoeveelheid brood, vlees, vis, pizza's en frites te bewaren. Mooie diepe lades van degelijke kwaliteit. Kortom een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siemens onderbouw vriezer GE15DA55 13-09-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Wat een ontzettend handige vriezer. Het model is klein genoeg om extra in je nieuwe keuken te laten plaatsen zonder dat je die ruimte mist aan bv kastruimte. De vriezer is handig te bedienen. De laden schuiven soepel en zijn stevig. de vriezer is vrijwel geluidloos en energiezuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews