Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Inventum IVW6033A

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw vaatwassers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IVW6033A op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nol van Beusekom 06-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6033A

Algemene score

9,0
Heb altijd Miele en Bosch gehad, nu vanwege tijdelijke woning gekozen voor Inventum/prijsverhouding.
Ervaring met deze vaatwasser: uitstekend , had veel eerder hiervoor moeten kiezen!
Voortaan ben ik wel van het idee af dat alleen Miele en Bosch mijn vaat schoon krijgt, is absolute onzin. Dus voortaan eerst oriënteren op Inventum, werkt echt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan de verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6033A

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteits-verhouding. Eenvoudig te bedienen. Mooie indeling van de wasruimte. Wast goed schoon.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • handige indeling

Minpunten

  • geen verlichting
  • tekst op bedieningspaneel klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H.L.Plug 20-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6033A

Algemene score

9,0
voorheen een siemens gehad die is 24 jaar meegegaan, nu bewust gekozen voor een budgetmodel, echter gezien onze ervaringen een prima keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

C.J.M. van Hees 02-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed functionerende no-nonsens vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6033A

Algemene score

8,0
We hebben de vaatwasser nu een week en hij functioneert prima. Hij is stil, zuinig en de vaat is schoon. Dit is echt een no-nonsens vaatwasser. Geen ingewikkelde knoppen, programma's en informatieschermpjes, gewoon de belangrijkste basisprogramma's zitten er op (zoals kort, eco en intensief enz.) en zijn simpel te bedienen met een draaiknop. Hierdoor heeft het apparaat een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • no-nonsens
  • simpel te bedienen
  • stil, schoon en zuinig

Minpunten

  • kleine lettertjes op de bedieningsknoppen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Meijer 27-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine met een eerlijke priijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6033A

Algemene score

9,0
Machine voelt degelijk aan. Ziet er strak en overzichtelijk uit met voldoende programma's. Kwaliteit indeling en korven uitstekend. En een scherpe aankoopprijs. En zeer goed geadviseerd, geïnstalleerd en aangesloten door EP van Bavel in Vught.

Pluspunten

  • degelijk uiterlijk en stevige uitvoering
  • scherpe prijs
  • geruisloos

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Plug 01-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6033A

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening, en solide uitstraling ben zeer tevreden met de vaatwasser
inbouwen was ook geen enkel probleem, wel even een nieuwe kraan gemonteerd ivm kalk in de kraan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 25-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper van een vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6033A

Algemene score

10,0
Wij zochten een vaatwasser. Bij toeval stuiten we op deze, maar jeetje zeg wat een topper is dit. Heel erg veel waar voor ons geld. Zo vanaf de tafel de vaatwasser in en vervolgens brandschoon weer de kast in.

Pluspunten

  • mooi design
  • super schoon ook met 30 min. programma

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Duijvelaar 19-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6033A

Algemene score

9,0
Wast en droogt de vaat goed. Eenvoudige bediening met genoeg programma keuzes.
Prijs/kwaliteit verhouding prima met 5 jaar garantie!

Pluspunten

  • 5 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M de Jong 02-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6033A

Algemene score

9,0
Een zeer goede machine voor zijn prijs. Hij doet wat er van verwacht wordt. Zeer weinig geluid, dus lekker stil. Een zeer goede aanrader.

Pluspunten

  • lekker stil

Minpunten

  • bestekbak neemt veel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

kl. Hessel 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima en stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6033A

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Hij is zuinig en stil. Alles wat je van een vaatwasser verwacht, zit er op. Meer niet, dus als je van degelijke Nederlandse apparatuur houdt, is dit een goede keuze.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit
  • zuinig
  • stil

Minpunten

  • afmetingen frontje en montage niet op internet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

S. Graveland 05-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitstekende vaatwasser voor een zeer redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6033A

Algemene score

9,0
Ik heb deze vaatwasser gekocht omdat mij vorige -veel duurdere- vaatwasser het na 6 jaar en meerdere reparaties al opgegeven had. Repareren zou duurder zijn dat een voordelige nieuwe. Daarom deze Inventum gekocht. Zeer redelijke prijs en ook nog eens 5 jaar garantie. Dat geeft vertrouwen. En de prestaties van deze vaatwasser zijn boven verwachting goed. Alles wordt superschoon en droog en dat in het 50 minuten programma. Er zitten nog meer programma's op, maar die heb ik nog niet nodig gehad. Ook startuitstel is handig. Deze vaatwasser is ook nog eens geluidsarm. Kortom zeer tevreden. Een echte aanrader. Mijn vorige vaatwasser van een heel duur merk presteerde lang zo goed niet. Daarom koop gerust deze Inventum. Een uitstekend apparraat voor een heel voordelige prijs.

Pluspunten

  • wast superschoon
  • droogt uitstekend
  • geluidsarm
  • zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • kan geen minpunten opnoemen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

modern en prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6033A

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit is prima! Voldoet aan onze verwachtingen en is door de diverse programma's goed te gebruiken ! Ook de 12 couverts ruimte is prima. Garantieregeling geeft veel vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans van Peufflik 21-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Geschreven voor: Inventum IVW6033A

Algemene score

8,0
Goed product vaat komt er schoon en droog uit. Ik mis in het onderste rekje dat je de opstaande pinnen waar je de borden in kwijt kan niet plat kan leggen

Pluspunten

  • Prijs
  • kwaliteit/garantie

Minpunten

  • onderste rek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer