Bosch SMV93M50NL - Reviews

8,8 Lees 23 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gert 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met deze vaatwasser. Is erg stil, duidelijke bedieningstoetsen, makkelijk in te ruimen. Verlichting binnenin is handig net als de projectie van het programmaverloop en tijdsduur op de vloer.

Pluspunten

  • Stil
  • Verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bobsel 28-06-2016 Product paar weken in bezit

Bosch Vaatwasser

Algemene score

8,8
Een middenmotor (als je kijkt naar de prijs) in het vaatwas-segment. Zelf inbouwen en afstellen lukt goed met bijgeleverde installatie-handleiding. Eerste indruk: veel keuzes voor verschillende programma's en "add-ons" (zoals extra drogen). Handig: deur schiet autom. open bij ECO stand, rode led op keukenvloer die aangeeft wanneer hij klaar is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h uit roermond 06-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
ben pas een paar dagen in bezit van deze vaatwasser,maar ik zou geen ander merk meer willen.wat kom de vaat er toch schoon en droog eruit.dit type heeft veel keuzemogelijkheden,en is zeer zuinig in gebruik,en fluisterstil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw van Deursen 05-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De afwas komt er glanzender uit als bij de vorige afwasser. Alles is ook schoon. Het in hoogte verstelbare bovenrek is erg fijn. En ook dat je de bestekkorf kan zetten waar je wil. De bedieningsknoppen zijn superduidelijk. De glazen staan goed vast. Er is veel ruimte voor de glazen en kopjes in alle maten. Ook fijn dat je de bordenrekjes neer kunt klappen. Een fijn apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

naam J.K. 23-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Is mooi stil, veel instellingsmogelijkheden, duurzaamheid is moeilijk te beoordelen op dit moment, maar vorige machine van Bosch/Siemens heeft 12 jaar gedraaid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Perfect resultaat

Algemene score

9,0
Onze oude vaatwasser (10 jaar) was kapot, daarom via test van de consumentenbond op deze vaatwasser uitgekomen. We zijn verrast door het resultaat, alles is perfect schoon en kurkdroog. Zelf inbouwen is goed te doen, handleiding hiervoor had wat duidelijker gemogen.

Pluspunten

  • Schoon en droog
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Onduidelijke inbouwhandleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hopman 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Simpele duidelijke vaatwasser. Doet was hij moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Diverse Bosch vaatwassers bekeken. De goedkopere vaatwassers met plastic bodem heb ik niet genomen. Om het moment dat er een scherpe mes recht naar beneden valt heb je kans op een gaatje in de bodem.

Boven dit model is er ook nog het grotere broertje wat o.a. een verstelbare bovenlade heeft. Lijkt mij wel handig voor als je een hoge pan erin moet zetten maar het prijsverschil niet waard.

Super handig is dat de bestelbak van links naar rechts geschoven kan worden. Diverse was mogelijkheden, supersnel tot eco en daarnaast de keuze tussen droog en super droog.

Prima vaatwasser en maakt ook niet te veel herrie. Rood lampje aan de voorkant ter indicatie dat hij aan staat ( handig als hij op timer staat )

of te wel prima vaatwasser. Zelf aangesloten en dit was super simpel.

Pluspunten

  • prijs
  • verschuifbare bestelbak
  • stevig
  • indicatie of hij aan staat
  • metalen boven

Minpunten

  • piept een aantal keer als hij klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne machine, goed droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima Bosch machine, installatie verliep vlekkeloos. Afwas resultaten tot nu toe zeer goed, de vaat is ook super droog bij het Eco programma

Pluspunten

  • flexibele indeling zowel boven als beneden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 21-12-2016 Product paar weken in bezit

goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed apparaat met goede prijs/kwaliteit verhouding. wast en droogt goed. Verstelbare bovenkorf is handig.
Wel wat lange programmaduur. mn bij eco en bij kort programma van 20 min. eerst 25 min, voorverwarmen. Daarna kun je wel een aantal korte programmas achter elkaar doen.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit
  • goede indeling

Minpunten

  • lange programma duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Jong 18-12-2016 Product paar maanden in bezit

Wat een top apparaat!

Algemene score

9,0
Volgens de consumentenbond een van de betere voor wat betreft het schoon wassen van de vaat. En inderdaad deze SMV93M50NL wast veel beter dan onze vorige vaatwasser. Daarnaast past er veel meer vaat in.
Ook komt de vaat steeds keurig droog uit de vaatwasser.
Qua programmakeuze is ook alles voorhanden. De snel was functie werkt ook top, veel beter dan ik had gehoopt, ook hier gewoon een schone vaat. Ideaal voor verjaardagen en de feestdagen...

Pluspunten

  • Wast erg schoon
  • Ruimte voor veel borden en pannen
  • De vaat is droog na afloop van het programma
  • snel was functie

Minpunten

  • nog niet gevonden...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Melroy van den Berg 12-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design, veel opties/features

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige Bosch vaatwasser, met veel opties en mogelijkheden. Intensief, eco stand, nacht stand (onder 40dB geluid), speciaal glas programma. Perfect! Met indicatie op de vloer. En ook nog zuinig met A++ klasse.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Indicatie op de grond
  • Goede inrichting binnenin
  • Wijnglazen houder
  • Uitstel mogelijkheid

Minpunten

  • Eco stand duurt 4 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

René 11-12-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanwege defecte oude vaatwasser nieuwe Bosch gekocht. Top apparaat: stil en vaat blinkend schoon ook aangekoekte aardappel resten.

Pluspunten

  • zeer schone vaat
  • stil
  • handig indicatie lampje

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Catharina 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed werkende afwasmachine, voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben dit product gekozen omdat deze afwasmachine goed uit de consumententest kwam voor een redelijke prijs. De afwasmachine is redelijk geluidsarm en dat vonden wij belangrijk. Waterverbruik en energieverbruik werd als goed beoordeeld t.o.v. anderen in verhouding met prijs apparaat.

Pluspunten

  • geluidsarm 44 dB
  • en goede testresultaten bij consumentenbond

Minpunten

  • het installeren was toch nog wel even werk.
  • zeer vriendelijk personeel ao.nl

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kathelijne 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine, wel lastig in te bouwen zelf, maar is zeker gelukt. Hij draait als een zonnetje. Goede doseer functie, duidelijk boekje

Pluspunten

  • mooi
  • goed in te delen

Minpunten

  • toch wel wat lawaaierig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vaatwaser Bosch SMV93M50NL 25-11-2016 Product paar weken in bezit

Bosch vaatwasser SMV93M50NL

Algemene score

10,0
Fijne vaatwasser. Je hoort hem bijna niet. Veel programma's. Goed wasresultaat. Prima indeling en ruim. Fijn dat er lampje schijnt op de grond.
Als deze het weer net zo lang doet als de oude ben ik zeer tevreden

Pluspunten

  • veel binnenruimte
  • veel verschillende programma's
  • prima resultaat
  • snelwassen mogelijk
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Oonk 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig te bedienen vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne vaatwasser gemonteerd en uitleg gehad van van den Boom keukens uit Son. Het is nog even wennen aan de indeling. Die is ten opzichte van onze vaatwasser in het vorige huis wel wat functioneler.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cargary 02-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb de vaatwasser sinds vandaag in huis, we hebben het meteen geinstalleerd en reeds 2 x de vaat gedaan. Wij hebben een open keuken en deze vaatwasser is inderdaad bijna geruisloos. Makkelijk in gebruik en de vaat komt er schoon en glanzend uit! Een TOP vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moedervan2 26-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Wat een verschil met onze 11 jaar oude vaatwasser. We horen hem bijna niet, super stil, schone en droge vaat. Handig het lampje op de vloer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wally 04-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Vaatwasser is (fijn) stil en voldoet naar verwachting uitstekend. VarioFlex korven zijn erg prettig met betrekking tot pannen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miel1971 10-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Super stille vaatwasser. Makkelijk met lichtsignaal op vloer tijdens wasproces. Piepsignaal als de vaat weer klaar is voor gebruik of uit te ruimen ;->

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews