Siemens SX678X26TE - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henwil 12-07-2017

Een kind kan de afwas doen!

Algemene score

10,0
Wij waren al verwend met een Siemens afwasmachine, maar deze afwasmachine is tóch wel zéér uitgebreid. Met z'n vele programma's, ook energie zuinig, het vele laadvermogen en echt alles super schoon en z'n vele extra's ( zoals Wifi-verbinding, binnenverlichting en tijdaanduiding op de vloer) maakt het tóch wel dat dit de Rolls Royce onder de vaatwassers is.
Wij zijn er super blij mee!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Fonz 10-05-2017

Heerlijk

Algemene score

10,0
De overstap van een tafelmodel, maakt dit laadvermogen een verademing natuurlijk. Fantastisch is de veelzijdige indeling. Een vaatwasser met app bediening, heb ik dat nodig? Dat ik ooit zonder kon?!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Franje 05-04-2017 Product paar maanden in bezit

Wast slecht af, regelmatig met hand nog spullen afwassen

Algemene score

3,0
Deze afwasmachine gekocht vanwege de goede recensies, en toch een beetje merken trouw. Onze vorige machines waren ook van Siemens en eigenlijk nooit problemen. Deze vaatwasser echter geeft geen schoon resultaat (tenzij we alles van te voren schoonmaken en dan pas in de vaatwasser zetten). De verlichting is leuk bedacht, maar had liever een schone vaat. We gebruiken alleen de heetste afwasstand, de andere standen durven we niet, want als t niet schoon wordt op 70 graden, dan zal de rest wel helemaal niet schoon wassen

Minpunten

  • Wast niet schoon

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sander 14-02-2017 Product paar maanden in bezit

Zeer fijne, ruime vaatwasser.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser heeft een enorme binnenruimte. Hierdoor kan je erg veel vaat kwijt. Ik heb deze keer gekozen voor een model met besteklade ipv met een bestekbakje en ik was daar vanaf dag 1 al heel blij mee. De ruimte die in de onderkorf vrijkomt is gigantisch. Ik hoef nu geen schalen of pannen meer met de hand af te wassen, wat met mijn vorige vaatwasser nogal vaak moest gebeuren. De rekken zijn verder zeer flexibel in te delen, wat het inladen erg makkelijk maakt, al merk ik nu na een maand gebruik dat ik het nu niet meer aanpas omdat ik de juiste instellingen gevonden heb.

Het apparaat is extreem stil, Wij hebben een open keuken en deze vaatwasser kan je gerust aanzetten terwijl je nog zit na te tafelen op 2 meter van de vaatwasser, Je hoort hem nauwelijks.

Instellen is een fluitje van een cent, en zelfs met het ECO programma komt de vette vaat er brandschoon uit. Hoge temperaturen en bijbehorende energienota's zijn dus ook verleden tijd. Het Zeoliet droogsysteem droogt perfect, alle plastic bakjes, bordjes, bekertjes van de kinderen komen er kurkdroog uit.

De korven glijden/rollen lekker over de rails. Zelfs bij zware belading is het niet moeilijk om de korven naar voren of achter te duwen.

Ik vind het een topmachine!

Pluspunten

  • Schoon
  • Droog
  • Stil
  • Veel binnenruimte
  • HomeConnect

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas Janssen 11-01-2017 Product paar dagen in bezit

Hoge vaatwasser,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze hoge vaatwasser is erg prettig in het gebruik. Er zit geen apart bestekbakje bij want er is bovenin een aparte la voor bestek. Deze kun je er niet uithalen, maar wij vinden dit prettiger dan zo'n bakje. De vaatwasser is erg mooi blauw verlicht van binnen, wat een zeer frisse aanblik geeft. De vaatwasser is via WiFi te bedienen maar dit hebben we nog niet geprobeerd.

Pluspunten

  • blauw verlicht
  • aparte bestekla
  • hoog model
  • wifi bediening
  • veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Byron 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

fantastic dishwasher

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
this dishwasher is fantastic. It is slightly higher 86,5cm instead of 81cm and therefore you can fit bigger items from the oven as well. It is silent and the integration into WIFI was super easy. It informs me when the dishwasher is ready with a push notification on my mobile phone. The projection of the remaining time to the floor is also fantastic. You can see when the dishwashwer will stop without opening it. Great product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dr Voice 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

Nieuwe aanwinst voor een smarthome

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hoewel ik meer had verwacht van de app en de mogelijkheden in mijn starthome is het een zeer ruim apparaat. Wij hebben het hoge model genomen ondanks dat wij een standaard maat leuken hebben. Zeer tevreden over het gebruik, de mogelijkheden en de zuinigheid.

Pluspunten

  • homeconnect
  • zuinig
  • handig display op de grond
  • veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • app kan niet wat ik had gehoopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnneMarie en Arie 16-12-2016 Product paar maanden in bezit

Fantastische vaatwasser, veel opties, goede indeling , stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt zeer schoon en stil, veel ruimte en t licht is toch ook wel handig! De indeling is praktisch en manlief vindt de app ook heel fijn!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Schoon resultaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 25-11-2016 Product paar maanden in bezit

Waardige vervanger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Helaas had onze 12 jaar oude siemens vaatwasser het begeven. Dus op zoek naar een nieuwe Siemens. We hebben de nieuwe vaatwasser nu twee maanden in gebruik. Perfecte resultaten. Altijd schoon en droog. Leuke gadgets (wifi en tijdprojectie).

Pluspunten

  • Erg stil
  • Erg zuinig met water en energie
  • Veel nuttige programma keuzes
  • Eenvoudige bediening
  • Leuke gadgets.

Minpunten

  • Eco-programma duurt lang. Maar kost 'niks'

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Magda Braam 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een prima vaatwasser. Erg stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product gekozen om de leuke extra's, zijnde binnenverlichting, projectie programmaduur op de vloer, te bedienen via app op je mobiele telefoon.

Pluspunten

  • Binnenverlichting
  • Projectie programmaduur op de vloer
  • te bedienen via een app op je telefoon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans 14-10-2016 Product paar dagen in bezit

Nieuwe inbouw vaatwasser

Algemene score

9,0
Keuze is voor deze inbouw vaatwasser is gevallen op basis van de technische specificaties, en de positieve beoordelingen van dit product op het internet.

Gisteren voor het eerst gebruikt, een volledig gevulde machine met echt vuile vaat. Prima tevreden over het resultaat. De vaat inclusief plastic vaatwerk, helemaal droog, top!

De tijdsindicatie weergegeven op de vloer is erg handig, het blauwe licht bij openen deur ook erg mooi (smaak).

Kortom de vaatwasser voldoet volledig aan de verwachting, tijd zal uitwijzen of deze eerste indruk bevestigd wordt.

Pluspunten

  • Vaatwerk inclusief plastic is echt droog.
  • Stil.
  • Status indicatie weergegeven op de vloer.
  • Blauwe verlichting.
  • Opvangbakje voor wasblokje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wizz 20-08-2016 Product paar weken in bezit

Prachtig gemaakt, muisstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na mijn vorige Siemens is deze afwasser zelfs nog iets beter. Onwaarschijnlijk stil. Voortreffelijk wasresultaat en goede droging. Simpele bediening. Niet de goedkoopste, maar je krijgt waar voor je geld.

Pluspunten

  • muisstil
  • uitstekend wasresultaat
  • simpele bediening

Minpunten

  • niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Zwartjes 21-07-2016

Wéér beter!

Algemene score

8,0
Weer beter dan onze vorige Siemens, droog zeker beter met het zeoliet droogsysteem.
Ook leuk is het instellen met de tablet.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

>