Bosch SMV90E30NL - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
12 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ayse 29-06-2016 Product paar weken in bezit

blij met de vaatwasser

Algemene score

9,8
Onze nieuwe vaatwasser is super stil. Er kan veel in. Ik vind het vooral fijn dat je op de bovenste gedeelte veel kwijt kan. Ik ben er erg blij mee. Kind kan de afwas doen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eerste indruk goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser gekocht zonder veel vooronderzoek. Doet het prima, Maakt wel iets meer herrie dan de oude whirlpool. Let op; bij correct was hij 100 euro goedkoper dan op kieskeurig uit de prijsvergelijk kwam, media markt ging er in mee.

Pluspunten

  • Prijs
  • Maakt goed schoon

Minpunten

  • Geluid
  • Geen installatie instructie voor inbouwen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Oude Lansink 11-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser, maakt alleen wel veel kabaal tijdens het wassen maar aangezien wij altijd 's avond draaien is dat voor ons geen probleem.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Verina 28-01-2017 Product paar dagen in bezit

Top vaatwasser

Algemene score

8,0
Is echt een aanrader stil en makkelijk te installeren
Nadat de whirlpool het had begeven de keuze gemaakt voor een Bosch tot op heden geen spijt van

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke 23-12-2016

goed schoon en zeer goed droog

Algemene score

8,0
Van mijn vorige bosch vaatwasser heb ik 16,5 jaar plezier gehad.
Een heel klein min puntje hij maakt iets meer geluid.
Ben zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Linda 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te plaatsen en erg stil

Algemene score

9,0
Een goede vaatwasser erg stil en makkelijk met een lampje op de grond als hij bezig is.
Maak goed schoon een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

janny56 28-07-2016

stil en alles schoon en droog

Algemene score

10,0
stille machine,alles goed schoon en vooral goed droog rood lichtje op vloer is ideaal voor inbouwmachine
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Rachel 13-07-2016

Hij doet het super

Algemene score

10,0
De vaatwasser heeft meerdere programma's, kan op een later tijdstip worden activeert, practische lades. Maakt wel wat meer geluid dan mijn vorige vaatwasser maar deze maakt geheel glanzend schoon.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

jketel 21-03-2016

schone vaat

Algemene score

8,0
Hij doet wat ie moet doen, schone en droge vaat!. Een hele verbetering tov de vorige afwasmachine en prijs-kwaliteit is het een TOPPER.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

willa 24-11-2015

makkelijk te bedienen. top

Algemene score

10,0
en makkelijk bedienbare vaatwasser. en vooral handig dat je dmv van licht op de grond kan zien of hij nog in werking is, scheelt de vaatwasser opentrekken terwijl hij nog bezig is,,
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

InaZ 10-10-2015

Schoon!

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser voor een redelijke prijs! Wij hadden helaas de verkeerde maat gekocht ; we bleken een maxi-line keuken te hebben, maar we hadden de standaard maat gekocht. Toch gelukt om hem in te bouwrn, werkt prima! Blij mee! Geluidloos en vind vooral de halve vaat knop super!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Familie van Vliet 09-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Erg zuinige vaatwasser door haar mogelijkheden m.b.t. programma's zoals ECO en halfvolle vaatwasser. Bovendien zijn de programmeerknoppen/bedieningsknoppen mooi weggewerkt door de deur te openen en zie je ze dus niet zitten wanneer de deur gesloten is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer