Siemens HB636GBS1

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens HB636GBS1 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ljaarsveld 23-03-2021

Allround oven

Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Topoven! Kan echt alles. Pizza (hoge temperatuur) slowcooking (lage temperatuur) de 4D stand is geniaal. 3 rekken en alles wordt gelijkmatig gegaard.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Agma 31-12-2020

Gebruik oven

Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Met plezier gebruik ik de oven. Ik maak gebruik van het voorgestelde programma. Resultaat is prima. Hij is op de ideale hoogte geplaatst zodat ik makkelijk tijdens het bak en brandproeven kan meekijken en goed schoonhouden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anneke 01-12-2020

Hele fijne oven

Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg blij met deze oven. Maakt niet zoveel herrie wanneer je de hetelucht verwarming gebruikt en hij is extreem eenvoudig te gebruiken. Alles wijst voor zich. Ik heb er telescooprails in en dat is echt aan te raden. Kortom, een hele fijne oven en waardevolle toevoeging in mijn keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Helene 28-09-2020

Stille snelle alleskunner

Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze oven is stil, je hoort hem nauwelijks. Verder snel op temperatuur, uitgebreide programma's maar goed inzichtelijk gemaakt. En bakresultaten zijn goed; pizza's, gebak, ovenschotels, allemaal uitstekend!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mehmet 23-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische oven

Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

10,0
Geweldige oven. Altijd al gebruik gemaakt van Siemens en altijd zeer te vrede geweest. De oven is heel ruim, heeft veel standen en is daarnaast nog makkelijk in gebruik en heel mooi. Siemens is in de toekomst zeker weer voor herhaling vatbaar

Pluspunten

  • Veel standen
  • Heel mooi
  • Heel ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kawi 02-07-2020

Hele fijne oven

Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele fijne oven met veel megelijkheiden. Makkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

S.A. 16-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Inbouw oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

10,0
Heerlijk apparaat. De vorige was simpel; weinig mogelijkheden, sloeg niet af als de kooktijd voorbij was. Deze heeft bijna teveel mogelijkheden. Vooraf ingeprogrammeerde kookprogramma's voor het bakken van brood, klaarmaken van vlees of groenten.
Maar voor wie van simpel houdt is hij makkelijk in te stellen.
Wat mij betreft mag hij niet missen in de keuken. Ik wil niet meer zonder.

Pluspunten

  • simpel te bedienen met veel opties
  • instellen en geen omkijken meer
  • betrouwbaar
  • goed schoon te houden
  • goede verlichting

Minpunten

  • bij openen komt veel warmte vrij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KaWi 29-01-2020

Geweldige oven

Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn heel blij met de nieuwe oven. Heel mooi, dergelijk en makkelijk in bediening.
Vele programma’s maken het gebruik nog makkelijker.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Robert 19-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige bediening, veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

9,0
Wij hadden al een kleinere oven met magnetron functie van dezelfde Siemens lijn van een jaar oud. Na aankoop nieuwe keuken hebben we daarom bewust naar zelfde soort 'grote' oven gezocht. Bediening werkt simpel en prettig. Oven maakt geen herrie en deur opent en sluit prima. We zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • variatie in functies
  • bediening

Minpunten

  • kan nog niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne de Graaf 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heteluchtoven

Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

9,0
Mooie ruime oven. Duidelijke bediening. Warmt snel op en de eerste bakresultaten zijn prima.
Voor deze oven gekozen als vervanging van een 16 jaar oude Siemens heteluchtoven.

Pluspunten

  • snel opwarmen
  • ruim en duidelijke display

Minpunten

  • telkens start/stopknop bij veranderingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BennieB 24-04-2019

Een super strakke mooi ogende oven die het super d

Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

10,0
De opvolger van onze vorige oven en wat een mogelijk heden, goed en simpel menu en we zijn nog aan het ontdekken maar wat een mogelijkheden.
Kortom een aanrader
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Maarten breesneee 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

8,0
Ik hou van de strakke lijn van siemens. Omdat we voor 2 ovens wilde gaan werd het al snel deze ivm het touchscreen gebruikersgemak

Pluspunten

  • Touchscreen
  • Strak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

NSim 06-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Top oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

9,0
De oven is zeer praktisch in het gebruik. De vooringestelde gerechten maken de bediening van het apparaat gemakkelijk. Door deze instellingen komen de gerechten er precies zo uit als gewenst. Ik ben nu al helemaal tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

  • vooringestelde gerechten
  • overzichtelijk scherm
  • duidelijke instellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 18-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Makkelijke grote oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

8,0
Hoewel we eigenlijk op zoek waren naar een grote vrijstaande oven/gasfornuis combi uiteindelijk toch op deze inbouwoven uitgekomen en geen moment spijt gehad van onze keuze. De oven is snel warm, erg stil, makkelijk te bedienen en vooral verrassend groot. het bereiden van een grote lamsbout of twee kippen tegelijk gaat zonder probleem en het resultaat is heerlijk.

Pluspunten

  • groot
  • snel warm
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mark 10-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Het is heet in de keuken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

8,0
De oven heeft een praktische display, warmt snel op en kan met de programma's iedere bewuste kok helpen. Ik kan hem iedereen zelf aanraden, topproduct weer Siemens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

fantastisch apparaat!

Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

10,0
Geweldige bakoven. Supersnel warm, geruisloos, mooie verlichting dus goed zicht op het gerecht. Een absolute aanrader!

Pluspunten

  • Snel warm
  • Stil
  • Groot
  • Eenvoudig bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 09-12-2016
  • Product paar weken in bezit

top oven!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

9,0
We zijn heel tevreden over dit product. Het is ideaal vooral omdat je kunt kiezen via plaatjes wat je gaat bereiden. We gebruiken hem elke dag.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MacC 20-10-2016

Prima grill/oven

Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

8,0
Prima oven. Werkt goed, veel functionaliteiten. Op 2 platen tegelijk bakken/braden werkt prima. Snelle opwarm functie
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

NV 26-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Stil en snel verwarmd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

10,0
Super oven, met veel opties. Is erg stil, we horen niet eens dat de oven aan staat! Erg gebruikersvriendelijk, een handleiding is overbodig bij dit artikel :)

Pluspunten

  • stil
  • simpel te bedienen
  • supersnel op temperatuur
  • veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden gebruiker 10-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Topmodel oven

Geschreven voor: Siemens HB636GBS1

Algemene score

8,8
We hebben de oven sinds een paar dagen in ons bezit en natuurlijk meteen van alles geprobeerd. De oven blinkt wat ons betreft uit in bedieningsgemak en ook het aantal functies is zeer uitgebreid.

De oven is ingebouwd in een keukenkast en past naadloos, de warmte is zeer goed en de omliggende kastjes blijven keurig koel.

Een genot om mee te werken en zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews