Siemens SN64D004EU - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
12 couverts maximale belading
Geluidsniveau
48 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leonlion 14-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
De vaatwasser is zeer stil in gebruik en de plateau's rollen goed over de schuifjes. Je ziet een lampje indien de vaatwasser in gebruik is zodat je hem niet per ongeluk tijdens een wasbeurt open maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Faas 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goede makkelijk hanteerbare vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede vaatwasser, droogt goed, makkelijke bediening, maakt weinig geluid. Eco stand. Indicatielampje of de machine klaar is op de grond is fijn. Makkelijk zelf in te bouwen. Duurzaamheid kunen wij nog niet over oordelen of deze machine lang mee gaat, want wij hebben deze machine pas een paar dagen in gebruik. Maar heb van andere gehoord dat dit wel het geval is. Vandaar ook onze keuze voor deze vaatwasser.

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Makkelijk hanteerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Christiaan 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser. Fijn apparaat voor een goed prijs! Goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede indeling. Fijne bediening.

Pluspunten

  • 4 programma's
  • Tijd instellen wanneer hij aangaat

Minpunten

  • Niet de aller stilste

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Desie 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Betrouwbaar, degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit, degelijke vaatwasser niet te veel snufjes maar wel modern en energiezuinig, betrouwbaar, eigenlijk bijna hetzelfde als de Bosch die ik hiervoor had, maar dan nieuwer en helaas zonder messenrek bovenin. Had ik nu mijn oude bovenrek maar bewaard...

Pluspunten

  • Degelijk
  • Betrouwbaar
  • Ruim
  • Energiezuinig (A+)
  • Doet wat ie doen moet: schone vaat

Minpunten

  • Ik mis het messenrek bovenin

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco Faessen 01-11-2016 Product paar weken in bezit

Vaatwasser SN64D004EU

Algemene score

9,0
Vaatwasser aangeschaft ter vervanging van vorige Siemens vaatwasser. De vaatwasser doet wat hij moet doen, hij maakt goed schoon en de vaat komt er droog uit zoals je van een vaatwasser mag verwachten. Zelf vind ik de prijs/kwaliteit verhouding staan in een uitstekende verhouding.

Pluspunten

  • VarioSpeed is super
  • Droog resultaat
  • Schone vaat
  • Relatief stil

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ruud 27-10-2016

eenvoudig te bedienen, uitgebreide progammakeuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser is eenvoudig te bedienen, handige opties zoals uitgestelde start,
uitgebreide programma keuze.
Was resultaat is prima

Pluspunten

  • prijs/kwaliteits- verhouding
  • indeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric 17-10-2016 Product paar dagen in bezit

fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Siemens volgt onze oude Bosch op. De Siemens is ruimer en stiller en heeft een handig lampje zodat je kunt zien dat ie aanstaat. rekje in de onderste korf neerklapbaar.
Gewoon een fijn aperaat

Pluspunten

  • stil
  • ruim

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Siemensgebruiker82 26-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Het afwasapparaat wast goed schoon en heeft een goede indeling. De bediening is ook eenvoudig en dat is prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer