Siemens GI81NAC30

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
211 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GI81NAC30 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Selliej 31-08-2018

Erg ruim!

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Lades in verschillende hoogtes, wat erg handig is. Op de laatste lade na zijn alle lades ook diep, wat erg handig is!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

feey 30-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handige lades, ruim, geordende indeling

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
het product is zoals verwacht. goed, handig en geordende indeling. handig als extra vriezer. handige lades waar van alles in past. zelfs pizzadozen

Pluspunten

  • ruim
  • handige lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Prima vriezer 09-09-2020

Prima vriezer

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

8,0
Prima vriezer voor dagelijks gebruik voor ons twee met voldoende ruimte voor voorraad. Hij vriest goed en geeft een signaal mocht de deur per ongeluk niet gesloten zijn. Het is alleen vervelend als je aan het in- of uitruimen bent en de deur wat langer open hebt staan. Ook mis ik de verlichting die ik in mijn vorige (vrijstaande) vriezer wel had. Maar hij vriesst goed en dat is het voornaamste! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

15-06-2020 18-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

9,0
I.c.m. dezelfde koelkast is het een prima set in de keuken. Altijd wel een plekje over om te koelen en te vriezen. Prima verlichting! Top!

Pluspunten

  • Alleen maar....

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amanda 17-08-2020

Grote inhoud en fijne lades

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Deze grote vriezer is voor ons gezin met 2 pubers een aanwinst. De producten worden goed diepgevroren waardoor deze langer goed blijven en de grote lades zijn ideaal. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

EGI81NAC30 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een zee aan ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

8,0
Het grote voordeel van deze kast is dat in een oogopslag is te zien waar de producten zijn opgeborgen. De laden voelen stevig aan. Bij het vullen van de vrieskast, lort na het inschakelen van de stroom viel mij op dat er wel veel vocht condenseerde en bevroor aan de lades. Dit kan echter van tijdelijke aard zijn.

Pluspunten

  • Gerenommeerd merk, stevige laden en kleppen.
  • Stille motor

Minpunten

  • kast heeft tijd nodig om gewenste tempte bereiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 20-07-2020

Top vriezer

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

8,0
Super vriezer. Handige vakken en indeling. Beslaat niet. Sommige deurtjes voelen iets fragiel maar nog geen problemen mee gehad. Zeker aanrader [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

TomL 19-07-2020

Vriezer

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Geweldige vriezen met voldoende ruimte voor het hele gezin [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Vosbrian 15-07-2020

Fijne vrieskast

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Wat een ruimte in deze vrieskast. Fijne grote lades en de bovenste vakken hebben prettige klepjes die helemaal naar beneden openklappen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Heerze 04-07-2020

Vries kast.

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Heel fijn met hele prettige laden.
Geruis loos!!!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Vincenza 18-06-2020

Ruime vriezer

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

8,0
Ruime vriezer, maar maakt af en toe veel geluid [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sven 09-06-2020

Nooit meer ruimte tekort!

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Wat een bakbeest en wat een ruimte. Heerlijk zo'n grote en ruime vriezer. Echt een verademing als je een paar vrieslades in de koelkast gewend ben. Handige lades en bakken, vriest goed en maakt weinig geluid. Daarnaast ook een mooi apparaat (al zie je er maar weinig van ;-)). We zijn er blij mee! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tevreden gebruiker 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

8,0
Heerlijk ruime diepvries waar je al je spullen prima kunt invriezen en door de vele lades en klapdeurtjes heel overzichtelijk.

Geluidsniveau is zeer acceptabel en vriest lekker snel

nu sinds 3 weken in gebruik

Pluspunten

  • vriest snel
  • ruimte
  • prijs

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zwak punt in de construct 25-05-2020

Fijne vriezer, matige constructie

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

6,0
De vriezer bevalt goed, hij is snel op temperatuur. Heeft veel ruimte.
Echter min punt is de matige constructie van de bovenste klep deksels. Deze is zo gepakt dat wanneer in een onbewaakt ogenblik de klep nog openstaat wanneer de deur dicht gaat de scharnieren gelijk afbreken. Ik zou hier een andere constructie op bedenken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

A. Taha 22-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eerste indruk is zeer positief! Veel ruimte en erg still.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

8,0
Nog maar een aantal weken aangeschaft, maar nu al erg blij mee. Wat een ruimte! En voor een vriezer is hij uiterst zuinig!!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Nauwelijks te horen
  • Vriest uitstekend
  • Erg makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Ik kan niets bedenken vooralsnog

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 07-05-2020

Koude stilte..

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
superstil, ijskoud, ruim, mooie grote lades in het midden, duidelijk alarm als de deur niet sluit.. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Freek 23-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote ijskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

8,0
Prima apparaat, veel ruimte, en enkele grote "big boxes". Werkt prettig, kan er echt heel veel in kwijt.

Pluspunten

  • ruimte
  • big boxes
  • energiezuinig

Minpunten

  • bovenste bak is een klep.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bighank 09-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vriezer, goede kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

9,0
Erg fijne, ruime vriezer. Heel veel ruimte. Handige grote vakken. Hogere vakken hebben prettige handige deuren.

Pluspunten

  • Groot
  • Vriest goed

Minpunten

  • Hard alarm
  • Geen verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Verploegen 08-03-2020

Heerlijk ruime vriezer

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

10,0
Met een gezin met 5 personen kun je eigenlijk niet om deze vriezer heen. Zo fijn dat je al je diepvries boodschappen en bijv. brood voor de hele week in één apparaat kwijt kunt [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Janssen 23-02-2020

Prima apparaat!

Geschreven voor: Siemens GI81NAC30

Algemene score

8,0
Geweldig grote vriezer met veel handige lades. Enige nadeel is dat er geen binnenverlichting in zit. Maar met voldoende verlichting in de keuken geen probleem. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews