Liebherr IGN 1664 Premium NoFrost

Specificaties
Energiebesparing
Nee
Deurscharnieren
rechts
Aantal plateaus/lades vriezer
4
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IGN 1664 Premium NoFrost op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel de Ruiter 17-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk; NoFrost!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IGN 1664 Premium NoFrost

Algemene score

8,0
Ik heb deze vriezer specifiek gekozen om de NoFrost-functie. Die is schaars bij inbouwmodellen, in elk geval in deze maat. We gaan afwachten of hij zijn hoge aankoopprijs waarmaakt. Hij voelt wel stevig en goed gebouwd. De inbouwinstructies waren wat karig, ook het on-line filmpje was niet altijd even duidelijk, er ontbraken details. Toch is het prima gelukt.

Pluspunten

  • NoFrost
  • stevig ontwerp

Minpunten

  • duur
  • niet superzuinig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Albert 06-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IGN 1664 Premium NoFrost

Algemene score

9,0
In onze nieuwe keuken hebben we weer voor een liebherr vrieskast gekozen. Stil, Solide en Betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hetty Menzel 10-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille vriezer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IGN 1664 Premium NoFrost

Algemene score

9,0
Liebherr producten zijn niet goedkoop, maar je hebt wel waar voor je geld. De vriezer, die we gekocht hebben, hoor je niet en is snel op temperatuur. De softclose deur is geweldig, ik weet nu , dat hij altijd dicht gaat. We hebben hem nog niet zo lang, maar ik hoop , dat de no frostfunctie ook houdt wat beloofd is.

Pluspunten

  • stil, lage Db.
  • no frost.
  • softclose deur.
  • 2 + 5 jaar garantie.

Minpunten

  • aan de prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marc 26-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

NOfrost inbouwvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IGN 1664 Premium NoFrost

Algemene score

8,0
Degelijke inbouwvriezer. Fijn die softclose deur. Liebherr weer gekozen omdat onze vorige grote losstaande vrieskast ook Liebherr was en deze na 15 jaar nog steeds perfect functioneerde. Kwaliteit dus. Kon kiezen uit vriezers met 3 of 4 laden. Dacht met 4 laden beter af te zijn maar dan zijn in deze vriezer, praktisch gezien, de laden net niet hoog genoeg om bv een brood rechtop in een la te leggen. Rechtop hadden er dan 2 broden in 1 lade gepast. Nu niet. Mis ook verlichting, niet op gelet bij aanschaf. En nofrost is natuurlijk perfect, nooit hoeven te ontdooien is heel fijn.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • nofrost
  • softclose deur

Minpunten

  • geen verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M Brouwer 31-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne vriezer

Geschreven voor: Liebherr IGN 1664 Premium NoFrost

Algemene score

7,0
Fijne vriezer makkelijk bedienbaar geeft weinig geluid en geen ijsvorming meer. Een minpunt is dat de la van de vriezer ondiep is hierdoor passen er maar 2 broden in 1 la

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

C. de Lange 11-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IGN 1664 Premium NoFrost

Algemene score

9,0
gekozen voor de betrouwbaarheid en levensduur van het merk Liebherr,
Niet behoeven ontdooien is heel erg prettig en vergemakkelijkt het schoonmaken van de kast. Praktisch geluidsloos en toch een ruime vrieskast.

Pluspunten

  • ruim
  • niet behoeven ontdooien
  • geen geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.de Groot 03-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en prima apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IGN 1664 Premium NoFrost

Algemene score

10,0
no frost is aan te bevelen dit werkt uitstekend en de bakken zijn lekker ruim en overzichtelijk. Ik ben blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • no frost
  • degelijkheid
  • geluidsarm

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 26-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel mooi en luxe apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IGN 1664 Premium NoFrost

Algemene score

9,0
Hij ziet er mooi uit, werkt goed en is stil. Ook energiezuinig en we hebben een alarmsignaal als de deur te lang open is.

Pluspunten

  • Mooi
  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.F. Ram 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein formaat met veel ruimte

Geschreven voor: Liebherr IGN 1664 Premium NoFrost

Algemene score

9,0
Een van de weinige A++ met vier laden, inbouw met NoFrost. In samenspraak met de leverancier Expert tot deze waardevolle aanschaf gekomen. De meerkosten tov andere apparatuur zeker waard! En let op tot 7 jaar garantie op dit Topmerk vriezer.

Pluspunten

  • A++ met vier brede laden
  • compacte inbouw slechts 97cm. hoog
  • 7 jaar garantie
  • handige anti-lek ijsblokjes houder

Minpunten

  • beetje meer geluid bij nieuwe opstart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer