Siemens SN69M000NL - Reviews

8,4 Lees 37 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 37 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

IlseB1984 04-01-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser en doet wat hij doet. Vooral het indicatie lampje, wat op de grond schijnt, is ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Loncke 19-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
We hebben al jaren een Siemens vaatwasser. We zijn zeer tevreden over de Siemens vaatwassers. En we zijn bij elke nieuwe weer verrast over de nieuwe mogelijkheden en een nog beter wasresultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
corrina2505 10-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
De machine is erg stil, wast goed schoon, drogen ook prima. Duidelijk, makkelijk te bedienen display. De korven zijn voldoende van formaat, grote pannen is lastig, maar dat geld voor alle vaatwassers. Hoe lang hij meegaat weet ik niet, ik heb hem pas een week in gebruik. Het is een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
JanV777 01-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Heerlijke makkelijke vaatwasser. Goede indeling. Had wat stiller gekund. Gebruiksgemak is fantastisch.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
jes235 09-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Wast perfect en de gebruiksaanwijzing is makkelijk. Het is een inbouw vaatwasser en de monteurs deden er niet lang over om in te bouwen. Het was heel netjes schoon en het is ook erg stil. Je kan ook de tijd instellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fam Schrijver 30-09-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Plastic vaat (met name bekers) droogt niet in zijn geheel. Dat is jammer, verder perfecte vaatwasser. Draait veel, gezin met 3 kinderen dus alle dagen volle vaatwasser.
Makkelijk te bedienen, piept indien hij klaar is.
Hij is ook stil qua geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fred en Ellen 29-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Altijd een Siemens gehad, met vorige bijna 14 jaar gedaan. Bij deze is zelfs het plastic droog.Hij maakt minder geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
tevreden klant NB 27-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Vaat komt er schoon uit het was resultaat is naar verwachting prima.
Genoeg wasprogramma keuze voor normaal gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Vvaatwasser 26-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Resultaten zijn prima, maakt goed schoon.
Niet heel veel mogelijkheden (geen halve vaat-functie of kort programma) maar voldoende voor normaal gebruik.
Indeling is logisch, er pas vrij veel in.
Alleen op het display met resterende tijd is niks te zien.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mos2014 22-09-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
De vaatwasser werkt naar mijn wensen. de uitstel tijd is prettig en een indicatie licht gericht naar de grond tijdens het draaien. De vaat komt er goed droog uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed
J.J. U. te P. 21-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Onze vorige Siemens was 'oud en der dagen zat'; vanwege de prestaties en betrouwbaarheid wederom voor Siemens gekozen. Op het gebied van degelijkheid -alle bewegende delen voelen stabiel en stevig. Afwas-en droogresultaat zijn prima! Als deze nu ook weer vele jaren mee mag gaan, zijn wij helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
kelly van de vijf 19-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
We hebben dit apparaat nu een paar dagen in gebruik en we hebben er groot vertrouwen in. Vooral de eco-toets en de mogelijkheid voor verkort wassen bevalt uitermate goed. Hij is bovendien heel geluidsarm en heeft prima instelmogelijkheden die we nu een voor een gaan uitproberen. Wij wassen er twee keer per dag mee dus wij hopen dat het ook een duurzame afwasmachine blijkt te zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
sasimi 19-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Hoewel pas enige dagen in gebruik nu al overtuigd van een prima keuze. Prijs-kwaliteitverhouding goed. Biedt alle functionaliteiten die je nodig hebt, zonder overbodige (dure) poespas.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Hans1910 19-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Net geïnstalleerd en nu twee keer mee gewassen. Apparaat maakt bescheiden geluid; niet hinderlijk. Vaat is schoon en glazen glanzen. Als het apparaat het komende decennium zo blijft werken hebben we een goede koop gedaan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Frits2014 19-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Onze oude Siemens vaatwasser draaide 13 jaar tot tevredenheid. Ook over onze nieuwe vaatwasser zijn we zeer tevreden. Handige indeling. De bediening van het apparaat is gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
abc1962 16-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
was resultaat is naar verwachting prima, alles erg schoon

Indeling erg handig en voldoet ook aan onze verwachtingen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Erik 1966 1403 08-09-2014 Product maand in bezit

Algemene score

7,5
Prima vaatwasser. Maakt weinig geluid en resultaat is prima. Vind het normale programma wel lang duren (ruim 3 uur)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Mireille Stevens 01-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Mooi schoon en alles droog zelfs het plastic. maar niet zo stil als we hadden verwacht. verder is het een prima apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Erik1507 30-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Eenvoudige bediening met enkele knoppen, meer is niet nodig in de praktijk - onze vorige vaatwasser had heel veel opties, maar die gebruikten we nooit.
Indeling is dusdanig dat er veel vaat in past.
Wast goed schoon, daarna goed droog, voelt warm aan.
Handige indicator (lampje) om te zien of vaatwasser nog bezig is.
Goede prijs/prestatieverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Fass 28-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
ik moet natuurlijk afwachten, maar alles ziet er erg degelijk uit.
Heel zachte motor. Heel zuinig in energiegebruik. Weinig water nodig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Toon meer reviews