Bosch HBG632BS1 - Reviews

8,4 Lees 9 reviews
Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Inbouwhoogte
59,5 cm
Inbouwbreedte
56,8 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jjh 15-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,0
De bedieningsring werkt niet als je te gladde vingertoppen hebt. Gebruik nu een gum om hem te bedienen. natuurlijk belachelijk dat een gerenoveerd bedrijf als Bosch zoiets op de markt brengt

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Goed
Noteboom 11-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Geweldige oven. We hebben er veel plezier van. Touch reageert niet altijd. Hij ziet er mooi uit en is erg gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
bayram 24-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
heel leuk kadaou voor mijn vrouw heel handeg programmeren en automatisch verlichtingen heel stoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
martijn 04-09-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Mooie oven. Werkt goed en snel. Bedieningsring is erg mooi maar werkt niet altijd even makkelijk als je gladde vingers heb.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
RB111 24-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Apparaat ziet er super strak en mooi uit, de eerste indruk is heel goed!
Apparaat is zeer vriendelijk in gebruik.
Met voor ons genoeg functies.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Sas1985 17-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
mooie uitstraling, veel optie's mogelijk en makkelijk in gebruik. Gebruik de bak oven dagelijks ook voor alleen maar wat op te warmen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Jantien Smulder 11-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bedienen, overzichtelijk display, automaat die meedenkt. Ook de grilfunctie doet het prima. Exacte tijd en warmte instelling. Mooi design.
Samen met compacte oven met magnetron-functie ziet het er professioneel uit. Duurzaamheid kunnen we nog niets over meedelen. We krijgen complimenten van gasten over het gehele plaatje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Diana E 30-04-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Superblij met deze oven! Hiervoor een combi gehad maar nu we weer een oven hebben ervaren we weer hoe fijn dat is. De oven is heel snel warm, maakt weinig lawaai en het eten wordt heerlijk door en door warm. De 4D stand is ideaal voor snel verwarmen. Het apparaat ziet er mooi uit en is fijn te bedienen. En tot slot heerlijk ruim van binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Keesjanhart 10-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Mooi design, prettig te programmeren en vandaag voor het eerst gebruikt naast de andere 4 Bosch inbouwapparaten in onze nieuwe keuken.
Heeft simetrie met de inbouw magnatron HBG632BS1/01 zodat we aan beide zijden van de keuken een zelfde display zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend