Bosch SBV68PX01N

Best Reviewed nov 2018 Bosch SBV68PX01N
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch SBV68PX01N op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 10-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille vaatwasser met duidelijke tijdsaanduiding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

9,0
Perfecte vaatwasser, makkelijk in te ruimen door binnenverlichting en zeer stil! makkelijk te reinigen en de tijdsaanduiding op de vloer is zeer duidelijk.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in te ruimen

Minpunten

  • Besteklade had makkelijk geweest

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rhulsen 01-05-2019

Hele fijne stille vaatwasser

Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

10,0
De vaatwasser is heel stil en zuinig en heel makkelijk in de bediening. Het is ook fijn dat de vaat er zo schoon uit komt en zo droog. Wij zijn heel tevreden over deze vaatwasser.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wim65 14-02-2019

prima apparaat

Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

10,0
makkelijke inbouwen
veel programma's en duidelijk om in te stellen
wast en droogt prima
geen negatieve punten gevonden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Irna 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

8,0
PerfectDry betekent bij dit apparaat ook echt Perfect Dry. Daarnaast is de vaatwasser ontzettend stil. Ben zelfs al eens naar de keuken gelopen om te controleren of het wel aan stond. Door het lampje op de grond kon ik snel zien dat het inderdaad aan stond.

Pluspunten

  • Geluid
  • Droog
  • Schoon
  • Zuinig

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

8,0
De vaatwasser is redelijk geluidsstil. Makkelijk bedieningspaneel. Veel ruimte en een fijne indeling. Droogt goed.

Pluspunten

  • Drogen
  • Fijne indeling
  • Redelijk geluidstil

Minpunten

  • Wel wat prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit en Claar Koenen 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verkeerde Vaatwasser.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

9,0
Op 30 Nov.een Bosch vaatwasser besteld, de verkeerde maat! Gouw de servicedienst gebeld. Maar Meneer, geen probleem en zonder bij betaling voor het goede model werd de vaatwasser om geruild. Klasse, dat noem ik service. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Pieter 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil droog en schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

9,0
Vorige vaatwasser begon te klinken als een straaljager, dus tijd voor een nieuwe. Deze kan ik weer 's nachts aanzetten in de stille modus, m'n vaat komt er een stuk droger uit en er zit een lichtje (2) in. A+++ moet zuiniger zijn dan de straaljager en je kan de hele binnenkant naar eigen inzicht verbouwen. Al met al na drie dagen reeds zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Groot 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede afwas resultaten . Zelf inbouwen was geen probleem.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

8,0
Deze machine gekocht, omdat de vorige ook een BOSCH was en wij daar ook heel tevreden over waren. Heeft 10 jaar prima gefunctioneerd. Zelf inbouwen was bij deze machine dan ook geen probleem. Montage is in de 10 jaar nauwelijks veranderd. Hierdoor past het voorstuk weer prima op deze machine. Afwas resultaten zijn (tot nog toe) prima. Prettig is te weten wanneer de machine klaar is.

Pluspunten

  • Duidelijk bediening
  • Goed afwas resultaat

Minpunten

  • Inbouwtekening kan eenvoudiger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

R. Heiligers 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil. goede reiniging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een stille, zuinige en degelijke vaatwasmachine die een goed resultaat geeft met betrekking tot een schone en streeploze vaat

Pluspunten

  • Stil
  • Goede reiniging

Minpunten

  • Wijnglazenrekje onhandig op te bergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fotofox 22-12-2018

Fijne degelijke vaatvasser

Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser functioneert heel fijn. De afwas is goed schoon en droog.
De installatie ging erg soepel en zonder problemen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Chris 21-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime een goed drogende afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

9,0
Als vervanging van een andere Bosch afwasmachine. Het nadeel van de oude afwasmachine was dat deze, met name plastic bakjes, niet goed droogde. Deze machine heeft daar geen enkel probleem mee.
Hij is erg stil (zelfs zonder het speciale programma).
De binnenverlichting is erg handig en ook het verloop van het programma wat geprojecteerd wordt is handig.
Wel moest ik de plint onder het aanrecht verder uitzagen. De vorige was al erg laag, maar deze is nog lager. Op zich geen probleem, je ziet het toch niet, tenzij je op grond gaat liggen.

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Binnenverlichting
  • Vloer indicator voor resttijd

Minpunten

  • Lage inbouw waardoor plint ingekort moet worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 21-12-2018

multi-functioneel

Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

8,0
Naar eigen wens in te delen door weg te klappen staanders, bestekbak te plaatsen waar je wil, de lades blijven netjes lopen (rollen niet naast de glijders, machine is zelf in te stellen naar je eigen wensen (wasprogramma's), diverse wasprogramma's geven je eigenlijk al voldoende mogelijkheden voor een schone en droge vaat. Het is een stille machine al zonder de extra optie te gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Soof 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

8,0
Extra's zoals verlichting bij openen van de vaatwasser. Programmaduur en proces van het vaatwassen is te volgen via projectie op de vloer. Wast prima schoon. Hij staat in een open keuken en geeft weinig geluid tijdens de vaat. Grote variatie aan vaatwasprogramma's. Dit vergt enige studie.

Pluspunten

  • Extra's zoals verlichting en vloerprojectie
  • weinig geluid tijdens de vaatwas

Minpunten

  • Te grote keuze aan vaatwas-programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Benny 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime, stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

9,0
Ik heb de vaatwasser nu een aantal dagen in huis en ben er erg tevreden mee. De vaat wordt erg schoon, hij maakt een stuk minder geluid dan mijn oude Whirlpool en hij is lekker ruim.

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Stil
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emile 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en zéér schone vaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

9,0
De vaat komt zéér schoon en droog uit de vaatwasser. Prima programma's beschikbaar!
Zeer stil, alleen tijdens de laatste 10-15 min ietwat meer geluid, maar altijd nog véél minder dan de voorganger.
Prima apparaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Schone vaat
  • Droog resultaat top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maria 07-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfect dry vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

9,0
energiezuinig en geluidsvriendelijk. goede prijs/kwaliteit verhouding.
Met deze eisen zochten we een vervanging voor de huidige vaatwasser. En kwamen bij de Bosch Perfect dry uit. Vooral de optie extra droog vinden we super: eindelijk af van het nadrogen van onze broodtrommels en bewaarbakjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucien 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super vaatwasser, heel erg stil en lekker droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

9,0
Werkt prima, fijne bediening en super stil in het gebruik. wat ons betreft een aanrader om te kopen en gebruik te maken van de cashback actie in december

Pluspunten

  • Stil
  • simpele bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4JJo 04-12-2018

Fraai en stil

Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

8,0
Praktisch indeling en erg stil. Handig is de tijdsindicatie project op de grond.
Nog niet ontdekt hoe de deur af te stellen is qua sluitkracht.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Joost van Riet 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

9,0
Mooi, stille, vaatwasmachine! De juiste keus gemaakt. Razendsnel geleverd door Cool Blue. Bewust voor AEG gekozen. Al eerder ander AEG producten via Cool Blue gekocht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

solide vaatwasser, lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch SBV68PX01N

Algemene score

9,0
Hij is zeer stil, maakt uitstekend schoon. Is ook robuust (bewegende delen glijden soepel en stevig).

Pluspunten

  • stil
  • maakt goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews