Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens SN59M531NL

9,0 Lees 11 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens SX75M039EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Siemens SX75M039EU

Neff GV 455

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Neff GV 455

Neff S52P65X0EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Neff S52P65X0EU

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michael 27-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Indruk is een goed apparaat, dat doet wat er van wordt verwacht. De bediening is eenvoudig en spreekt voor zich. De handleiding met de in te stellen waarden voldoet prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Hilger 06-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
De machine is zeer zuinig en stil
ik ben er erg gelukkig mee
Deze machine is in tegenstelling tot mijn vorige erg gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
W. de Vrije 24-08-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,6
Onze oude Siemens wordt na 20 jaar vervangen. Hij doet het nog maar het plastic binnen werk is zwart geworden.
Het linker rekje voor klein bestek heb ik eruit gehaald, nu kun je eenvoudiger koppen etc. In het rek plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Harco88 24-08-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Zeer zuinig met water en energie! Bijna niet hoorbaar, degelijke kwaliteit en heel veel mogelijkheden. Ook een kinderslot! We hebben een gezin met drie kinderen en draaien vaak twee keer de vaat per dag. We twijfelden even, want het is een behoorlijke investering. Maar nu weten we dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Eindelijk eenmachine die doet wat ie moet doen en mogelijkheden heeft die je zelf niet eens dacht nodig te hebben... Denk aan opties als: 2x zo snel tijdens een verjaardag (vario speed), of juist in de eco mode s'nachts. In hoogte verstelbare laden, uitgestelde start en een auto optie die met een laser meet hoe vies het water is/wordt en aan de hand daarvan de duur van de wasbeurt bepaald. Erg handig allemaal. Wat kan beter? Eigenlijk alleen de prijs, maar soms kom je met een mooie actie beter uit. Gewoon doen als het past in je budget.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bobby67 22-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met de aankoop van deze vaatwasser.
Deze vaatwasser is veel stiller dan onze vorige vaatwasser en gaat ook automatisch uit als het klaar is met wassen. Hopelijk gaat deze vaatwasser ook 15 jaar mee. Ik raad dit apparaat zeker aan. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cin1969 09-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
We hebben het apparaat pas kort, maar ben er nu al erg blij mee, praktische indeling, geen poespas, en de vaat wordt prima schoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Helen Brink 07-08-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Een mooie aanwinst voor de keuken met de roestvrij stalen display. Erg stil, goed geschikt voor een open keuken. Aangezien dit apparaat nog niet zo heel lang in ons bezit is, hebben wij nog geen ervaring met alle afwasprogramma's. Het eco- en korte wasprogramma wassen goed af. Heel fijn is het dat de bestekkorf heen en weer geschoven kan worden zodat de machine goed in te laden is (bijvoorbeeld bij koekenpannen).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
H L M van Uden 07-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Zeer mooi ogende vaatwasser met duidelijk display.
Wast zeer schoon en de vaat komt er goed droog uit.
Goede indeling mogelijk met de verstelbare korven en neerklapbare bordenhouders.
Al met al dik tevreden met deze vaatwasser.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
George Vaessen 04-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
We hebben hem nu een week het is een groot verschil
met de oude, hij is geluidsloos is zeer zuinig op eco
en wast en droogt beter is iedereen aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
meerwerf 25-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
wast zeer schoon, is erg stil zelfs het bestek komt er vlekkeloos uit. theebekers worden ook weer schoon, geen aanslag meer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
meerwerf 24-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
op ecostand zeer schoon en droog, en geen vlekken op het bestek. ook zuinig in gebruik met 6 liter per wasbeurt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend