Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch SBV85M44EU

8,5 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Neff S51P65X0EU

  • Energieklasse A++
  • Type volledig ingebouwd
  • Maximale belading 13 couverts
Neff S51P65X0EU

Neff GV 4603 I

  • Energieklasse A++
  • Type volledig ingebouwd
  • Maximale belading 13 couverts
Neff GV 4603 I

Siemens iQ300 SN636X00ME

  • Energieklasse A++
  • Type volledig ingebouwd
  • Maximale belading 14 couverts
Siemens iQ300 SN636X00ME

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lvd 27-04-2014

Kan het nog stiller.

Algemene score

8,0
Na 12 jaar een nieuwe machine. En waarom een Bosch? Volgens de beoordelingen een goede machine zonder poespas. Gemakkelijk is de mogelijkheid om na opwarming van het apparaat in een zeer korte tijd (20 min) een of meerdere keren de vaat te doen met bv kopjes en glazen. Ook zuinig is de keuze om af te wijken wat de programmatijd betreft. Uiteraard alleen als de vaat niet al te vies is. Jammergenoeg geeft het apparaat geen geluidssignaal als je de "tijdschakelaar" hebt ingesteld en niet op de startknop hebt gedrukt. Soms moet je gaan luisteren of het apparaat aanstaat want stil dat is ie. Wij zijn er zeer tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

MwDRoggeveen 20-01-2014

Stille Willy

Algemene score

8,0
Wat Bosch belooft is waar deze vaatwasser is een "stille Willy" Het apparaat is ingebouwd in de woonkamer/keuken dus prima ! Enige nadeel met de vorige die 13 jaar gedraaid heeft ook van Bosch is, dat het rek van de wijn/glazen net niet ruim genoeg is om een groot wijnglas in de richel te zetten. Hierdoor vallen ze om.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Gebruiker Alex 12-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser gekocht vanwege 8 jaar garantie en extra ruimte (is extra hoog). Wast lekker schoon. Ook met het 65 graden programma dat 60 minuten duurt. Apart bakje waarin de tablet oplost. Wel veel houders verwijderd direct bij installatie. Indeling moest even wennen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

d.a.lokhorst 09-11-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Prima apparaat. Behoorlijk prijzig, maar zijn geld zeker waard. Met de ecostand bespaar je s nachts ook nog een hoop energie zonder dat je merkt dat hij aanstaat

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jaccoswart 27-10-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
prima apparaat, weining geluid, wast mooi schoon. voldoende opties. wel wennen aan lengte wasprogramma vanwege duurzaamheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niekspier 09-10-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prachtige machine, nu drie weken in gebruik. Is stil, ruim, slim ingedeeld en doet zijn werk uitstekend !!! Kan hem eenieder warm aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjoesten 24-09-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Nadat onze vaatwasser na 10 jaar de geest had gegeven werden wij geattendeerd op de Bosch vaatwasser, die nu tijdelijk 8 jaar garantie heeft. We hebben hem nu een week en hij doet het veel beter dan de vorige, stiller en schoner. Een echte aanrader, ook de rode spotlight is erg handig en hij schakelt nadat hij klaar is automatisch uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hjmvanharmelen 23-09-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Onze vorige vaatwasser maakte veel meer herrie. De automatische instelling op ECO stemt ons blij. Ook de indicatie-verlichting op de vloer is erg handig. Je weet nu dat het apparaat klaar is met drogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer