Siemens GI81NAC30

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
211 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GI81NAC30 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Selliej 31-08-2018

Erg ruim!

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Lades in verschillende hoogtes, wat erg handig is. Op de laatste lade na zijn alle lades ook diep, wat erg handig is!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

feey 30-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handige lades, ruim, geordende indeling

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
het product is zoals verwacht. goed, handig en geordende indeling. handig als extra vriezer. handige lades waar van alles in past. zelfs pizzadozen

Pluspunten

  • ruim
  • handige lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincenza 18-06-2020

Ruime vriezer

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

8,0
Ruime vriezer, maar maakt af en toe veel geluid [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sven 09-06-2020

Nooit meer ruimte tekort!

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Wat een bakbeest en wat een ruimte. Heerlijk zo'n grote en ruime vriezer. Echt een verademing als je een paar vrieslades in de koelkast gewend ben. Handige lades en bakken, vriest goed en maakt weinig geluid. Daarnaast ook een mooi apparaat (al zie je er maar weinig van ;-)). We zijn er blij mee! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tevreden gebruiker 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

8,0
Heerlijk ruime diepvries waar je al je spullen prima kunt invriezen en door de vele lades en klapdeurtjes heel overzichtelijk.

Geluidsniveau is zeer acceptabel en vriest lekker snel

nu sinds 3 weken in gebruik

Pluspunten

  • vriest snel
  • ruimte
  • prijs

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zwak punt in de construct 25-05-2020

Fijne vriezer, matige constructie

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

6,0
De vriezer bevalt goed, hij is snel op temperatuur. Heeft veel ruimte.
Echter min punt is de matige constructie van de bovenste klep deksels. Deze is zo gepakt dat wanneer in een onbewaakt ogenblik de klep nog openstaat wanneer de deur dicht gaat de scharnieren gelijk afbreken. Ik zou hier een andere constructie op bedenken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

A. Taha 22-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eerste indruk is zeer positief! Veel ruimte en erg still.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

8,0
Nog maar een aantal weken aangeschaft, maar nu al erg blij mee. Wat een ruimte! En voor een vriezer is hij uiterst zuinig!!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Nauwelijks te horen
  • Vriest uitstekend
  • Erg makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Ik kan niets bedenken vooralsnog

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 07-05-2020

Koude stilte..

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
superstil, ijskoud, ruim, mooie grote lades in het midden, duidelijk alarm als de deur niet sluit.. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Freek 23-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote ijskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

8,0
Prima apparaat, veel ruimte, en enkele grote "big boxes". Werkt prettig, kan er echt heel veel in kwijt.

Pluspunten

  • ruimte
  • big boxes
  • energiezuinig

Minpunten

  • bovenste bak is een klep.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bighank 09-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer, goede kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

9,0
Erg fijne, ruime vriezer. Heel veel ruimte. Handige grote vakken. Hogere vakken hebben prettige handige deuren.

Pluspunten

  • Groot
  • Vriest goed

Minpunten

  • Hard alarm
  • Geen verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Verploegen 08-03-2020

Heerlijk ruime vriezer

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Met een gezin met 5 personen kun je eigenlijk niet om deze vriezer heen. Zo fijn dat je al je diepvries boodschappen en bijv. brood voor de hele week in één apparaat kwijt kunt [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Janssen 23-02-2020

Prima apparaat!

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

8,0
Geweldig grote vriezer met veel handige lades. Enige nadeel is dat er geen binnenverlichting in zit. Maar met voldoende verlichting in de keuken geen probleem. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dennis 05-02-2020

Inbouw vrieskast

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Wederom een super apparaat. Dit is het enige apparaat waar wij tot nu toe 1 klein minpuntjes over hebben. En dit is dat er geen verlichting in de vrieskast zit. Voor de rest een prima, veel opberg ruimte, vries top, en geeft meteen alarm als de deur een tijdje open staat. (handig voor de vrouw) Perfect. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Daisy 05-02-2020

Top vriezer

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
We hebben sinds kort een nieuwe keuken. We hebben hierbij meerdere apparaten van Siemens aangeschaft, waaronder deze ruime vriezer. 178 cm hoog. Veel opbergmogelijkheden. Vriest heel erg goed. Mooi uiterlijk. handige alarmknop als de vriezer te lang open staat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 20-01-2020

Fantastisch

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Super mooi apparaat. Geen ijsvorming praktisch grote lades [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hamza 13-01-2020

Goed

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Goed, het is groot genoeg en alles past erin. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Albert 13-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inbouwvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Grote vriezer, degelijk. Veel ruimte in laden en vakken. A++ zuinig in stroomverbruik. goed en mooi in combinatie met Siemens inbouwkoelkast.

Pluspunten

  • Goede scharnieren
  • Sluit goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G van de Haar 09-01-2020

Vriezer

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Ik heb hem nu 2 maanden in gebruik en vind het een fijne vriezer met laden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tinus 09-01-2020

Prima apparaat, lekker groot

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Precies wat je ervan kan verwachten. Kan super veel in, vriest goed en snel en blijft goed vrij van ijsvorming. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sjaak 01-01-2020

Top vriezer

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Lekkere grote vriezer waar je veel in kwijt kan [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews