Bosch SBV84M40EU - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Manon 11-05-2016 Product paar dagen in bezit

Super vaatwasmachine!!

Algemene score

8,2
Sinds een weekje nu in het bezit van deze fijne vaatwasmachine! Er zitten veel mogelijkheden op en de vaat is super schoon! Ben erg tevreden, een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Perryn 24-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Vaat komt er zeer schoon uit, inbouwen ging gemakkelijk, leuk is het rode licht dat op de vloer schijnt als het apparaat in bedrijf is, maakt weinig geluid.
Snelle bezorging en een goede service, nadat ik na bestelling ivm maatvoering een andere vaatwasser, deze vaatwasser kon bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gbastiaan 27-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
In de zoek toch naar een nieuwe volledig geïntegreerde vaat wasser zijn we op dit merk en model uitgekomen.

Zoek voorwaarden waren:
• A+ (een A++ is in mijn beleving weegt de meerprijs in aanschaf nog niet op tegen de energie zuinigheid, terug verdien moment is > 6jr)
• Kort programma
• stil
• een A merk

Mooie van dit apparaat is dat hij:
• 5 was programma's heeft waaronder een 70C
• Halve belading
• Kort programma
• info display
• lekker stil is.
• een rode led die op de vloer schijnt zolang het apparaat actief is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RELU 11-06-2015

Ik dacht ook dat Bosch een A-merk was.
8 jaar geleden onze nieuwe keuken uitgerust met Bosch inbouwapparatuur en nog wel uit de hogere klasse. Binnen 4 jaar brak de deurgreep van de combimagnetron spontaan af en was de ontsteker van de kookplaat defect. Ik had 5 jaar extra Bosch garantie genomen en dit werd "kostenloos" gerepareerd. De monteur repareerde beiden in één afspraak maar ik moest 2 keer de voorrijkosten betalen. Dit is normaal bij Bosch vinden zij. Nu na 6 jaar was de vaatwasser defect. Ik heb zelf de regeleenheid vervangen omdat de garantie verlopen was. Onderdeel kostte me €165,00 en de zeef was bros geworden en dit kostte €30,00. De bedieningstoetsen van de afzuigkap haperen ook al een tijdje. Wij zijn voorzichtig met de apparatuur en verwacht dat dit toch 10 jaar meegaat zonder problemen.
Ik had dit niet verwacht, dus voor mij geen Bosch, Siemens of Neff (allen onder dezelfde vlag) meer!

Finnegan 15-09-2015

Relu, misschien ga je niet goed om met apparaten. Mijn Bosch vaatwasser draait al 16 jaar in een gezin van 4 personen.

hans.c 05-11-2015

Een vraag over deze Bosch SMV53L30EU: hoe lang duurt een gewoon dagelijks programma??
Las elders dat dat bijna 3 uur duurt bij deze machine. Is dat echt zo?
Dank

gbastiaan 08-11-2015

Hallo Hans,

wijkiezen meestal voor het 70c programma, deze duurt 2:25. Echter er zijn meerdere opties, we kiezen ook regel matig het 30 min programma, vooral alleen de ontbijtbordje, kopjes en glaasjes

Reageer

janvandenberg31 13-11-2013 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Makkelijk in gebruik, goed wasresultaat en stiller dan onze vorige vaatwasser. Handig dat er een lampje op de grond schijnt wanneer de machine nog bezig is, zo kun je zien wanneer de machine daadwerkelijk klaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer